Προς το περιεχόμενο

Τριτοκοσμικό service στο e-shop

Ardov

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δεν σου απάντησαν;;;; Πάμε όλοι για καταγκελία στο ΙΝ.ΚΑ. που δεν απάντησαν στον φίλο μας! Λοιπόν μπορεί τα γεγονότα να είναι πολύ σοβαρά αλλά μην πετάγετε και η βούρτσα να κατηγορεί τους πάντες και τα πάντα... Υπάρχει και νομική διέξοδος για όποιον ενδιαφέρετε και δεν βρίσκω τον λόγο κάποιος που τρέχει για 2 μήνες με το eshop να τον κουράσει μια απλή υποβολή καταγγελείας. Δεν είμαι κανα τσιράκι του eshop, απλά είμαι ένα ικανοποιημένος πελάτης σε αρκετές αγορές μου και 2-3 αλλαγές-service που χρειάστηκαν και πάντα πίστευα στην πολυφωνία :)

Και χωρίς παρεξήγηση ρε παιδιά αλλά τον τελευταίο καιρό πολλά ακούγονται και αρχίζω και μπένω σε υποψίες σχετικά με την ορθοτητά τους... δεν αναφέρομαι σε κάποιον απλά διατυπώνω μία σκέψη.....

edit:

οι υποψίες που σας έλεγα..... ;)

Gia na katalavo theoreis pos oi istories pou diavases sto forum den einai alithines? ego rotao epeidi simera parigila pc apo eshop alla exodas diavasei ola afta kai exodas milisei kai se 2 gnostous pou eixan provlimata me to e-shop apofasisa na akyroso tin paragelia.

To simadiko se tetoies periptoseis den einai na analyoume tis periptoseis ikanopoiimenwn pelatwn alla poses einai oi katagelies. theoro pos einai apolytos fysiko kai anamenomeno mia etairia na sou paradidei ena proion se kalh katastash kai to service na einai kalo. Afti einai i douleia tous. simasia exei posoi tin exoun pathei. kai ap'oti diavasa den prokeitai gia mikroperiptoseis. Gia enan katanaloth loipon exei simasia na xerei pos ta lefta tou den tha pane se mia epixeirhsh tin opoia poly theoroun anaxiopisth.

Xanarotao loipon: paromoies katagelies yparxoun kai gia alla katasthmata?

• Απαντ. 260
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Επιθετικά μιλάω για τον παραπάνω φίλο που επειδή δεν του απάντησαν σε ένα mail κάνει λες και έχει τραβήξει του Χριστού τα πάθη. Δεν μου αρέσει η αντιδραστηκότητα κάποιων που πηγάζει από το μηδέν. Δεν ήθελα να προσβάλω εσένα ούτε κανέναν άλλο με αυτό που είπα σχετικά με τις υποψίες μου.. αλλά την γνώμη μου είπα και προσπάθησα να την θέσω όσο πιο ευπρεπώς γινόταν. Δεν μετανιώνω αλλά παρ'όλα αυτά ζητώ συγνώμη προκαταβολικά από όποιον θεωρεί ότι προσβάλετε.

Δημοσ.
paromoies katagelies yparxoun kai gia alla katasthmata?
έχουν ακουστεί 1-2 για το hardshop, καμιά 10αρια για το plasio και για το eshop οτι βλέπεις + μερικές ακόμα :)
Δημοσ.

efoson den einai prothesi sou na prosvaleis den niotho prosvevlimenos. otan yparxoun aneythines etairies pou prokaloun poly sovarotera provlimata apo afto sto opoio anaferesai einai simadiko na vgainei kaneis stin agora me oso to dynaton pliresteri eikona gia to ti symvainei. ego mazeva lefta gia na paro kainourgio pc arketo kairo kai an einai i agora enos pc na mou vgei apo tin myth as mou leipei. telos padon to thema den einai ekei.

as apadisei kapoios telos padon sto vasiko mou erotima.....

Δημοσ.
Κάποτε το eshop ήταν ένα υπόγειο σε μια πολυκατικία στο Μαρούσι. Τώρα μέσω του φρανσάιζ έχουν ανοίξει καμιά 30ρια. Μήπως τα προβλήματα που αναφέρετε περιορίζονται σε 2-3 υποκαταστήματα της εταιρίας; (πχ της Στουρνάρη). Γιατί είναι κρίμα για κάποιον πχ στα Χανια που συνεργάζετε με το ΕShop και είναι ΟΚ με τους πελάτες του, να τον παίρνει η μπάλα...

