SofoS@ Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 hacker: αφου λες οτι γνωριζεις τον τροπο να το κρακαρεις γιατι δεν μας το λες κ μας?ποιος ο λογος να μας λες οτι τον ξερεις και μην μας λες πως γινεται?αν δεν ηθελες να μας πεις πως γινεται δεν θα πρεπε απο την πρωτη στιγμη να αναφερεις οτι γνωριζεις καποιο τροπο για να λειτουργει χωρις να πληρωνεις.το φορουμ ειναι για βοηθεια και οχι για επιδειξη
DIMITRISG Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 hacker: αφου λες οτι γνωριζεις τον τροπο να το κρακαρεις γιατι δεν μας το λες κ μας?ποιος ο λογος να μας λες οτι τον ξερεις και μην μας λες πως γινεται?αν δεν ηθελες να μας πεις πως γινεται δεν θα πρεπε απο την πρωτη στιγμη να αναφερεις οτι γνωριζεις καποιο τροπο για να λειτουργει χωρις να πληρωνεις.το φορουμ ειναι για βοηθεια και οχι για επιδειξη Μην μου τον αγριευεις , θα σηκωθει και θα φυγει
kpartsi Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Να σου πώ εγώ τον λόγο: Πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες!!!! Απλώς έπαιξε με την λέξη Trial (στις διάφορες μορφές της) και του λειτούργησε για κανένα λεπτό μέχρι που μπήκε άλλος με το ίδιο pin και τον πέταξε έξω!!!! Και εδώ μας λέει την ιστοριούλα ότι το έκανε με crack. Θέλεις φίλε THE_HACKER να μας αποδείξεις ότι το έκανες crack; Βάλες μας screenshot με το Supersport να δείχνει τον αγώνα του Ολυμπιακού όπου όλα τα trials είναι κομμένα!!!!! Δείξε μας ότι είσαι μάγκας και όχι ψεύτης!!!!
THE_HACKER Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 na gia na mi les i photo sou alla to ipa apo tin arxi den prokete na po giati tha to katalavoun kai tha kopo kai ego. http://www.photoposting.net/fullsize.aspx/IDp~5670
SofoS@ Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Μην μου τον αγριευεις , θα σηκωθει και θα φυγει δεν προσπαθω να τον αγριεψω απλως δεν μου αρεσει το στυλ <<κοιτα με, εγω ξερω αλλα δεν σου λεω>> μπορει να γνωριζει καποια πραγματα και μπραβο του δεν αντιλεγω.αλλα κι αυτος απο καπου τα εμαθε,καποιος τον βοηθησε και του εδωσε πληροφοριες, δεν του ρθαν ετσι στο κεφαλι.δεν πρεπει κι αυτος με την σειρα του να βοηθησει οσους δεν ξερουν;
SofoS@ Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 na gia na mi les i photo sou alla to ipa apo tin arxi den prokete na po giati tha to katalavoun kai tha kopo kai ego. http://www.photoposting.net/fullsize.aspx/IDp~5670 εσυ τον τροπο μονος σου τον σκεφτηκες;εννοω δεν τον βρηκες απο καποιο site;αν ναι τοτε κρατα τον για τον εαυτο σου για να κρατησει οσο το δυνατον περισσοτερο,αλλα αν το βρηκες κ συ απο καπου τοτε αργα η γρηγορα θα μαθευτει,μπορει οχι απο σενα αλλα απο καποιον αλλο που θα βρει τον ιδιο τροπο και θα προτιμησει να τον μοιραστει απο το να τον κρατησει για τον εαυτο του.
kpartsi Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Λίγο fake μου φαίνεται η φώτο. Να μπώ στα προγράμματα τα καταφέρνω και εγώ και μπορώ να κολλήσω πάνω το brand του Ch. League. Για βάλε άλλη μία από φάση του αγώνα χωρίς να κόψεις το παράθυρο το myTV...
