scorer Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 re paidia xriazonte epipleon gnoseis programmatismo pou para polloi apo edo mesa den tis exoune...opos kai go...loipon ti sxediagrammata kai blakeies einai autes dld tin briskeis super user blepontas allous na pedeuonte??theorontas oti esi ti eisai xazos p prospathises???e..an to blepeis etsi eisai poli komplexarismenos!!
cmelegos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 και σε μένα φαίνεται χαζό να βγεις και να πεις εγώ το έκανα. έλα καντο μωρέ και εσύ εύκολο είναι. Και αν έκανες λάθος που το έγραψες κάνε edit και σβήστο.
SofoS@ Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Fisika. Eftiaksa kai ena sxedio to opoio tha prepei na to meletisete poli prosektika gia na katalavete ti ginete. Einai san ena "By-pass" ths kardias as poume. Ola ta programata akolouthoun mia logiki. Skeftite... To link einai edo: http://media-stream.selfhost.eu/databank-hacking.jpg συμφωνα με τη λογικη σου τοτε, ο,τι προγραμμα εχεις πειρατικο στον υπολογιστη σου θα επρεπε να το ειχες φτιαξει μονος σου γιατι τοτε μονο αξιζεις να το εχεις.Για οποια ταινια κατεβαζεις τους υποτιτλους που καποιος αλλος εφτιαξε σπαταλοντας καποιες ωρες απο τον ελευθερο του χρονο θα επρεπε να τους ειχες φτιαξει μονος σου. Η ιδεα του ιντερνετ ειναι να μοιραζεσαι τις γνωσεις σου με τους αλλους.δεν λεω να δινεις τα παντα στους αλλους στο πιατο,αλλα στην προκειμενη περιπτωση δεν ειναι κατι που αν ψαξεις 1-2 ωρες το βρηκες, οπως λες χρειαζονται αρκετες γνωσεις που καποιοι απο μας δεν τις εχουνε. Τωρα πιθανοτατα να πεις <<ενταξει εκανα λαθος που το ειπα,θα κανω edit και το ποστ και τελειωσε>>.αλλα να σε ρωτησω κατι,εσυ θα χασεις κατι αν μας το πεις? αυτο που κανεις τωρα,το ειχε κανει και ο the_hacker παλαιοτερα. δηλαδη τι θα γινεται?θα εμφανιζεται μια στο τοσο ενας που θα λεει πως εχει βρει τροπο και μετα θα εξαφανιζεται απολαμβανοντας την εξυπναδα του? δεν εχω κατι μαζι σου super-user, sofos
dimitris74 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Kalispera sas. Tora mou fenete oti esys edo kanete san paidia pou sas piran tin karamela apo to stoma. Tha sas to po omos allios. To anekdoto me ton psara to gnorisete?? Htan loipon enas poli thriskeuomenos antropos, mexri pou mia mera gyrise h varka kai o antropos pnigike. Paei loipon ston paradiso kai vreiskei ton Theo. Tou leei loipon ...." Thee mou... pos egine auto?? Giati me engatelipses..??" kai tou lei o Theos ... "Ego na se vohtheiso ... Alla kouna kai esy ta xeria sou vre antrope..!!" Apo oti katalavate mexri tora, prepei na kanete kai eseis kati.. then tha erxontai ola apo ton ourano...!! Symfono oti sxedon kanenas mas den exei tis gnoseis pou apetountai gia kati tetoio. Oute gia na sas "Psaroso" to eipa, oute kai gia na to pekso "Kapoios". Ego alloste ksero poios eimai, kai den exo anangh na to epidikneio diarkos. "Figouratsis" den eimouna, alla oute kai tha gino. "Mangas" gia mena einai autos pou pedeuetai meronyxta, kai katafernei na vrei thn akri monos tou, kai oxi apo kapoion allon. Etsi loipon mhn tsatizeste adikos me thn symperifora mou. Den sas ftaio ego.!! Kai ego file eimai 8 gamimena xronia sto exoteriko kai se katalaveno pos esthanese. As me exete loipon "grameno" ekei pou den pianei