Προς το περιεχόμενο

βλέπετε ακόμα Mytv , όλα τα ελλήνικα κανάλια δωρεάν , χωρίς κανένα trial limit?

docsock

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

re paidia to thema einai na mathoume apo opoiondipote kapoia pramata kai na boithisoume kai meis oi idioi,i na menoume se askopous kai tipikous kanones??ETSI KIALIOS OLO TO NET ENA WAREZ EINAI KATALABETE TO!!to thema einai na koitaksoume na maste apo tous eksipnous kai oxi apo ta koroida..

• Απαντ. 408
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παιδιά, έχω την αίσθηση ότι δεν μας αρέσει που κάποιος ξέρει κάτι και για να τον "εκδικηθούμε" του λέμε πως μας οδηγεί στην παρανομία (ας μην το αναλύσω περισσότερο )

Επίσης δεν πρόκειται για "καθαρή" παρανομία αφού ο the_hacker απλώς διαπιστώνει έναν τρόπο εκμετάλλευσης κάποιου κενού

βλάκας δεν γεννήθηκα και ούτε εχω σκοπο να γίνω εδώ

the_hacker αν έχεις εξελήξεις πάνω στο θέμα, σε παρακαλω να με ενημερώσεις εμένα και όποιον απασχολεί το θεμα με pm ,

Και μην σε στεναχωρεί η ζήλια, στην θέση σου θα σκαγα στο γέλιο

Δημοσ.

Τα βρήσκω λίγο μπαστούνια. Το έκανε κανείς να δουλέψει καλά ; εμένα παίζει λίγο και σταματαει. Κολλάει στο buffering και στο pc μου πολλες φορές σερνεται σαν να έχει ανάψει

εχω 1Μ adsl και 256 μνήμη. Λέτε να φταίει αυτό ;

Στο τέλος θα αναγκαστούμε να πληρώσουμε τους noel & david

Ακριβοι μεν αλλα και ποιοι είναι δεν ξέρουμε

Δημοσ.

ακριβοί δεν είναι. Ας δέχονταν άλλους τρόπους πληρωμής (paypal) και προσωπικά θα είχα γραφτεί εδώ και πολύ καιρό. Αλλά την πιστωτική μου φοβάμαι να τους τη δώσω..

Δημοσ.
Παιδιά, έχω την αίσθηση ότι δεν μας αρέσει που κάποιος ξέρει κάτι και για να τον "εκδικηθούμε" του λέμε πως μας οδηγεί στην παρανομία (ας μην το αναλύσω περισσότερο )

Επίσης δεν πρόκειται για "καθαρή" παρανομία αφού ο the_hacker απλώς διαπιστώνει έναν τρόπο εκμετάλλευσης κάποιου κενού

βλάκας δεν γεννήθηκα και ούτε εχω σκοπο να γίνω εδώ

Και μην σε στεναχωρεί η ζήλια, στην θέση σου θα σκαγα στο γέλιο

simfono mazi sou

Δημοσ.

loipon ego ena exo na po gia to mytv oti o the_hacker kata tin gnomi mou den ekane tipota parapano apo to na xrisimopoisi ena pincode to opoio anaferete se kapia forum kai den xero an mporo na to anafero edo kai to opoio xeroun idi poloi pou sou epitrprei na deis eos otou kapios allos xristis to xrisimopoihsei tote kovete kai prepei na ksanavaleis to pin kai koveis to allon tis ipomonis diladi

ps

an apo to forum epitrepete ego mporo na sas po to sigekrimeno pin

Δημοσ.

