docsock Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα να ακοθσω τισγνώμες σας για το Mytv που προσέφερε 3 μέρεσ δοκιμαστικα δωρεάν τα κυριοτέρα ελληνικά κανάλια μέσω ιντερνετ στουε 'ελληνες του εξωτερικού και μετά ζήταγε 21 εθρο το μηνα. Και λέω ΖΗΤΑΓΕ γιατί η ιστοσελίδα του έκλεισε...http://www.greeknet.tv !!!προφανώς δεν είχε καμία νομική θπόσταση. Παρόλα αυτα αφού είδα 3 μέρες άψογα τηλεόραση και αφού έληξε η δοκιμαστική περίοδος,μολις έμαθα ότι έκλεισε η ιστοσελίδα λέω από περιέργεια...δεν ξαναδοκιμάζω... Και ΠΡΟΣ ΕΚΛΗΞΗ ΜΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 10 ΜΕΡΕΣ ΒΛΕΠΩ ΣΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!! EXETE NA ΠΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ...ΑΝ ΝΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ ΜΗΠΩΣ ΛΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ υγ.΄το'ελεξα ΄ δεν με χρεώνει με dailer, αν και μια φορά me ;έβγαλε στη σελίδα ρυθμίσεων του router!!! ακετά ύποπτο για όσους ασχολούνται με router υγ2. υπάρχει ακόμα ένα θέμα για το συγκεκριμένο πρόγραμμα τον καιρό που ηταν δοκιμαστικο και προσπαθούσαν να ξεγελάσουν την ip του οι έλληνες του εσωτερικού,καθως είναι διαθέσιμο μόνο γιαχρήστες εκτος ελλάδας (έχει το σουπερ σπορτ μεσα) υγ3. Δυστυχως δεν έχω το install του προγράμματος να σας δώσω να δοκιμάσετε γιατι το πέταξα αμέσως μετά την εγκατάσταση /κακη συνηθεια/, οπότε απευθύνομαι μάλλον σε ειδη χρήστες του προγράμματος ή σε άτομα που μπορούν να το βρούνε από γνωστό. Σας ευχαρισ΄τω για το χ΄ρονο σας.
karolos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 δεν γινετε ομως καθε τρεις μερες να ανοιγει θεμα με το mytv.ποσες φορες θα το κλειδοσουν ακομα?????
winmik2kx Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Ναι, αλλά πχ αν εγώ θέλω να γραφτώ συνδρομητής, που θα πάω τώρα?? (δεχόμαστε ότι δεν μένω Ελλάδα/surf-αρω anonyma κλπ)...
kouzoulos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 δεν γινετε ομως καθε τρεις μερες να ανοιγει θεμα με το mytv.ποσες φορες θα το κλειδοσουν ακομα????? γεια σου ρε karolos που στα 10 τα 9 σχολια σου ειναι παρατηρηση και κλειδωμα topic !!!! :mrgreen: :mrgreen:
Greek-Lord Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Αφού και το προηγούμενο έκλεισε..Γιατί το πολεμάτε ακόμη?Είπαμε συζητήσεις περί mytv κλπ δεν είναι σύμφωνες με τους όρους του forum.
docsock Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 ΔΕΝ κάνω διαφήμιση σε κανέναν ΔΕΝ δίνω το προγραμμά αφου δεν έχω το installer του ΔΕΝ γίνεται κανένας να κάνει συνδρομή. Ζητάω από αυτους που το δουλευουνε εντελώς δωρεάν , όπως έχει συμβεί σε εμένα να συζητήσουμε.... -για την ασφάλεια χρήσης του -για το αν πήγε ποτέ να τους αλλάξει ρυθμίσεις (εμένα μου βγήκε μια και μοναδική φορα η οθώνη ρυθμισης του router ,ευτυχως έχω password..μπορεί ομως να ηταν απλό πρόβλημα σύνδεσης και όχι να φταίει το πρόγραμμα) -αν κάποιος ξέρει κάτι περισσότερο για τη χρηση της υπηρεσείας. Δεν έιναι παράνομο να θέλουμε να μάθουμε... Δεν κάνουμε καποιά παράνομια και δεν κάνουμε καμια διαφήμιση. Ελλήνες του εξωτερικού είμαστε!!!και ενδιαφερόμαστε για τη συγκεκριμένη τεχνολογικη δυνατότητα..που εγώ την έχω ΔΩΡΕΑΝ και με ενδιαφέρει να αλάξουμε απόψεις για την ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ!!!! Δεν δινουμε καν το προγραμμα και ουτε οδηγιες για το ινσταλ!!! Αν πάλι καποιος θέλει να το κλειδώσει ας το κάνει αφου το φορουμ δεν έιναι ιδιοκτησια του κάθε χρήστη, απλά ας δώσει κάποια εξήγηση. αν παλι οι συνομιλητές σεβαστούν τα πάραπανω και μείνουν ΕΝΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ τοτε πιστευω πως έχει να κερδίσει μόνο η γνώση που τοσα χρόνια βρίσκουμε σε αυτή την ιστοσελίδα. υγ αλήθεια μπορέι κάποιος να συνδράμει οικονομικά στην λειτουργία αυτής της ιστοσελίδας μεσω paypal...εθελοντικά πάντα!!!αλλά για αυτο θα ανοίξω μάλλον αλλό θέμα προσεχώς
random Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Η σελίδα τους δεν εχει κλείσει. απλα δεν εμφανίζεται οταν καταλάβει o server οτι εισαι απο Ελλάδα, το ιδιο ισχύει και για το πρόγραμμα. που το καταλαβαίνει και πώς δεν θα το καταλάβαίνει, ειναι elementary dear watson, google and Holy God. η σελιδα ειναι πάνω. κι αν παιζει με το 3 days trial για 30 μερες, μη το λες ουτε του παπά, και μην το ψάχνεις. κι οποιος θελει να γραφτει συνδρομητής, ας τα δώσει για σουβλάκια γιατι θα τα κλαίει. πολλά ακούγονται. μπορει βρωμες, μπορει φήμες, αλλα ασε να γραφτουν αλλοι χιλιοι πρωτα, και να ειναι ευχαριστημενοι για πανω απο δυο μηνες, και μετά το ξανασκέφτεσαι.
