super-user Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Έχεις δίκαιο. Εγώ δεν το είχα δει προσεκτικά.:-? offtopic Είμαστε και πατριωτάκια δηλαδή. Nai ... patriotakia. Alla mono kata to imish. Ego genhthika Thassaloniki.
gfilippas Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Nai ... patriotakia. Alla mono kata to imish. Ego genhthika Thassaloniki. Άρα είμαστε και από τις 2 πλευρές πατριωτάκια. Καλή συνέχεια στην προσπάθειά σου.:idea:
stuxk Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Den xereis omos re file ti asxhma pou einai na eisai 5.000 xlm. makria apo to spiti sou, kai na mhn vlepeis ligo ena elliniko kanali. Exo na pao ellada pano apo 2 xronia. H monh euxaristhsh mas sto exoteriko einai auto to "gam....no" xazokouti, kai to diavatirio. Άσε φίλε super-user ! Σε καταλαβαίνω απόλυτα γιατί και εγώ σε μία τέτοια κατάσταση είμαι όπως και πάρα πολλοί άλλοι ! Το θέμα είναι ότι μερικοί (όπως) εγώ δεν μπορούν ούτε να σκεφτούν να βάλουν πιάτο μιας και απαγορεύεται από τους κανόνες της πολυκατοικίας. οπότε αν θέλω να δω ελληνική τηλ. είτε αλλάζω σπίτι είτε βλέπω μέσω ιντερνετ... Το mytv όντως έχει φοβερή ποιότητα αλλά με προβληματίζει ιδιαίτερα ο τρόπος πληρωμής και εμένα καθώς και η σελίδα που έχουν στήσει... Οπώς και να το κάνουμε πάντως έπρεπε η τηλ. μέσω ιντερνετ να είναι δωρεάν ! Τεσπα. καλή προσπάθεια και ελπίζω να βρεθεί κάτι, να αισθανόμαστε λίγο πιο κοντά στην πατρίδα...
super-user Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Kalimera stuxk. Se katalaveno apolita. Giauto ton logo prepei na valoume ta dinata mas, kai na kanoume praxi thn elliniki internetiki thleorash. Alla den katalaveno kati. As mou exigisei kapoios to giati ta megala ellinika kanalia den exoun kanei kati pano sto thema auto. Mirazoune ekatomiria se kathe thlepaixnidi, alla tous ellines tou exoterikou tous exoune "xesm....nous". Sthn xora pou eimai, oi perisoteroi idiotikoi stathmoi exoun kai ekpomph meso internet. Alla xexasa ..... Ellada ... Zimbambue ...
ARTH0UR0S Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Kalimera stuxk. Se katalaveno apolita. Giauto ton logo prepei na valoume ta dinata mas, kai na kanoume praxi thn elliniki internetiki thleorash. Alla den katalaveno kati. As mou exigisei kapoios to giati ta megala ellinika kanalia den exoun kanei kati pano sto thema auto. Mirazoune ekatomiria se kathe thlepaixnidi, alla tous ellines tou exoterikou tous exoune "xesm....nous". Sthn xora pou eimai, oi perisoteroi idiotikoi stathmoi exoun kai ekpomph meso internet. Alla xexasa ..... Ellada ... Zimbambue ... Zimbambue <------- afta na vlepete kai na lete pali kala pou den eiste ellada tipota allo den sou leo (dernoume tous skoupidiarides giati tous xrostame 12 miniatika stin kseftila dernoume tous sintaksiouxous pou theloun mia afksisi i antrhopi giati sou lene me 600 euro sintaksi den zoume kai dinoume 5000 stous dikastes kai eisagelis giati oloi mera skavoun ta paidia kai tous vgeni o kolos katalabes afti einai i ellada meta apo pola xronia sinexizi na trwi ta paidia tis (mialo den tha valoume pote ) e nai lipon kai mia lista gia ta epagelmata tou melontos politikos<----opiadipote thesi arki na mpeite stin familia kai na kratate to stoma sas klisto (omerta) tragoudistis i glastra arki na min trepeste na gdineste pote pote, emporos se 2 kladous px. emporos narkotikon i emporos lefkis sarkos dimosiografos ,dikigoros,dikastis <-----prepei na eisai atheos gia na ginis giati den exoun ton theo tous. an sas aresoun kai i treis kladi mporite na ginetai triantafillopoulos kai telos to kerasaki: papas <---se monastiri mono an exeis idietera gousta kai min stenaxorieste vre pedia an exoun esas xesmenous fantasou ti exoun emas alla den ftene afti mono emeis ta zoa pou pame kai psifizoume les kai pezoume pro.po (an emeis stinoume kolo afti ftene pou mas pidane ) vre kala mas kanoune afou eimaste zoa kala mas kanoune
super-user Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 PESTA MEGALE !! XOSTA KANONIKA!! E...kairos htane na arxisete na antidrate sto katestimeno. Kai ego mazi sou eimai. Ptuxiouxos ths Electronikis eimai kai h kaliteri thesh pou vrika, htan dianomeas pitsas.!? Htha kai apoeida .... sikothika mia mera ..mazepsa dio rouxa kai ta papoutsia mou kai thn ekana Luis. Are klama h mana mou. "pou pas paidi mou ..." mou elege.. alla ego to eixa parei apofash.