Εχω πολλά ερωτηματικά περί της νομιμότητας αυτων ( με ενοχλει και η μυστικοπάθεια τους )

Εκτος του supersport που ειναι καθαρα ενα καναλι επι πληρωμης , τα υπολοιπα ειναι ελεύθερης μετάδοσης ( και αναμετάδοσης ; ) To πρόβλημα είναι οτι εκτος απο την ΕΡΤ τα υπόλοιπα ιδιωτικά κανάλια δεν έχουν δικαίωμα μετάδοσης εκτος ελλάδος και συγκεκριμένα σε ότι αφορα τις ευρωπαικές χώρες. διοτι η κομμισιον ζητησε στοιχεια για τους πραγματικούς ιδιοκτήτες των καναλιών ωστε να μπορει να χειριστει προβλήματα σχετικά με ακατάλληλου περιεχομένου αναμεταδόσεις. Φυσικά λόγω του οτι τα ιδιωτικά κανάλια στην ελλάδα ειναι χωμένα μεσα στην διαφθορα δεν δίνουν πλήρη στοιχεια και η κομμισιον δεν τους δίνει άδεια αναμετάδοσης εκτος ελλάδος . Υποθέτω οτι γι αυτον το λόγω για να είσαι συνδρομητής nova πχ πρέπει να έχεις διευθυνση στην ελλάδα ( αν εχουν αλλάξει τα πράγματα διορθώστε με)

Ερώτηση : αν οι noel και david και ΣΙΑ μπορουν χωρις νομικό προβλημα να κανουν αναμετάδοση των ελληνικων καναλιων δεν θα μπορουσε να κανει το ιδιο μια ομαδα απο εμας ;

Τι κόστος χρειάζεται για εξοπλισμό και τι πιθανον νομικο προβλημα μπορεί να προκύψει ;

Αν κάποιο team απο εδω καταφέρει να στησει μια τετοια εγκατασταση φυσικα θα στιριχθει και οικονιμικα απο εμας .

δεν ειμαι τσιγκούνης αλλα πραγματικά φτωχος και βιοπαλαιστής, εχω ενα παιδι ειμαι μονογονική οικογένεια και μετραω τα ευρω 1 προς 1 για να μπορεσω να πληρωσω και το ενοικιο γιατι θα με πετάξουν εξω στο τέλος

Ισως οι πιο πολλοι εδω είναι παιδια απο πλουσιες οικογενειες και ενδιαφερονται να εχουν λήψη τσαμπέ μονο και μονο απο ευχαριστηση

Γιατι κάποιος είπε οτι μενει εξωτερικο και οτι η συνδρομη που ζητανε στο mytv δεν ειναι τιποτα για τα ευρωπαικα δεδομενα. Δεν είναι καθόλου ετσι τα πραγματα οταν εισαι μεροκαματιάρης . Εισαι καλυτερα απο Ελλάδα σε πολλά θέματα αλλα ....

Εγω ειμαι μηχανικος αυτοκινητων παιρνω 1200 € το μηνα και πληρωνω μια γκαρσονιερα 560€ , σουπερμαρκετ 400€ ( εγω και η κορη μου 8 χρονων ) καυσιμα 120€ ρευμα-τηλεφωνο-κλπ κλπ... δανειο ,που αναγκαστικά εχω πάρει, για να μπορεσω να νοικιασω, γιατι αν εισαι ξενος δεν σου νοικιαζουνε παρα μονο αν πληρωσεις 3 μηνες μπροστα εγγυηση . Σε εμένα προσωπικά δεν υπαρχει το: "-Μπαμπα' (ή -Γέρο') δωσε κανα φράγκο αυτο το μηνα" .Μου ειναι παντελώς αγνωστο. Η ζωη ειναι δυσκολη. Αν μπορουσα να δω και λιγη τηλεοραση καλα θα ηταν. Αν δεν θελουν τι να κανουμε , αρκουμε στις ειδησεις του ερτ σατ , εχει και κατι ωραιες μουσικες εκπομπες.

Και εδω που τα λεμε η τηλεόραση δεν μπορει να θεωρηθεί πολυτέλεια .

Δημοσ.