antonisid Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Μ'ένα proxy server μια χαρά θα μπορέσετε να μπείτε στην σελίδα..αλλά το θέμα έχει αναλυθεί τόσο πολύ σε προηγούμενο topic,για τον τρόπο με τον οποίο θα αλλάξει η ip και δε θα φαίνεται κάποιος σαν χρήστης απο Ελλάδα,όσο για το trial pass λύση δε βρήκε κανείς λύση,ούτε με απεγκατάσταση ούτε με σβήσιμο registry.Δε κατάλαβα ποιός ο λόγος ν'ανοίξει πάλι topic,έτσι κι αλλιώς θα το κλείσουν πάλι..
cmelegos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 νομίζω ότι δικάιως θα πάρει κεφάλια ο admin! στείλτε του Pm αν είναι σωστό να το ανοίξετε και τι θα λέτε γιατί μας έχει προειδοποιήσει. Αν έχετε μιλήσει αγνοήστε το post μου.
karolos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 γεια σου ρε karolos που στα 10 τα 9 σχολια σου ειναι παρατηρηση και κλειδωμα topic den katalaba kala, pote ekana egw post gia kleidoma poy les...? poso pio kathara na poyn oti den epitrepetai h koybenta gia to mytv(toylaxiston sto pneyma poy ayth ginotan).2 topic kleidothikan...
giogio Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Μ'ένα proxy server μια χαρά θα μπορέσετε να μπείτε στην σελίδα..αλλά το θέμα έχει αναλυθεί τόσο πολύ σε προηγούμενο topic,για τον τρόπο με τον οποίο θα αλλάξει η ip και δε θα φαίνεται κάποιος σαν χρήστης απο Ελλάδα,όσο για το trial pass λύση δε βρήκε κανείς λύση,ούτε με απεγκατάσταση ούτε με σβήσιμο registry.Δε κατάλαβα ποιός ο λόγος ν'ανοίξει πάλι topic,έτσι κι αλλιώς θα το κλείσουν πάλι.. αυτα που λες δεν ισχυουν μου παιζει κανονικα εδω και 25 ημερες και ας ηταν trial 3 ημερων οταν τελειωσε εκανα αυτα που επρεπε και πανω κατω αυτα που αναφερεις περιπου και ειμαι οκ..
docsock Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Mono o giogio ..einai entos thematos...kanenas den diabazei ta parapano? DEN mas noiazei pos tha ksegelasete to programma... Edo milame oti douleuei kurile edo kai ena mhna dorean...se emena kai ton giogio...an eiste kai aloi me to idio fenomeno...as peite th gnomh sas GIA THN ASFALEIA!!!!!! GIA TON MELLON THS YPHRESIAS lupame pragmatika pou kanena den diabazei ta parapano...opote enas grafei th matsola tou kai oloi oi aloi apo kato sunexizoun thn koubenta apantontas sth matsola...kai bgainoume ektos thematos... An sunexisete etsi tha parakaleso ego ton admin na kanei lock to thema APO EKSOTERIKO BLEPETE XORIS NA PLIROSETE???????
jim_222 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 τώρα μόλις δοκίμασα να μπω, μήπως ξεκινήσω το trial period, να δω πόσες μέρες θα κρατούσε... αλλά δε φορτώνει η σελίδα! (για την ακρίβεια βγάζει μία λευκή σελίδα που επαναλαμβάνει συνέχεια "τηλεόραση, ζωντανά από την Ελλάδα" και έχει κάποια links από κάτω, αλλά δε δουλεύει τίποτα) Μάλλον είναι down το site... Αυτά από US, Massachusetts
docsock Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 ok eisai apo eksoteriko to rpogramma prepei na to exeis giati to site einai ontos down... ego den to exo giati opos grafo pio pano to exo kaneis install kai esbhsa to installer pantos rgo tora blepo dorean!!!
kouzoulos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 το προγραμμα και εμενα μου παιζει κανονικοτατα. το εχω δωσει και σε αλλα 3 παιδια και παιζει και σε εκεινους κανονικα. Ολοι απο εξωτερικο ομως. και σε ενα αλλο forum στο εξωτερικο που το εχουμε συζητησει με οσους το χρησιμοποιουν δεν εχουν κανενα προβλημα. σελιδες περιεργες του royter δεν μου εχει ανοιξει, μηπως πατησες να συνδεθεις στη σελιδα του προγραμματος και επειδη δεν την εβρισκε σε πεταξε στη σελιδα του router?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.