567agdop Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 pedia kalispera. pos mporo na enoso 2 arxeia avi me to winavi........
N_Pellas Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 me to virtualdub to kaneis... me to winavi apla ta kais kai ta 2 mazi kai paizoun synexomena...
kastel Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 pedia kalispera. pos mporo na enoso 2 arxeia avi me to winavi........ Ανοίγεις το WinAvi, πατάς το κουμπί AVI, επιλέγεις όλα τα αρχεία που θες να ενώσεις και πατάς Open, στο For source files βάζεις Marge into one file, στο Output Directory επιλέγεις που θα αποθηκευτεί το αρχείο, από το κουμπί Advanced και στην καρτέλα AVI επιλέγεις codec (δεν είναι απαραίτητο), πατάς ΟΚ. Αυτό ήταν!!!
kastel Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 me to virtualdub to kaneis... me to winavi apla ta kais kai ta 2 mazi kai paizoun synexomena... Το WinAvi έχει στην συγκεκριμένη περίπτωση το πλεονέκτημα σε σχέση με το VirtualDub, γιατί μπορεί και ενώνει αρχεία πολλών τύπων μεταξύ τους (mpg, avi, wmv...), με διαφορετική ανάλυση και διαφορετικό bitrate.
kostelo Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Επειδη εχω μια ταινια που ειναι σε δυο κομματια avi (δυο 700αρια) με τους υποτιτλους ξεχωριστα για καθε κομματι, μπορω να τα βαλω στο WINAVI και να βγουν ενωμενα? Εννοω να μην κανει την παραμικρη διακοπη κατα τη μεταβαση απ το ενα κομματι στο αλλο, για να τη δωσω σε dvd στον αδερφο μου . Thanx.
kastel Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Επειδη εχω μια ταινια που ειναι σε δυο κομματια avi (δυο 700αρια) με τους υποτιτλους ξεχωριστα για καθε κομματι, μπορω να τα βαλω στο WINAVI και να βγουν ενωμενα? Εννοω να μην κανει την παραμικρη διακοπη κατα τη μεταβαση απ το ενα κομματι στο αλλο, για να τη δωσω σε dvd στον αδερφο μου . Thanx. Μπορείς με την ίδια διαδικασία μόνο που τα αρχεία των υποτίτλων θα πρέπει να έχουν το ίδιο όνομα με τα αρχεία της ταινίας και να βρίσκονται στον ίδιο φάκελο και να έχεις απλώς εγκατεστημένο το VobSub. Αυτόματα με την ένωση των αρχείων της ταινίας ενσωματώνονται και οι υπότιτλοι πάνω σ΄αυτή. Τώρα αν δε θες οι υποτίτλοι να ενσωματωθούν πάνω στην ταινία τους βάζεις σε άλλο φάκελο (για να μην τους βρεί το VobSub) και τους ενώνεις με το Subtitle Workshop. Με αυτό τον τρόπο θα έχεις ένα αρχείο με την ταινία και ένα ξεχωριστό τους υποτίτλους.
kostelo Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Σ ευχαριστω kastel. Εχω τους υποτιλους με το ιδιο ονομα για καθε part της ταινιας και ειναι και συγχρονισμενοι. Απλα το θεμα που με απασχολουσε ηταν αν στην αλλαγη απ το ενα κομματι στο αλλο στο τελικο dvd θα κανει καμια ψιλο-διακοπη στην ταινια και φανει σπαστικο. Thanx.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.