to melani... ego den sas kratao kamia kakia. Isos na ta elega kai ego auta ean eimouna se diaforetiki thesi. Kai sigoura then thelo na me kanoun kai banen apo to forum giati dino tetoies simvoules. Katalavenete .... kai opos sas eipa se allo post parapano KAKOS to anefera...Sygnomh.. την επομενη φορα που θα αρρωστήσεις και θα χρειαστεις καποια βοήθεια να υποθέσω οτι θα διαβασεις και θα μαθεις και θα κανεις διαγνωση στον ευατό σου και θα τον θεραπεύσεις. Oi subs που λεει ο sofos το ιδιο. υποθέτω οτι προφανώς και δεν κατεβαζεις κάτι απο DC Η torrent Μια και εκει απλά κλέβεις τον χρονο και τις γνώσεις των αλλων. αν εχεις κατι να προσθεσεις και να βοηθήσεις τον κοσμο καντο. αλλιως οτι και να λες απλα ενα φιγουρατζής θα εισαι που θα το παίζεις καποιος μπροστα στην άγνοια καποιων παιδιών εδω μεσα πουλώντας μούρη. ps αν θυμασαι υπαρχει μια καλυτερη ιστορία, που λέει ο θεος δεν σου δινω ψάρια αλλα θα σου μάθω να ψαρεύεις. προφανως το σχέδιο σου απλα δεν ειναι μαθημα ψαρέματος αλλα τα περιοχεμα του εγχειριδίου του ψαρέματος
nikosandria Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 COOL ΡΕ παιδια εδω και μερικες μερες εβαλα την poco toolbar kai μου βγαζει ολλα τα ελληνικα καναλια ελευθερα. μηπως κρυβεται κανενας dialer απο κατω? ξερει κανεις τιποτα? ευχαριστω
DIMITRISG Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Kalispera sas. Loipame poli alla den tha mporeso na sas voithiso sxetika. Parakalo episis, mhn stelnete PM gia auto to logo. Kai kakos to anafera apo thn arxh, alla hthela na sas vohthiso. Distixos to pos ginetai auto prepei na to vreite monoi sas. Pantos xreiazontai arketa kales gnoseis apo software opos, Windows Server 2003, MySQL, PHP Script k.l.p για windows server 2003 συμφωνω για να συνεργαζεται με τον server του mytv αλλα mysql και php script δεν χρειαζονται καθολου. Οι δυο τελευταιες ειναι για unix servers ετσι για να μην λεμε και κουφα
evangelina Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Γεια σας και απο μενα.Εχετε γραψει 24 σελιδες με μυνηματα και απαντησεις και τελικα δεν καταληξατε πουθενα,αλλα ουτε και εγω η ασχετη καταλαβα τι γινετε με αυτα τα προγραμματα.Λοιπον το δικο μου προβλημα ειναι οτι πριν 6 μηνες εκανα συμβολαιο με την nova και με ενα μικρο πιατο 30 εκατοστα που το εβαλα εξω απο το παραθυρο της κουζινας μου,γιατι μονον εκει ειχα σημα εβλεπα δορυφορικα ολα τα Ελληνικα καναλια.Μεχρι που καποιος κακος "χιτλερικος" λυκος με καρφωσε στην εταιρια κα αναγκαστηκα να βγαλω το πιατο.Εμεινα λοιπον με τον αποκοδοικοποιτη και την καρτα στο χερι,και για 6 μηνες ακομα πρεπει να πληρωνω 56 ευρω τον μηνα.Δοκιμασα το mytv για 3 μερες και το greekradiotv.Και τα 2 ειναι με μηνιαια πληρωμη,που σημαινει περιπου 77 ευρω τον μηνα..{δεν ειμαι πλουσια..}Λοπον αν καποιος ξερει καποιον τροπο να τα πιασω ελευθερα ας το πει σταρατα και ξεκαθαρα τι πρεπει να κανω και που πρεπει να παω και οχι με μισολογα,για να μπορεσω και εγω η ασχετη να τα δω..και αν μπορω να τα δω στην τηλεοραση και τι καλωδια χρειαζομαι...Φιλια..και σας ευχαριστω εκ των προτερων..{γρηγορα ομως γιατι εδω και 5 μερες εχω χασει ολες τις σειρες μου...}
SofoS@ Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 εσυ dimitrisg τελικα καταλαβες πως γινεται? αν ναι, μπορεις να μας πεις τι κανεις?
