redwine Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 ego pantos to psaxno me ton dubugger pou enefere o hacker,kai i gnomi mou einai tha vrethei arkei na to palepsoume,ston dubugger fenete kathara ti elegxous kanei mexri na sindethei me to server tous sta menu "threats" ante re paidia valte oloi ena xeraki ,exo spasei to kefali mou toses meres. tetoia poiotita pou exei den ksero an mporei na sinagonistei me kamia tv sto net.
Appe Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Πάντως μυρίζει βρωμιά, γιατί δεν δέχονται να πληρώνονται με Pay Pal. Ποιος μας διαβεβαιώνει εφόσον δεν έχουν διαφάνεια ότι δεν πωλούν τα νούμερα από τις πιστωτικές κάρτες; Σκεφτόμουν να τους δοκιμάσω για ένα μήνα, αλλά ώσπου δεν βάλουν Pay Pal ως τρόπο πληρωμής το βλέπω πολύ ριψοκίνδυνο. Κανένας ακόμη δεν έσπασε τον κωδικό τους;
super-user Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 ego nai kai pistepse me kai afto nekro thema einai apo to free tv pou protine stin arxi tora zitai na tou ta skasete kiolas (pou kala kani kiolas giati na ton sikosi ka na mpenoun oloi tsampa gia tin psixi tis m... tou . kanis den einai koroido alla spazomai giati to diafimise free kai tora me tropo to allazi)kai ante kai tou dosate to kati tis tou pios mas leei emas oti tha ton sikosi ton server. terma gia mena vromai afto etc kialios afou ksekinise kapios na kani steam ta ellinika kanalia tha to kanoun kai alloi siga siga. tora eidika pou arxizei i ellada na mpeni pio dinamika sto internet kai me kaliteres grames. oso tha pefti i timi tis adsl stin ellada toso pio poli kinisi tha exoun sto wep tetiou eidous site loipon apla perimenoume ama viazeste fisika me 5eyro o kathenas sas petao ena supersport na goustarete giati sikono enan server kai opos katalabenete ta eksoda einai pola <----- kano plaka fisika Kalimera sou. Ean "spazese" mporis na plhroseis sto my-TV. Euxaristo.
ARTH0UR0S Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Kalimera sou. Ean "spazese" mporis na plhroseis sto my-TV.Euxaristo. kalimera sou epidi spazomai loipon protimo na valo nova para na asxolitho me apateones Euxaristo.
super-user Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 kalimera souepidi spazomai loipon protimo na valo nova para na asxolitho me apateones Euxaristo. Kalispera kai pali. Euxaristo gia thn grhgorh apanthsh sou. Xairome pou to vlepeis etsi. Tha glytoso kai axrhsto bandwith.!!
scorer Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 arthouros an exeis tosa lefta bale....emeis goustaroume tsampe kai na asxoloumaste kai me apateones..
johnyboy Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 arthouros an exeis tosa lefta bale....emeis goustaroume tsampe kai na asxoloumaste kai me apateones.. sostos.simfono apolitos.
super-user Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 arthouros an exeis tosa lefta bale....emeis goustaroume tsampe kai na asxoloumaste kai me apateones.. Euxaristo paidia gia to support. Akou ekei ... na me pei kai apateona. Krima ..einai kai Krhtikos, alla katholou palikari. Parte kai ena link gia na theite ena ergaki. Gia kane edo ena click! mms://media-stream.selfhost.eu:8080
gfilippas Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Euxaristo paidia gia to support. Akou ekei ... na me pei kai apateona. Krima ..einai kai Krhtikos, alla katholou palikari. Parte kai ena link gia na theite ena ergaki. Gia kane edo ena click! mms://media-stream.selfhost.eu:8080 Ευχαριστούμε. Νομίζω όμως ότι δεν είπε εσένα απατεώνα αλλά τους τύπους από το mytv.
super-user Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Ευχαριστούμε. Νομίζω όμως ότι δεν είπε εσένα απατεώνα αλλά τους τύπους από το mytv. Kalispera Chalkidiki!!! (H gynaika mou einai apo ta merh sou). Kaneis lathos omos...emena enoouse. diavase parapano ta post prosektika!
gfilippas Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Kalispera Chalkidiki!!! (H gynaika mou einai apo ta merh sou). Kaneis lathos omos...emena enoouse. diavase parapano ta post prosektika! Έχεις δίκαιο. Εγώ δεν το είχα δει προσεκτικά.:-? offtopic Είμαστε και πατριωτάκια δηλαδή.
