gfilippas Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Re paidia na po mono kati, 25 dolaria to mina den einai kai kanena tragiko poso, eidika an douleueis sto eksoteriko.......... Δεν ξέρω για το εξωτερικό αλλά για την Ελλάδα, αν είναι να πληρώνεις συνδρομή για το supersport καλύτερα είναι να το κάνεις για να βλέπεις filmnet και supersport στην τηλεόραρη και όχι στο pc. Βέβαια για του κατοίκους του εξωτερικού, το καταλαβαίνω ότι θέλουν λίγο από Ελλάδα. Εμείς εδώ και λόγω συνήθειας, προτιμούμε τα free.
kpartsi Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Αντί για scorer, περισσότερο για χασογκόλης μου φαίνεται...
efakiiii Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 lipon opoios mou klebei to pin synexeia na ethei prive kai na kanonisoume poies wres tha blepei aytos kai pies egw de ginetai etsi!!!
giorgos-13 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Μετα απο κοπιαστικη δουλεια εβγαλα το συμπερασμα οτι ο μονος τροπος ειναι καθε 3 μερες να αλλαζω υπολογιστη για να λειτουργει το trial!!! lipon opoios mou klebei to pin synexeia na ethei prive kai na kanonisoume poies wres tha blepei aytos kai pies egw de ginetai etsi!!! χαχα!! εχουμε ξεφυγει τελειως!! Καλα πως σου το εκλεψε το πιν??
gfilippas Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Αντί για scorer, περισσότερο για χασογκόλης μου φαίνεται... :) :)
Jim_sdtv Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Λοιπόν παιδιά, διαγράψτε το πρόγραμμα.... δεν αξίζει. Το μόνο που θέλω είναι να μας πει κάποιος πως δουλευεί και αν έκανε ζημιά στο σύστημα... (γι` αυτό δίνω το Link).
efakiiii Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 ela aytos pou exei to idio pin me emena kai to pataei synexeia na erthei prive na poume poies wres thelei aytos kai poies egw alliws tha to pw to pin edw se olous kai de tha blepw oute egw oute aytos !!! telos
csaueb Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 μπορειτε να δωσετε μηπως links του mytv για να κανω download?
Jim_sdtv Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 http://rapidshare.de/files/33676506/MyTVSetup.rar
scarface Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 και από την δικιά τους σελίδα μπορείς να το κατεβάσεις απλά πρέπει να μπεις με Internet Explorer γιατί με τον Firefox η σελίδα τους δεν δουλεύει.
csaueb Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 εκανα το κολπο με το σουπερ σπορτ αλλα μου εμφανισε το εξης μηνυμα "the system does not allow using the proxy servers"... εκανα κατι λαθος;μπορω να το διορθωσω με καποιο τροπό;
papadakn Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 έχει καταφέρει να στείλει κανένας mail στους υπεύθυνους του site? Δοκιμάζω αλλά βγάζει μήνυμα λάθους. Επίσης, δεν πολυεμπιστεύομαι το σύστημα που έχουν για online πληρωμές. Μήπως τυχόν ξέρει κανείς αν μπορώ να πληρώσω μέσω paypal?
Mapas Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 tous rwtisa egw mesw e-mail. den dexontai paypal... mono mastercard kai visa nomizw
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.