kouzoulos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Kalispera sas. Loipame poli alla den tha mporeso na sas voithiso sxetika. Parakalo episis, mhn stelnete PM gia auto to logo. Kai kakos to anafera apo thn arxh, alla hthela na sas vohthiso. Distixos to pos ginetai auto prepei na to vreite monoi sas. Pantos xreiazontai arketa kales gnoseis apo software opos, Windows Server 2003, MySQL, PHP Script k.l.p xwris pareksigisi kai apolytws filika.... eipes oti eisai ekswteriko kai malista xronia... telika i nootropia tou ellhna sto ekswteriko den tha allaksei pote. to styl to kserw egw kai den to lew mipws kapoios allos ginei kalyteros apo mena!!! kai gw ekswteriko eimai alla panta pro8ymos na boi8isw otan kapoios exei provlhma. krima giati ipoti8ete oti eixes nostalgisei ellada kai eixes arxisei mia kinisi kai ipoti8ete pws ksereis pws einai na eisai makrya.... filika panta!
antonisid Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Γεια σας και απο μενα.Εχετε γραψει 24 σελιδες με μυνηματα και απαντησεις και τελικα δεν καταληξατε πουθενα,αλλα ουτε και εγω η ασχετη καταλαβα τι γινετε με αυτα τα προγραμματα.Λοιπον το δικο μου προβλημα ειναι οτι πριν 6 μηνες εκανα συμβολαιο με την nova και με ενα μικρο πιατο 30 εκατοστα που το εβαλα εξω απο το παραθυρο της κουζινας μου,γιατι μονον εκει ειχα σημα εβλεπα δορυφορικα ολα τα Ελληνικα καναλια.Μεχρι που καποιος κακος "χιτλερικος" λυκος με καρφωσε στην εταιρια κα αναγκαστηκα να βγαλω το πιατο.Εμεινα λοιπον με τον αποκοδοικοποιτη και την καρτα στο χερι,και για 6 μηνες ακομα πρεπει να πληρωνω 56 ευρω τον μηνα.Δοκιμασα το mytv για 3 μερες και το greekradiotv.Και τα 2 ειναι με μηνιαια πληρωμη,που σημαινει περιπου 77 ευρω τον μηνα..{δεν ειμαι πλουσια..}Λοπον αν καποιος ξερει καποιον τροπο να τα πιασω ελευθερα ας το πει σταρατα και ξεκαθαρα τι πρεπει να κανω και που πρεπει να παω και οχι με μισολογα,για να μπορεσω και εγω η ασχετη να τα δω..και αν μπορω να τα δω στην τηλεοραση και τι καλωδια χρειαζομαι...Φιλια..και σας ευχαριστω εκ των προτερων..{γρηγορα ομως γιατι εδω και 5 μερες εχω χασει ολες τις σειρες μου...} Δε κατάλαβα γιατί αναγκάστηκες να βγάλεις το πιάτο.Αφού είχες συμβόλαιο,πως θα βλέπεις χωρίς πιάτο?Όλοι όσοι έχουν NOVA έχουν και πιάτο.Που είναι το παράνομο?
megadancemix Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 KOUZOULOS: ο super_user μαλλον σπαστικε γιατι προ μηνων ηθελε να φτιαξει κατι δικο του το οποιο ηθελε καποια χρηματα τα οποια ηταν παρα πολλα με αποτελεσμα να το γυρισει μετα σε σχεδον με συνδρομη. Εχω καιρο να ακουσω νεα για αυτο το "εργο" που πηγε να κατασκευασει. Ως αποτελεσμα να μπαινει τωρα και να λεει το μακρι του και το κοντο του. Κι εγω Σουιδια ειμαι αλλα δεν κανω ετσι.
