Προς το περιεχόμενο

βλέπετε ακόμα Mytv , όλα τα ελλήνικα κανάλια δωρεάν , χωρίς κανένα trial limit?

docsock

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 408
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν βλεπω να υπαρχει κατι καλυτερο για τα καναλια εκτος απο το greekiptv.com με το οποιο βλεπεις καποιες ωρες τηλεοραση, αν γραφτεις πληρες μελος και πληρωνεις βλεπεις ολο το 24ωρο..

Δημοσ.

Λοιπόν για να μην τραβιέστε άδικα θα σασ αποκαλύψω ΕΓΩ την λύση.Ετοιμάζω έναν free serv... ωχ ωχ sorry... εεεμμμ.. έχει κάποια donation που θα σας αποκαλύψω πιο μετα...

Μάλλον όχι!! το βρίκα!! Λοιπόν μια νύχτα που θα έχει πανσέληνο, θα πρέπει να κατεβήτε στην παραλία, έχοντας βουτίξει τα χέρια σας σε αίμα ευνούχου κόκκορα, να βουτίξετε στην θάλασσα κ να σας περάσoυν 40 satelite waves, επαναλαμβάνοντας την φράση "Savas Cafeeeee"....

Sorry αν πειράξει κάποιους το ποστ μου αλλά...

+ 1 στον DIMITRISG...

Δημοσ.

ρε συ super user θα μπορουσες πολυ απλα να φταιξεις το σαιτ σου και μετα να πουλησεις τις υπηρεσιες σου .Οχι να ζητας δωρεες , να στο φτιαξουνε και μετα να το πουλησεις .Ειναι σαν να κανεις κηδεια με ξενα κολλιβα ρε φιλε.

Μετα μας λες πως ξερεις τη λυση για το mytv αλλα δεν τη λες γιατι θα πεσει ο server τους και αλλα τετοια .Παραμυθι κυρα μου δηλαδη.Εσενα τι σε κοφτει δηλαδη , δεν θα τον φτιαξουν τον server τους για τα επι πληρωμη μελη τους.

Και μην ξεχνας πως για ολα αυτα τα σαιτ , συμπεριλαμβανομενο και του δικου σου το θεμα ειναι μια απλη καταγγελια ξερεις που και μετα να δεις τι εχει να γινει.Αλλα ολοι στην ελλαδα ζουμε στη ρεμουλα , στο τζαμπα και στην παρανομια , πως να υποκλεψουμε , πως να χακαρουμε και απο κλο κλο και μανια τιποτα να μη δωσουμε.

Για συνετιστειτε λιγο και κακως που δεν εχει κλειδωθει το topic αυτο μιας και εχει καταντησει one man show με προωθηση συγκεκριμενου προιοντος.

Δημοσ.
Λοιπόν για να μην τραβιέστε άδικα θα σασ αποκαλύψω ΕΓΩ την λύση.Ετοιμάζω έναν free serv... ωχ ωχ sorry... εεεμμμ.. έχει κάποια donation που θα σας αποκαλύψω πιο μετα...

Μάλλον όχι!! το βρίκα!! Λοιπόν μια νύχτα που θα έχει πανσέληνο, θα πρέπει να κατεβήτε στην παραλία, έχοντας βουτίξει τα χέρια σας σε αίμα ευνούχου κόκκορα, να βουτίξετε στην θάλασσα κ να σας περάσoυν 40 satelite waves, επαναλαμβάνοντας την φράση "Savas Cafeeeee"....

Sorry αν πειράξει κάποιους το ποστ μου αλλά...

+ 1 στον DIMITRISG...

pote exei tin epomeni panselino eipame? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.
super ebgales tin foto??den litourgi alo to link!

mia pou den les pos to ekanes entaksi, toulaxiston bale pali tin foto kapia akri tha brethi, efoson ta katafere kai o dimitrisg..

Πιστευω οτι καταλαβες πως τα καταφερα

ΠΛΗΡΩΣΑ !!!! τουλαχιστον βλεπω και τα ματς, δεν ειχα αλλο τροπο να βλεπω tv

Πηρα το ρισκο

Ελπιζω να μην μου κανουν καμια λαδια που εδωσα τα στοιχεια της πιστωτικης

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...