scorer Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 re paidia ti tha ginei paizei kai o osfp simera thelo na to do peste kamia lisi...!!!
super-user Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Καλησπερα. Μιας και οι οικονομικη κατασταση αυτην την στιγμη δεν μας επιτρεπει την αναθεση κατασκευης και ολοκληρωσης του site μας σε επαγγελματια, ζητηται ατομο/μα με γνωσεις πανω στο αντικιμενο, (web Design) να βοηθησει. Φυσικα οχι αφιλοκερδος. Οποιος νομιζει οτι εχει κατι να προσφερει παρακαλειται να στηλει ενα e-mail. [email protected]
skiaxtro7 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 re paidia ti tha ginei paizei kai o osfp simera thelo na to do peste kamia lisi...!!! Αδερφε ξεχνα το τελειωσε...Και να λυθει καποιο προβλημα θα δημιουργηθει αλλο.Τεσπα καλα να ειμαστε!
super-user Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Άσε φίλε super-user ! Σε καταλαβαίνω απόλυτα γιατί και εγώ σε μία τέτοια κατάσταση είμαι όπως και πάρα πολλοί άλλοι ! Το θέμα είναι ότι μερικοί (όπως) εγώ δεν μπορούν ούτε να σκεφτούν να βάλουν πιάτο μιας και απαγορεύεται από τους κανόνες της πολυκατοικίας. οπότε αν θέλω να δω ελληνική τηλ. είτε αλλάζω σπίτι είτε βλέπω μέσω ιντερνετ... Το mytv όντως έχει φοβερή ποιότητα αλλά με προβληματίζει ιδιαίτερα ο τρόπος πληρωμής και εμένα καθώς και η σελίδα που έχουν στήσει... Οπώς και να το κάνουμε πάντως έπρεπε η τηλ. μέσω ιντερνετ να είναι δωρεάν ! Τεσπα. καλή προσπάθεια και ελπίζω να βρεθεί κάτι, να αισθανόμαστε λίγο πιο κοντά στην πατρίδα... Να και που καποιοι εδω καταλαβαινουν. Παντως στο χερι μας ειναι ... να το ξερεις.
