Προς το περιεχόμενο

βλέπετε ακόμα Mytv , όλα τα ελλήνικα κανάλια δωρεάν , χωρίς κανένα trial limit?

docsock

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@kouzoulos:

Ρε κουζουλέ... θες να τα κάνεις 4 τα παιδιά που το έχεις στείλει; αν είναι... στείλε μου ένα pm, μπας και δούμε και εμείς τίποτα από την πατρίδα!

• Απαντ. 408
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

eksakoloutho na blepo apo italia dorean xoris kanena problima...

to gegonos oti miafora s 20 meres moy ebgale thn ewb page tou router mporei na ofeiletai kai se alous logous kai oxi sto mytv...

opote gia asfaleia oute eseis exete problima mexri otra pali kala.

xtes eixe anebei gia ligo pali to site...eidomen

sas euxaristo polu pou sumetexete energa sth suzhthsh

Δημοσ.

Από σήμερα το απόγευμα και μετά από 10 ημέρες έντονης χρήσης σταμάτησε να λειτουργεί και μου ζητάει να αγοράσω credits. Με παραπέμπει στην ιστοσελίδα που τώρα είναι ανεβασμένη κανονικά.

Δημοσ.
Από σήμερα το απόγευμα και μετά από 10 ημέρες έντονης χρήσης σταμάτησε να λειτουργεί και μου ζητάει να αγοράσω credits. Με παραπέμπει στην ιστοσελίδα που τώρα είναι ανεβασμένη κανονικά.

Και σε μενα το ιδιο... :-?

και απο οτι ειδα στη συνδρομη το περιμενα πιο φθηνο.

Δημοσ.

Και μένα σήμερα μου ζητά credits.. :(

Τι άλλο θα μπορούσε να γίνει εκτός απο απεγκατάσταση και σβήσιμο των Keys στην registry για να ξαναδουλέψει??Μάλλον τίποτα ε?? :(

Δημοσ.

mporeis na kaneis egkatastash leitourgikou kai windows mediaplayer se ena partition...kai meta me ena clone disk opos to acronis na kaneis backup se allo disko...pernas apo pano th freskia egatastash kathe 3 meres!!!petyxainei!!!alla hmarton den eimai toso thleorasakias gia natokano...to fulao gia kana megalo podosferiko agona...pou mallon tha ton exei kai pouthena sto sopcast na streemarei...

Δημοσ.

Ρε παιδια,οσοι λετε οτι σας δουλευει κανονικα με unistall και ξανα install,μην ντρεπεστε,πειτε τι κανετε.Διαβασα για διαγραφη απο την registry.Ποιο προγραμμα χρησιμοποιειτε?Εμενα το regsupreme,ΔΕΝ μου βρισκει ιχνη του προγραμματος.Πηγα και στην αναζητηση,εβαλα mytv και διεγραψα ολα τα αρχεια με αυτο το ονομα(και τα κρυφα)και παλι δεν παιζει.

Δημοσ.

auto me to registry clean to eixa kanei kai ego kai nomiza oti douleuei...apla htan 20 meres pou eixan afhsei free teleios to programma...apo xtes h monh lush gia trial diarkeias einai to partion me to disk clone pou grafo pio pano..alla arketaepipono...

fenontai patos poloi upoptoi kai den ksero an aksizei kapoios na plhrosei

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...