THE_HACKER Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 kai re file pote prolava kai ta ekana ola afta? afou einai komena ta trial 3exases? i malon ixa kai foto tis ikonas kai tin evala kai ekini etsi den einai? file mou den to pezo oti 3ero oute oti gnorizo kai esis oxi aplos to thema einai ena ean sas po telos kai gia mena kai gia tin parea mou pou tous ipa kai vlepoun sixna ara kalitera na 3eroun liga atoma kai kanis alos kai giafto edosa kai enalaxtiki lisi me tin greekip an ithela den elega oute gia tin greek ip kai ipirxe mono mia lisi na plirosete anywayz. later
DIMITRISG Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Με το sopcast δεν μπορω να κανω loggin . Στο web site μπορω όμως!! Μαλλον ειναι αυτο το προβλημα : http://forum.sopcast.org/forum/viewtopic.php?t=2087 Εχει προσπαθήσει κανεις με το sopcast που είπε ο the_hacker ??
doukasn Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΜΠΑΙΝΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΙΡΙΖΗ Proxy Servers Ti ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΩΡΑ.
DIMITRISG Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 To sopcast δουλευει εν μέρη. Δεν σταματαει στα 2 λεπτα το streaming αλλα εχει κολληματα στο buffering ξαναξεκιναει αλλα μετα κολλαει για τα καλα. Ειδα το Alpha για παραδειγμα, για 1 ωρα και 10 λεπτα και μετα κολλησε για τα καλα.Ισως φταει η γραμμη μου adsl 1m δεν ξερω αν φταιει και το οτι εχω συνδεση wifi με τον router μου Ευχαριστω τον the_hacker που πήρε απο τον χρόνο του να ασχοληθει και με τις ρυθμισεις μου στο sopcast
Prof_Chaos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 To sopcast δουλευει εν μέρη. Δεν σταματαει στα 2 λεπτα το streaming αλλα εχει κολληματα στο buffering ξαναξεκιναει αλλα μετα κολλαει για τα καλα. Ειδα το Alpha για παραδειγμα, για 1 ωρα και 10 λεπτα και μετα κολλησε για τα καλα.Ισως φταει η γραμμη μου adsl 1m δεν ξερω αν φταιει και το οτι εχω συνδεση wifi με τον router μου Ευχαριστω τον the_hacker που πήρε απο τον χρόνο του να ασχοληθει και με τις ρυθμισεις μου στο sopcast το σοπκαστ το δοκίμασα κι εγώ αλλά με κολλήματα..εχω κι εγώ 1 mbit και το bandwindht ειναι σταθερό και υψηλό οπότε δεν φταίει αυτό..αν εχεις κάποιες ρυθμίσεις θα μπορούσες να τις ποστάρεις ετσι ωστε να μάθουν και οι άλλοι.Φυσικά εαν δεν σου κάνει κόπο.
DIMITRISG Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 για το sopcast ακολούθησα τις οδηγίες που αναφέρονται εδώ (στις προηγούμενες 2 σελίδες ) Επίσης ο the_hacker ειχε την καλή διάθεση και κοίταξε τις ρυθμίσεις και κάτι εκανε με το channel approuved νομιζω , κατι τέτοιο τελος παντων. Δουλεψε καλυτερα , μερικες φορές βλέπω, αλλα εχει πολλά κολλήματα και τελικά δεν ειναι λύση. Βλεπεις καλυτερα το ερτ σατ για παράδειγμα που με λιγη τυχη βλεπεις και ολοήμερο πρόγραμμα ουφ! εγω κουράστηκα και τα παραταω με την tv. Δεν πανε να πνιγούν που θα τους πληρώσω κι ολας. Βλέπουμε και ενα σωρό διαφημίσεις στο φινάλε, δεν τους φτάνει αυτό ;
Appe Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Ρε παιδιά, τίποτα νεώτερο γνωρίζει κανείς; Πως μπορούμε να πληρώσουμε εμείς που δεν μας δίνουν πιστωτική κάρτα; Έγραψα στους λεγόμενους εάν υπάρχουν άλλοι τρόποι πληρωμής εκτός από πιστωτική κάρτα, αλλά προς το παρόν απόλυτη σιωπή από την πλευρά τους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.