Προς το περιεχόμενο

Τριτοκοσμικό service στο e-shop

Ardov

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξερετε ποια ειναι η ειρωνια?Το eshop ξεκινησε εχοντας σαν αρχη του να αποφυγει τα προβληματα ολων των αλλων επιχειρησεων.Κριμα.

• Απαντ. 260
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καλα, εχει ο καιρος γυρισματα....θα γυρισει ο τροχος, θα *****ει και ο φτωχος..

Θα ερθει η στιγμη που θα κυνηγανε τους πελατες... την αρπαχτη βεβαια θα την εχουν κανει

Δημοσ.

Ωραία. 125 ποστ από τα οποία το 98 % αναφέρουν τραγελαφικά γεγονότα και ενα 2% που αναφέρει ότι θα το ξανασκεφτεί να αγοράσει απο το εν λόγω κατάστημα ξανά. Να δώ πώς θα πάει μπροστά το ελληνικό εμπόριο ύστερα απο όλα αυτά.

Δημοσ.

Παιδια τοσες μερες λεμε και λεμε και λεμε και θα λεμε για πολυ.Εγω ειμαι σουπερ δυσαρεστημενος απο το εν λογω καταστημα(δες Ποστ).Δυστυχως ομως κανοντας τη μαγκια με τα E-shop points θα ζει και θα βασιλευει κυριως στην περιφερεια?Ξερτετε γιατι ?γιατι εχει τις φθηνοτερες τιμες στην αγορα και ελεγχο μεσω της ιστοσελιδας.Για μεγαλα αστικα κεντρα που υπαρχει πλαισιο ειναι παραλογο να πηγαινετε αλλου περιφερεια ομως???????το μονο καλο της υποθεσης ειναι οτι ισως πιεστουν οι υπολοιποι και φανει καμια ασπρη μερα.

Επαναλαμβανω δεν τους υποστηριζω το αντιθετο(την εχω πατησει πολλες φορες)

Δημοσ.

Κύριοι άλλο ένα λιθαράκι για το e-shop: Προσωπικά δεν έχω κάνει αγορά απο εκεί αλλά έχω κολητό gadgetάκια μέλους πολύ γνωστού club αυτοκινητιστών ο οποίος μου είπε για αρκέτα άτομα απο εκεί που την πάτησαν με αγορές των φτηνών εξωτερικών δίσκων που έβγαζε σε προσφορα το site του e-shop...για λοιπά προιόντα δεν γνωρίζω οπότε δεν εκφέρω γνώμη.

Δημοσ.

Έχουν ανοιχτεί πολλά thread για το θέμα με το e-shop. Ας μην γεμίζουμε το φόρουμ. Όσοι θέλουν να γράψουν κάτι ή να καταγγείλουν κάτι ας το γράψουν σε αυτό το thread.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Κοίτα εδώ δεν είναι και τόσο παράλογο, γιατί αν το δείς και από την μεριά του ιδιοκτήτη θα καταλάβεις ότι δεν είναι και τόσο ρόδινα τα πράγματα [ στο λέω εκ πείρας, επειδή έχω δουλέψει σε θέση PM+CM { διαλογή προϊόντων που θα φέρνει το μαγαζί, καθώς και επικοινωνία + διακανονισμός με τους κατασκευαστές & distributors } ]

1) Δεν είναι εύκολο να φέρει κάποιος ένα προϊόν με δικιά του εισαγωγή ( αφού δεν υπάρχει αντιπρόσωπος/εισαγωγέας στην Ελλάδα ) για έναν πελάτη.

Πόσο λογικό είναι να φέρει από εξωτερικό ΜΙΑ κάρτα για έναν μόνο πελάτη ?

α) Πολλοί κατασκευαστές έχουν είτε ελάχιστο χρηματικό ποσό ανά παραγγελία { π.χ. δεν σου αποστέλλουν παραγγελίες κάτω των X euro } είτε ποσοτικά όρια { πρέπει να παραγγείλεις X συνολικά προϊόντα ή ακόμα χειρότερα minimum κομμάτια ανά προϊόν }

β) Έστω ότι δέχονται να στείλουν μόνο ένα προϊόν.Ξέρεις πόσο πάνε τα μεταφορικά + το τελωνείο ?

Κάρτα που έξω θα την βρίσκεις 300 ευρώ θα πρέπει να στην δώσει 450 ευρώ ο άνθρωπος, και αυτό με ένα κέρδος 5%.

γ) Αν τώρα θέλουν ελάχιστη παραγγελία, κλπ...ποιός θα φέρει ένα προϊόν σε απόθεμα το οποίο θα μείνει πιθανότατα για πάντα στο ράφι, εκτός του ενός κομματιού που θα έπαιρνες εσύ ?

Για αυτό, καλό είναι κάποια πράγματα να μην τα κρίνουμε εκ των έξω.