DIMITRISG Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 εσυ dimitrisg τελικα καταλαβες πως γινεται?αν ναι, μπορεις να μας πεις τι κανεις? ΜΟΝΟ ΕΓΩ και ο SUPER USER εχουμε το IQ να καταλαβουμε αυτο το απλο για εμας, αλλα ακαταλαβίστικο για τους υπολοιπους , SUPER ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΜΑ Ετσι μπορουμε να απολαμβάνουμε το mytv χάρης της ιδιοφυΐας μας
VasKag Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 μπραβο... δωστε στα παιδια απο ενα λουκουμι...
super-user Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Kalispera sas. Merikes apanthseis gia:SofoS@ "εσυ θα χασεις κατι αν μας το πεις?" Pane sto link auto kai tha katalaveis ti exo na xaso.: http://media-stream.selfhost.eu'>http://media-stream.selfhost.eu gia:dimitris74 "την επομενη φορα που θα αρρωστήσεις και θα χρειαστεις καποια βοήθεια να υποθέσω οτι θα διαβασεις και θα μαθεις και θα κανεις διαγνωση στον ευατό σου και θα τον θεραπεύσεις." Sigoura kai den tha to kano. Plhrono ton giatro kai teleiose. To na spoudaso Iatriki, xeriazome xronia. To na katalavo to pos douleuei ena programa xreiazome merikes ores.! gia: DIMITRISG "για windows server 2003 συμφωνω για να συνεργαζεται με τον server του mytv αλλα mysql και php script δεν χρειαζονται καθολου. Οι δυο τελευταιες ειναι για unix servers" Lathos. PHP kai MySQL xreiazontai oposthipotai kai sta Windows 2003 alla oxi kai aparetita. Yparxei kai ASP, kai Datenbank server apo Microsoft. gia:evangelina Ti na sou poume koritsi mou. Oti uparxei tropos na deis dorean TV meso Internet, se kanei na niotheis kalytera? DOREAN TV Telos!! No Money ... No Honey.. gia:kouzoulos Pistepse me ... Thelo na vohthiso alla den mporo. (Diavase parapano kai tha katalaveis). gia:antonisid "Δε κατάλαβα γιατί αναγκάστηκες να βγάλεις το πιάτο.Αφού είχες συμβόλαιο,πως θα βλέπεις χωρίς πιάτο?Όλοι όσοι έχουν NOVA έχουν και πιάτο.Που είναι το παράνομο?" Otan o idioktitis tou spitiou den to epitrepei, teleiose.!! Den pas na exeis 200 syndromes... Den ton noiazei. gia: megadancemix "KOUZOULOS: ο super_user μαλλον σπαστικε γιατι προ μηνων ηθελε να φτιαξει κατι δικο του το οποιο ηθελε καποια χρηματα τα οποια ηταν παρα πολλα με αποτελεσμα να το γυρισει μετα σε σχεδον με συνδρομη. Εχω καιρο να ακουσω νεα για αυτο το "εργο" που πηγε να κατασκευασει. Ως αποτελεσμα να μπαινει τωρα και να λεει το μακρι του και το κοντο του. Κι εγω Σουιδια ειμαι αλλα δεν κανω ετσι." des to link.: http://media-stream.selfhost.eu kai tha katalaveis pola me MIA mono eikona pou tha deis. Nomizeis oti ta engateleipsa?? gia:DIMITRISG Siga megale me ta megala gramata.... tha mas paroune sto xiouxaaaaa (Euxaristo pantos) gia:VasKag To loukoumaki omos tha to paro euxaristos. (ta dika mou teleiosane)
DIMITRISG Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 καλα μιλαμε φοβερο το logo. Ο χαρτης της ελλαδος με φόντο την σημαια α σ ύ λ λ η π τ ο Χρωματα και γραφικά πολυ καλα Γιατι ομως στα γερμανικά ;;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.