Gia xania κυριως αστα να πανε.Εχω προσωπικη εμπειρια.ΚΑι στην τελικη αφου το σερβις κτλ ειναι απο αθηνα τους παιρνει ολους η μπαλα.

Και μια ερωτηση ρε παιδια.Τελικα ποιον να προτιμαμε(να μη θεωρηθει διαφημιση).Μου φαινεται ολοι τα ιδια ....ειναι.ΚΑι μη μου πειτε τοπικο μαγαζι γιατι και απο εκει εχω φαει φρικη

Δημοσ.
Πάρτον από Πλαίσο, αρκετά καλή εταιρία... και καλές τιμές.

Dhladh oi plaisiarxes se themata service kai ejyphrethshs einai apsogoi?Kanena parapono?

Δημοσ.
Αυτό το πρόβλημα ήταν ο εφιάλτης της OCZ.

Και υπήρχε στα PowerStream & ModStream, και ήταν massive πρόβλημα.

Βασικά το tic παραγόταν από το τμήμα του μετασχηματιστή.

Πρόβλημα στην πραγματικότητα δεν προκαλούσε ( πέραν του ενοχλητικού θορύβου ).

Ακόμα και σε μερικά GameStream εμφανίζεται αυτό.

Στο ModStream 520 που μου είχαν στείλει για review στους πρώτους 3 μήνες δεν είχε κάνει κιχ...ξαφνικά άρχισε και το έκανε για λίγες μέρες.

Μετά το έκανε ανά καιρούς, και ξαφνικά κάποια στιγμή σταμάτησε να το κάνει εντελώς :D

Sorry για το off-topic :)

I know bill, το όλο κουφό της υπόθεσης ήταν ότι αυτοί δεν ακούγανε τίποτα!!! :shock:

Anyway το συγκεκριμένο κατάστημα δεν το εμπιστέυομαι ουτε με σφαίρες πλεον επειδή πέρα απο την προσωπική εμπειρία έχουν τύχει και άλλα παρόμοια περιστατικά και σε γνωστούς μου

Δημοσ.

re paidakia eipame. ta pramata einai apla. Se themata pou apo eggiisi kalipteste apo tin episimi antiprosopeia, psoniste apo eshop afova. stin teliki allos sas eggyatai gia to mixanima. Ekei pou exete eggyisi eshop, ekei makria. Poso pio apla na to poume ?:) apo kei kai pera o kathenas kanei tis epiloges tou. O kathenas exei krisi gia na kserei an prepei na agorasei i oxi. Opoios exei kaei apo eshop einai gnosto oti toulaxiston opou uparxei eggiisi apo eshop tha trexei makria. Osoi den exete kaei, na prosefxeste na mi kaeite kai gia oso sas krataei i eggiisi na doulevei to mixanima sosta ... Malakies ginontai kai sto plaisio kai malista polles. ALLA oxi se thema service. Ekei paizoun malakies se diathesimotites. Kaneis mia prosfora simera kai pas avrio gia na to kaneis paraggelia kai ta misa pragmata apo afta pou eixes valei sti prosfora den iparxoun. Alla opou iparxei thema service kai eggiisis plaisiou, as mi leme malakies, xoris polla polla kai xoris ma mou sto allazoun xoris na perimeneis pote tha to steilei i antiprosopeia kai malakies ...

Δημοσ.

Στο e-shop κοροιδεύουν απο την αρχή της παραγγελίας ως την στιγμή του σέρβις.

Γενάρη μήνα παραγγέλνω κάποια κομάτια για να στήσω ενα pc. Σημειωτέον οτι είμαι απο επαρχία ( Πύργος-Ηλείας).Ρωτάω πότε θα τα έχουν για να συνδιάσω και ενα ταξίδι για κάποιες δουλειές στην Αθήνα.Μου είπαν οτι στις τάδε Γενάρη θα είναι έτοιμη η παραγγελία μου. Καλού κακού τους πέρνω ενα τηλ. τότε που μου είπαν οτι θα έχουν την παραγγελία στο καταστημά τους στο Χαλάνδρι και αφού μου είπαν οτι ολα τα πράγματα είναι εκεί μετά απο 2 μέρες ανεβαίνω στην Αθήνα.Εκεί σκάει η πρώτη καροιδια. Ειχα παραγείλει σκληρό 160G και οι κύριοι μου είπαν οτι δεν είχαν και έπρεπε να πάρω μικρότερο (μόνο τέτοιους είχαν διαθέσιμους).Αφου τους έκραξα ελαφρώς γιατί με διαβεβαίωσαν στο τηλ. οτι ολη η παραγγελία μου ήταν έτοιμη ( δεν ίδρωσε το αυτί τους) πήρα τα πράγματα μαζί με μικρότερο σκληρό 120G και έφυγα.