Δεν έχουν παρά να το πουν και στον πελάτη να το ξέρει. Αλλά δεν το κάνουν για να το παίξουν επαγγελματίες. Αν το έλεγαν ο πελάτης θα τους έκρινε καλύτερα. Μπορεί να χάνανε 5-10 περίεργους πελάτες αλλά θα κέρδιζαν περισσότερους διότι η ειληκρίνεια είναι ένα προσόν με υπεραξία στην Ελλάδα. Αλλά βέβαια που να καθόμαστε να κάνουμε μακροχρόνιες πολιτικές.Ασ τα φάμε τώρα που μπορούμε......Με τέτοιες ιδέες έχουμε κάθε δικαίωμα να τους κράζουμε. Όταν ένα κατάστημε αναπτύσεται με ψάθινες βάσεις τότε θα γκρεμιστεί από το ίδιο του το βάρος. Εγώ εργάζομαι σε γνωστό κατάστημα κινητών και πάντα όταν μας φέρνουν προιόν,ακόμα και αν το αγοράσανε πριν 2 λεπτά , τους λέμε την πραγματικότητα. 5-7 εργάσιμες μέρες. Ξυνίζουν , βρίζουν αλλά το πολύ σε 10 μέρες έχουν , οι περισσότεροι, το κινητό τους επισκευασμένο.ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ. ΔΕΝ κοροιδέψαμε.......

Δημοσ.
re paidakia eipame. ta pramata einai apla. Se themata pou apo eggiisi kalipteste apo tin episimi antiprosopeia, psoniste apo eshop afova. stin teliki allos sas eggyatai gia to mixanima. Ekei pou exete eggyisi eshop, ekei makria. Poso pio apla na to poume ?:) apo kei kai pera o kathenas kanei tis epiloges tou. O kathenas exei krisi gia na kserei an prepei na agorasei i oxi. Opoios exei kaei apo eshop einai gnosto oti toulaxiston opou uparxei eggiisi apo eshop tha trexei makria. Osoi den exete kaei, na prosefxeste na mi kaeite kai gia oso sas krataei i eggiisi na doulevei to mixanima sosta ... Malakies ginontai kai sto plaisio kai malista polles. ALLA oxi se thema service. Ekei paizoun malakies se diathesimotites. Kaneis mia prosfora simera kai pas avrio gia na to kaneis paraggelia kai ta misa pragmata apo afta pou eixes valei sti prosfora den iparxoun. Alla opou iparxei thema service kai eggiisis plaisiou, as mi leme malakies, xoris polla polla kai xoris ma mou sto allazoun xoris na perimeneis pote tha to steilei i antiprosopeia kai malakies ...

Αλήθεια. 10 χρόνια τώρα συνεργάζομαι άψογα από πλαίσιο. Όποτε πήρα κάτι από εκεί έμεινα ευχαριστημένος. Ωστόσω κάθε κατάστημα πρέπει να κρίνεται στα δύσκολα, αλλά όταν μου κάηκε μηχάνημα που πήρα από αυτούς μου το αλλάξανε. Βέβαια απαίτησα να μου πληρώσουν και την καμμένη κάρτα γραφικών την οποία είχα από πριν αλλά αρνηθήκανε. Τιμωρήθηκαν ωστόσω διότι όταν μου αλλάξανε την καμμένη μητρική μου πιστώσανε 100 ευρώ κατά λάθος, οπότε δικαιώθηκα, έστω και από τύχη (???!!!!). Γενικά είμαι ευχαριστημένος αλλά κοιτάω και άλλα μαγαζιά διότι το πλαίσιο έχει μερικές φορές ακριβά προιόντα.

Δημοσ.

Και εγώ ειχα περιπέτεια με το e-shop... Ευχαριστήθηκα οταν τους έχωσα αρνητική στο e-market(μεσω αυτού η πώληση) και τους κατηγγειλα στο ΙΝΚΑ

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

λοιπον παιδια οποιος θελει να ερθει μαζι μου απεξω απο το eshop στουρναρη θα μοιρασω κολλες a4 με ολα αυτα που γραφετε εδω μεσα.

θα δινω σε οσους μπαινουν και βγαινουν απο το eshop ακομα και σε περαστικους.θα πεσει πολυ γελιο λεμε!

Δημοσ.

egw pantws den eixa kanena provlima apo e-shop akomi....

mono i aderfi mou eixe parei ena Mp3 Player tis Creative kai etrwge skalwmata kai ekleine mopno tou kai den anoige an den evgazes tin mpataria...alla den to pige akomi gia service kai etsi den mporw na pw tpt....

eixa parei apo multirama kati ixeia paliotera kai mia karta tileorasis apo plaisio alla opws exoun pei kai polloi alloi to plaisio einai apsogo stin antikatastasi kai mporw na pw to idio kai gia ta multirama(den epaize to ena ixeio kai ta piga pisw kai pira amesws alla...xwris kan na ta tsekaroun...kai malista tin epomeni pou ta agorasa)

Δημοσ.

Οπως ειπε και ο φιλος παραπανω η επαρχια ψωνιζει μονο απο e-shop λογω των e-shop points .Και μιλαμε για πολυ κοσμο , μεγαλο τζιρο. Αν το εκαναν και αλλοι αυτο (βλ Πλαισιο πχ) τοτε θα υπηρχε ανταγωνισμος .τωρα ειναι μονοπωλιο στην επαρχια και σε σχεση με τα τοπικα κομπιουτερο-μαγαζια που εχουν τιμες φαρμακειου το e-shop ειναι μονοδρομος .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...