gambros Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Εμένα μου δουλεύουν μια χαρά τα proxies.... Credits δεν έχω Τώρα που αρχίσανε τα δύσκολα, φαντάζομαι οτι όλο και κάποιος τσατισμένος θα τους καταγγείλει.
katarak Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 paidia toulaxiston 3 atoma rotane pos kanete clean tin registry kai den exei apantisei kaneis....oloi lene pos kanoun clean tin registry , oi aloi misoi rotane pos ginetai ayto.... tha grapsei kaneis epitelous pos kanoume clean tin registry apo ta arxeia pou exei perasei to mytv epitelous????
kouzoulos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 run--> και γραφεις regedit βρες τα registry του mytv με αναζητηση και σβηστα. δεν θα καταφερεις κατι αλλα δοκιμασαι. οσο για το partition δεν νομιζω να δουλεψει, ενα παιδι σε αλλο ποστ ειπε οτι εκανε φορματ για καποιο λογο και το ξαναεβαλε και δεν του ειχε μοναδες. αλλα για registry clean το regclean. Καλη τυχη σε οποιον προσπαθησει...
sotakas Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 egw agglia exw akoma 1 mera kai kati kai paizei kanonika alla pados na pw oti parousiazei provlimata se dimofiles ekpompes h' se agwnes!...logika pados o elenxos to credits prepi na ginetai kedrika...diladi meso tou server tous px na elenxei tin ip h kati allo telos padon:)afou den litourgei kai meta apo format den nomizw oti einai polla pou mporoume na kanoume!
Mapas Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Μπορεί στην σύνδεση να στέλνει πληροφορίες όπως serial του HD, windows registration key, motherboard serial etc και να έχεις το ίδιο ID όσες φορές και αν κάνεις format τα windows.
Mapas Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Τιποτα απο ολα αυτα...το κανετε uninstall, clean την registry με το fix it utilities,-το σημαντικοτερο- σβηνετε τον φακελο mytv απο τα program files και καθαρισατε απο το mytv... Το νεο προβλημα ειναι οτι μαλλον κανουν resolving τους proxy. Μπα.. τα έκανα όλα αυτά... 0 credit....
Mantiss Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Πως μπορει να λυθει αυτο με τους proxies?Μου ωγαζει οτι το συστημα δεν επιτρπει να αλλαξεις το proxy THE SYSTEM DOES NOT ALLOW USING PROXY SERVERS αυτο μου βγαζει εδω και 2 μερες και δεν παιζει.
dngun Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Γεια κι απο μενα παιδια. Εγω μενω Αθηνα, συνδεομαι μεσω modem (provider Forthnet) και προφανως οταν ανοιγα το προγραμμα μου εβγαζε not provided in Greece. Δοκιμασα λοιπον να συνδεθω μεσω proxy (με το surfanonymous) καιπηγαν ολα μια χαρα δηλ προχτες εβλεπα supersport για 4 ωρες. Μετα ομως επειδη το trial του surfanonymous εληξε αρχισα να ψαχνω αλλον τροπο να συνδεθω μεσω proxy και χτες που τα καταφερα συνδεθηκα μεν (πραγμα που σημαινει οτι οι proxy δουλευουν) αλλα μου ελεγε 0 credits και να αγορασω καινουρια. Κανω λοιπον uninstall, καθαρισα τη registry μονος μου μεσω searching και στη συνεχεια παλι Install. Ξανανοιγω λοιπον το προγραμμα μεσω proxy, συνδεεται κανονικα και μου ζηταει να δωσω τα καινουρια στοιχεια μου. Εβαλα καποια στοιχεια (απο Αγγλια),μου εβγαλε το window παρτε δοκιμη και μου εβγαλε και παλι τη λιστα των καναλιων αλλα συστυχως δεν μπορουσα να δω λογω των 0 credits. Συνεπως η μονη απορια που εχω ειναι η εξης: αφου οι proxy δουλευουν και συνδεομαι και αφου μετα την επανεγκατασταση του προγραμματος μου ζητησε νεα στοιχεια και πηρα το trial γιατι λεει 0 credits και δεν παιζουν τα καναλια?(αφου στο κατω κατω 2 μερες το χρησιμοποιησα ουσιαστικα) Συγγνωμη για την εκταση του μηνυματος αλλα μοιραζομαι κ εγω τις εμπειριες μου μπας και βγαλουμε καμμια ακρη.
trapezios Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 to elaxisto endexomeno na plirosei kapoios kai na exei tin ipiresia tha to anaferoume esto? (ayto to rolo tou dikigorou tou diavolou poli ton goustaro....)
mrFrodo Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 File mou egw THELW na plirwsw, eimai ekswteriko, anoigw ti selida tous k mou bgazei mono to menu tous epi pollaploun, o,ti k na patisw den kanei apolytws tipota
kpartsi Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 nai 0 credit alla sinexizei na paizei... Λές συνέχεια ότι παίζει αλλά δεν μας λές τον τρόπο.... Γεια κι απο μενα παιδια. Εγω μενω Αθηνα, συνδεομαι μεσω modem (provider Forthnet) και προφανως οταν ανοιγα το προγραμμα μου εβγαζε not provided in Greece. Δοκιμασα λοιπον να συνδεθω μεσω proxy (με το surfanonymous) καιπηγαν ολα μια χαρα δηλ προχτες εβλεπα supersport για 4 ωρες. Μετα ομως επειδη το trial του surfanonymous εληξε αρχισα να ψαχνω αλλον τροπο να συνδεθω μεσω proxy και χτες που τα καταφερα συνδεθηκα μεν (πραγμα που σημαινει οτι οι proxy δουλευουν) αλλα μου ελεγε 0 credits και να αγορασω καινουρια. Κανω λοιπον uninstall, καθαρισα τη registry μονος μου μεσω searching και στη συνεχεια παλι Install. Ξανανοιγω λοιπον το προγραμμα μεσω proxy, συνδεεται κανονικα και μου ζηταει να δωσω τα καινουρια στοιχεια μου. Εβαλα καποια στοιχεια (απο Αγγλια),μου εβγαλε το window παρτε δοκιμη και μου εβγαλε και παλι τη λιστα των καναλιων αλλα συστυχως δεν μπορουσα να δω λογω των 0 credits. Συνεπως η μονη απορια που εχω ειναι η εξης: αφου οι proxy δουλευουν και συνδεομαι και αφου μετα την επανεγκατασταση του προγραμματος μου ζητησε νεα στοιχεια και πηρα το trial γιατι λεει 0 credits και δεν παιζουν τα καναλια?(αφου στο κατω κατω 2 μερες το χρησιμοποιησα ουσιαστικα) Συγγνωμη για την εκταση του μηνυματος αλλα μοιραζομαι κ εγω τις εμπειριες μου μπας και βγαλουμε καμμια ακρη. Οι τρεις μέρες trial είναι ανεξάρτητα αν το χρησιμοποιείσεις ή όχι. Αν περάσεις το ποντίκι πάνω από την επιγραφή 0 credits θα δεις την ημερομηνία και ώρα που ξεκίνησαν και που έληξαν οι 3 δοκιμαστικές σου μέρες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.