Γάμ@τ@ sotakas έχω σπαστεί με όλα

Να φανταστείς όταν έμενα στην Ελλάδα πήγα στον ΟΑΕΔ να ζητήσω το επίδομα μονογονικής οικογένειας και μου είπαν : Υπάρχει κάτι αλλά για τις μητέρες κάπου 20.000 δρχ το μήνα ήταν τότε ( 1999 )

Τα μάζεψα και εφυγα τροχάδιν. Την υπεραγαπώ την πατριδα μου , αλλα αν μπορουσα να κανω μια επανασταση και να τους πετάξω εξω απο τα γραφεία τους θα το έκανα με μεγάλη ευχαριστιση. Εχω αδικιθει στο μέγιστο απο το κρατος και μεχρι ενος βαθμου και από την ελληνικη δικαιοσύνη.

ειναι αστοχη η παρέμβαση μου εδω , το ξέρω , αλλά ...βγαίνουν μονα τους .

ΥΓ sotakas εσυ εισαι αγγλία, εκει πρεπει να ειναι και γ@μώ τα οργανωμένα κράτη, το μονο μειονέκτημα ο καιρος ( οχι και τοσο δραματικα οπως τα λένε φαντάζομαι )

Δημοσ.

Μην ξεχνάτε ότι αυτοί που προσφέρουν υπηρεσίες webTV το πληρώνουν το bandwidth τους... Δεν είναι σαν την επίγεια ή δορυφορική τηλεόραση που είτε βλέπει 1ας είτε 1.000.000 είναι το ίδιο.

Φανταστείτε ότι η συγκεκριμένη υπηρεσία προσφέρει σχεδόν 700kbps UPLOAD σε κάθε χρήστη... Υποθέτω ότι αυτό είναι ακριβό... κυρίως αν έχεις 100-200 χρήστες...

Εγώ θα τα έδινα χαλαρά τα 20 δολάρια αν είχαν PayPal

Δημοσ.

Εγώ παιδιά είμαι καινούργιος και συγχωρέστε με εάν δεν μπορώ να χρησιμοποιώ τους τεχνικούς όρους που χρησιμοποιείται όλοι εσείς. Και εγώ πιστεύω ότι το ποσό συνδρομής είναι στην πραγματικότητα μεγάλο και δυσκολεύομαι να τους εμπιστευτώ με το να τους δώσω το νούμερο της κάρτας μου. Όσον αφορά τώρα το δοκιμαστικό που δίνουν για 3 μέρες, έψαξα λίγο στο κομπιούτερ πια files κατεβαίνουν για εγκατάσταση. Το μυστικό βρίσκεται στο files Xstream στο C:Program. Από ότι καταλαβαίνω εκεί πρέπει να μπορείς να κάνεις την αλλαγή για να συνεχίσεις να βλέπεις και μετά την δοκιμαστική περίοδο.

Εάν κάποιος τα καταφέρει, ας το μοιραστεί.

Δημοσ.

ego den brika Xstream files sto pc mou

afto pou exo no po ine oti to epsaksa kai ego poli (google ...) kai opos fenete to myTV aniki se mia eteria pou kani stream kai ala kanalia se ales gloses

poso nomima ine afto den ksero omos kai den me endiaferi poli

afto pou ksero ine oti pote den da tous edina stixia tis credit cards mou

afot to pou ekane the_hacker i pos itane to onoma tou ine malon na xrisimopisi anti <TRIAL> apla tin leksi TRIAL xoris <> opios to dokimasi tha di oti anebenoun i monades omos kani disconect kateftian

sopcast kai malakies den douleboune alo

pios exi gia osous menoune eksoteriko mia lisi gia greekTV xoris satelit

Δημοσ.

Πρέπει να είσαι εγγεγραμμένος για να πληρώσεις με paypal ? Δοκίμασα να πληρώσω και επειδη δεν εχω λογαριασμό paypal με βαζει να πληρώσω με credit card. Είναι το ίδιο ?

Mapas εισαι ευχαριστημένος απο την ποιότητα,εχει καλή εικόνα ; κανει καθολου κοψιματα για buffering κλπ ;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...