ARTH0UR0S Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Ευχαριστούμε. Νομίζω όμως ότι δεν είπε εσένα απατεώνα αλλά τους τύπους από το mytv. o monadikos pou diavase sosta eisai esei filarako giati gia na po ton super user apateona prepi prota na teliosi afto pou kani .koinos zitise voitheia an ton voithisoun kai ta grapsi ston kokora kai server den sikosi e tote tha einai. alla tote den tha ton krino ego alla afti pou ta skasane kai go tha gelao me ta koroida pou tha fonazoun tote . pezei omos kai na to kanei kai na min faei ta lefta kanenos kai tote ego se ti thesi tha vretho an ektheso kapion xoris apodiksis !!! ego oti eipa to eipa giati vasika ta exo pari me to mytv pou vlepontas tin anangi merikon anthropon na exoun epikinonia me ton topo tous emporevonte oxi mono kati pou den tous aniki alla to xtypane kiolas zitane pistotiki karta kai oxi meso paypall kai stin ousia exoun sikosi ena kako site pou to sikoni kai i koutsi maria kai opote theloun to klinoun to magazaki (mou protine to mytv kai tou apantisa tora ti katalabe den ksero) edo den ksana asxoloume mexri tin ora tis kriseos kai pouse file super user min loipase pou eimai kritikos giati ego xerome pou eimai giati den ntrapika pote na po thn gnomi mou eite afti aresei eite den aresei
super-user Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 o monadikos pou diavase sosta eisai esei filarako giati gia na po ton super user apateona prepi prota na teliosi afto pou kani .koinos zitise voitheia an ton voithisoun kai ta grapsi ston kokora kai server den sikosi e tote tha einai. alla tote den tha ton krino ego alla afti pou ta skasane kai go tha gelao me ta koroida pou tha fonazoun tote . pezei omos kai na to kanei kai na min faei ta lefta kanenos kai tote ego se ti thesi tha vretho an ektheso kapion xoris apodiksis !!! ego oti eipa to eipa giati vasika ta exo pari me to mytv pou vlepontas tin anangi merikon anthropon na exoun epikinonia me ton topo tous emporevonte oxi mono kati pou den tous aniki alla to xtypane kiolas zitane pistotiki karta kai oxi meso paypall kai stin ousia exoun sikosi ena kako site pou to sikoni kai i koutsi maria kai opote theloun to klinoun to magazaki (mou protine to mytv kai tou apantisa tora ti katalabe den ksero) edo den ksana asxoloume mexri tin ora tis kriseos kai pouse file super user min loipase pou eimai kritikos giati ego xerome pou eimai giati den ntrapika pote na po thn gnomi mou eite afti aresei eite den aresei Kalispera sou. Se euxaristo pou exeis ton xrono na dieukriniseis kapoia pragmata. Kata arxhs zhtao sygnomh se esena. Isos na perexigisa... Alla se parakalo, mhn eisai kaxhpoptos. Oti ginetai, ginetai gia to koino kalo. Diavase ta teleutaia post sto insomnia TV kai tha katalaveis. Aloste kaneis den upoxreoute gia na kani kati. Ean otidipote shmbh, osoi oloi kanane donate se mas, tha ta paroune piso. Exoume katagrapsei ta onomata/e-mail. To na eisai kaxypoptos omos den vlaptei shmera. To leo kai ego o idios. To hxera apo thn arxh oti merikoi (euthxos oxi oloi) tha nomizane oti pame na fame xrhmata. Se plhroforo omos oti o kathe enas mas exei douleia, kai vgazei arketa gia xreiastei na zeish me axioprepeia. Den xereis omos re file ti asxhma pou einai na eisai 5.000 xlm. makria apo to spiti sou, kai na mhn vlepeis ligo ena elliniko kanali. Exo na pao ellada pano apo 2 xronia. H monh euxaristhsh mas sto exoteriko einai auto to "gam....no" xazokouti, kai to diavatirio. Ego prosopika exo kai elliniki thleorah meso hotbird. Skeftika loipon na kano kati giauto mias kai kanenas allos den kanei. H mallon to kanoune alla zhtane kai to kati tis. Autoi ekmetaleuontai ton kosmaki, kai zhtane xrhmata. Emeis dinoume thn dinatotita omos akoma kai se autous pou den exoun, den theloun, h den mporoun, na doune free thleorash. Emeis aloste protoi valame ton proto litho, kai malista apo thn tsepi mas. Etsi ean kapoios kanei ena donate se mas den einai koroido. Vohthaei na krateisoume to project zontano. Se/Sas euxaristo pou me akousate.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.