Προς το περιεχόμενο

βλέπετε ακόμα Mytv , όλα τα ελλήνικα κανάλια δωρεάν , χωρίς κανένα trial limit?

docsock

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Re paidia na po mono kati,

25 dolaria to mina den einai kai kanena tragiko poso, eidika an douleueis sto eksoteriko..........

Δεν ξέρω για το εξωτερικό αλλά για την Ελλάδα, αν είναι να πληρώνεις συνδρομή για το supersport καλύτερα είναι να το κάνεις για να βλέπεις filmnet και supersport στην τηλεόραρη και όχι στο pc. Βέβαια για του κατοίκους του εξωτερικού, το καταλαβαίνω ότι θέλουν λίγο από Ελλάδα.

Εμείς εδώ και λόγω συνήθειας, προτιμούμε τα free.

• Απαντ. 408
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μετα απο κοπιαστικη δουλεια εβγαλα το συμπερασμα οτι ο μονος τροπος ειναι καθε 3 μερες να αλλαζω υπολογιστη για να λειτουργει το trial!!! :mrgreen: :)

lipon opoios mou klebei to pin synexeia na ethei prive kai na kanonisoume poies wres tha blepei aytos kai pies egw de ginetai etsi!!!

χαχα!! εχουμε ξεφυγει τελειως!! Καλα πως σου το εκλεψε το πιν??

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά, διαγράψτε το πρόγραμμα.... δεν αξίζει. Το μόνο που θέλω είναι να μας πει κάποιος πως δουλευεί και αν έκανε ζημιά στο σύστημα... (γι` αυτό δίνω το Link).

Δημοσ.

ela aytos pou exei to idio pin me emena kai to pataei synexeia na erthei prive na poume poies wres thelei aytos kai poies egw alliws tha to pw to pin edw se olous kai de tha blepw oute egw oute aytos !!! telos

Δημοσ.

και από την δικιά τους σελίδα μπορείς να το κατεβάσεις απλά πρέπει να μπεις με Internet Explorer γιατί με τον Firefox η σελίδα τους δεν δουλεύει.

Δημοσ.

εκανα το κολπο με το σουπερ σπορτ αλλα μου εμφανισε το εξης μηνυμα "the system does not allow using the proxy servers"...

εκανα κατι λαθος;μπορω να το διορθωσω με καποιο τροπό;

Δημοσ.

έχει καταφέρει να στείλει κανένας mail στους υπεύθυνους του site? Δοκιμάζω αλλά βγάζει μήνυμα λάθους. Επίσης, δεν πολυεμπιστεύομαι το σύστημα που έχουν για online πληρωμές. Μήπως τυχόν ξέρει κανείς αν μπορώ να πληρώσω μέσω paypal?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...