Προς το περιεχόμενο

πρόβλημα γραφής dvd με nec

h1k1k0m0r1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγόρασα τις προάλλες ένα dvd rw nec 3551a. Το πρόβλημα είναι πως ενώ γράφει κανονικά δισκάκια cd δεν έχει καταφέρει έως τώρα να μου γράψει έστω και 1 (ένα) δίσκο dvd! Άλλαξα δισκάκια, άλλα πρόγραμμα recording αλλά εις μάτην. Θα έκανα ευχαρίστως και format αλλά εδώ είναι το "σοβαρό" πρόβλημα που αντιμετωπίζω. Του format Α-ΠΑ-ΡΑΙ-ΤΗ-ΤΗ προϋπόθεση είναι το back up κάπου 50 giga (adsl γαρ..). Έχει ακούσει κανείς για προβληματικά μηχανήματα της nec ίσως? Τι μπορεί να φταίει?

(και ασφαλώς το επόμενο βήμα θα είναι η αγορά δεύτερου σκληρού ώστε επιτελούς να γίνει πραγματικότητα το πολυπόθητο back up)

Δημοσ.

οταν λες οτι δεν έχει καταφέρει ακόμα να γράψει ούτε ένα δισκάκι διβιδι τι ακριβώς εννοείς; βάζεις πχ δισκάκι και δεν το αναγνωρίζει; γράφει και σταματάει στην πορεία;σου βγάζει κάποιο σφάλμα;καποιο μνμ;τα γράφει και δεν παίζουν μετά;αν μπορείς δώσε καμία επιπλέον πληροφορία μήπως δούμε τι παίζει.

Δημοσ.

Αφου το αγορασες προσφατα, μην παιδευεσαι. Κανε το πακετο παρε την αποδειξη σου και ζητα αντικατασταση με καινουριο. Απλα και ωραια ;-)

Δημοσ.

Κοιτα, αν εχει δοκιμασει με DVDακια διαφορων μαρκων και δε γραφονται, εχει προβλημα το drive, δηλαδη και να κανουμε κατι και να παιξει τωρα, θα του το ξανακανει και δε αξιζει. Να το επιστρεψει εκει που το αγορασε και να του κανουν αντικατασταση...

Δημοσ.

Γράφει έως 4% και μετά κάνει lead out και ύστερα πάπαλα

(και αμέσως μετά εγώ στα πρόθυρα νευρικής κρίσης)

Μήπως παίζει κάτι με το firmware?

κάτι τέτοιο πήρε το αυτάκι μου αλλά από την άλλη φαντάζει ολίγον τι παράλογο..

Δημοσ.

μπορει και να στρωσει με το firmware αλλα το καλυτερο ειναι να μην κανεις πειραματα αφου μπορεις να πας και να παρεις καινουργιο..

κατα πασα πιθανοτητα πρεπει να επεσες σε ελλατωματικο κομματι

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...