super-user Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Εχω πολλά ερωτηματικά περί της νομιμότητας αυτων ( με ενοχλει και η μυστικοπάθεια τους ) Εκτος του supersport που ειναι καθαρα ενα καναλι επι πληρωμης , τα υπολοιπα ειναι ελεύθερης μετάδοσης ( και αναμετάδοσης ; ) To πρόβλημα είναι οτι εκτος απο την ΕΡΤ τα υπόλοιπα ιδιωτικά κανάλια δεν έχουν δικαίωμα μετάδοσης εκτος ελλάδος και συγκεκριμένα σε ότι αφορα τις ευρωπαικές χώρες. διοτι η κομμισιον ζητησε στοιχεια για τους πραγματικούς ιδιοκτήτες των καναλιών ωστε να μπορει να χειριστει προβλήματα σχετικά με ακατάλληλου περιεχομένου αναμεταδόσεις. Φυσικά λόγω του οτι τα ιδιωτικά κανάλια στην ελλάδα ειναι χωμένα μεσα στην διαφθορα δεν δίνουν πλήρη στοιχεια και η κομμισιον δεν τους δίνει άδεια αναμετάδοσης εκτος ελλάδος . Υποθέτω οτι γι αυτον το λόγω για να είσαι συνδρομητής nova πχ πρέπει να έχεις διευθυνση στην ελλάδα ( αν εχουν αλλάξει τα πράγματα διορθώστε με) Ερώτηση : αν οι noel και david και ΣΙΑ μπορουν χωρις νομικό προβλημα να κανουν αναμετάδοση των ελληνικων καναλιων δεν θα μπορουσε να κανει το ιδιο μια ομαδα απο εμας ; Τι κόστος χρειάζεται για εξοπλισμό και τι πιθανον νομικο προβλημα μπορεί να προκύψει ; Αν κάποιο team απο εδω καταφέρει να στησει μια τετοια εγκατασταση φυσικα θα στιριχθει και οικονιμικα απο εμας . δεν ειμαι τσιγκούνης αλλα πραγματικά φτωχος και βιοπαλαιστής, εχω ενα παιδι ειμαι μονογονική οικογένεια και μετραω τα ευρω 1 προς 1 για να μπορεσω να πληρωσω και το ενοικιο γιατι θα με πετάξουν εξω στο τέλος Ισως οι πιο πολλοι εδω είναι παιδια απο πλουσιες οικογενειες και ενδιαφερονται να εχουν λήψη τσαμπέ μονο και μονο απο ευχαριστηση Γιατι κάποιος είπε οτι μενει εξωτερικο και οτι η συνδρομη που ζητανε στο mytv δεν ειναι τιποτα για τα ευρωπαικα δεδομενα. Δεν είναι καθόλου ετσι τα πραγματα οταν εισαι μεροκαματιάρης . Εισαι καλυτερα απο Ελλάδα σε πολλά θέματα αλλα .... Εγω ειμαι μηχανικος αυτοκινητων παιρνω 1200 € το μηνα και πληρωνω μια γκαρσονιερα 560€ , σουπερμαρκετ 400€ ( εγω και η κορη μου 8 χρονων ) καυσιμα 120€ ρευμα-τηλεφωνο-κλπ κλπ... δανειο ,που αναγκαστικά εχω πάρει, για να μπορεσω να νοικιασω, γιατι αν εισαι ξενος δεν σου νοικιαζουνε παρα μονο αν πληρωσεις 3 μηνες μπροστα εγγυηση . Σε εμένα προσωπικά δεν υπαρχει το: "-Μπαμπα' (ή -Γέρο') δωσε κανα φράγκο αυτο το μηνα" .Μου ειναι παντελώς αγνωστο. Η ζωη ειναι δυσκολη. Αν μπορουσα να δω και λιγη τηλεοραση καλα θα ηταν. Αν δεν θελουν τι να κανουμε , αρκουμε στις ειδησεις του ερτ σατ , εχει και κατι ωραιες μουσικες εκπομπες. Και εδω που τα λεμε η τηλεόραση δεν μπορει να θεωρηθεί πολυτέλεια . Xoris sxolio.
super-user Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 exei xefugei edelos to thema? Oxi file mou. Apla thimithika auto to post pou anaferotane o DIMITRISG. Apo auto malista xekinise h idea gia auto to project gia free tv.
DIMITRISG Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Oxi file mou. Apla thimithika auto to post pou anaferotane o DIMITRISG. Apo auto malista xekinise h idea gia auto to project gia free tv. Απ οτι φαινεται ενδιαφερει περισσοτερο τους κατοικους εξωτερικου και λογικο ειναι. Επισης ειναι και ελληνες του εξωτερικου που δεν ειναι μελη του insomnia. Αν τελικα βγει εις περας το project θα δηλωσουν συμμετοχη και αυτοι. Εγω εχω μερικους φιλους που τους ενδιαφερει το θεμα και με ρωτανε συνεχεια αν υπαρχει τιποτα νεοτερο. Ομως δεν μπορω να τους προτεινω να πληρωσουν απο τωρα. Θα ηταν καλυτερα να ξεκινησουν να παιζουν τα καναλια πρωτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.