Στις 3 Αυγούστου παρουσιάζει πρόβλημα το τροφοδοτικό. Στο διάστημα αυτό έχει ανοίξει υποκατάστημά τους στην πόλη μου. Το πηγαίνω εκει και ο υπευθυνος αφου παίρνει το τροφοδοτικό με διαβεβαιώνει οτι σε 3 με 4 ημέρες το πρόβλημα θα λυθεί λόγω εγγυήσεως. Περνούν οι 3-4 ημέρες και μου λέει οτι το έχουν στείλει στην αντιπροσωπεία για αλλαγή και θα το εχω σε 10 εργάσιμες. Περνούν οι 10 εργάσιμες και πουθενά πλοίο, συγνώμη τροφοδοτικό στον ορίζοντα!!! Περνούν άλλες 5 και ξαναπηγαίνω.Τ Ι Π Ο Τ Α. Τους στέλνω 1 e-mail και με παίρνουν τηλ. και με διαβεβαιώνουν οτι σε 3 ημέρες θα το εχω στα χέρια μου.Μου έμεινε η χαρά!!! Κατόπιν 2 τηεφωνημάτων και φωνών και απειλών και αφου έχουν περάσει 40 ημέρες που τους έδωσα το τροφοδοτικό με παίρνουν τηλ. απο το υποκατάστημα του Πύργου να περάσω να πάρω τα χρήματα που έκανε το τροφοδοτικό. Πάλι καλά που τα δώσανε και αυτά!

Για αυτό μακριαααααααααααα απο το e-shop!!!!!!!

Δημοσ.
Moy fainetai re paides oti to e-shoping sthn ellada-plhn ejaireseon-exei na dianysei poly dromo akoma.Genika oti exo psonisei apo ellhniko e-shop exo faei frikh.

Φιλε μου δεν ειναι μονο θεμα e-shoping με το συγκεκριμενο καταστημα. Μιλαμε και για αγορες (οπως στην δικη μου περιπτωση) που εγιναν απ' ευθείας με επισκεψη στο κατάστημα, σαν να ψωνιζεις απο οποιοδηποτε μαγαζι. Γενικα ειναι ου μπλεξεις με το after sales service τους

Δημοσ.

Παιδιά εγώ από το e-shop έχω αγοράσει 1 κινητό σε καλή τιμή και κανένα πρόβλημα. Εντύπωση, όμως, μου έκανε, όσο περίμενα να το παραλάβω, το πόσος κόσμος είχε επιστρέψει πράγματα ελαττωματικά. Κι ακόμα μεγαλύτερη το πόσοι ήταν αυτοί που επέστρεφαν ήδη το "ελεγμένο" προϊόν τους, που εξακολουθούσε να είναι προβληματικό. Γενικά αρκετές φωνές και ένταση μέχρι να βγει ο υπεύθυνος και δώσει κάποια λύση. Όλα αυτά στο κεντρικό στο Χαλάνδρι.

Δημοσ.

Διαβάζοντας κατά καιρούς τα διάφορα Post που γίνονται για το e-shop, απορώ με κάτι.

Όταν ο καθένας από εμάς αγοράζει κάτι, ξέρει, ή ακόμη ρωτάει για την εγγύηση ποιος την καλύπτει και ακόμη τι καλύπτει ?

Υποθέσω με ασφάλεια , θα έλεγα, πως κανείς (ή για να μην πάρει όλους η μπάλα σχεδόν κανείς) !! Όλοι υποθέτουμε ότι το e-shop την καλύπτει.

Tην εγγύηση την καλύπτει ο επίσημος αντιπρόσωπος και ΟΧΙ ο εκάστοτε μεταπωλητής.

Το e-shop στο 90% των πραγμάτων που πουλά, είναι μεταπωλητής και όπως είναι φυσικό, την εγγύηση την καλύπτουν οι αντιπροσωπείες (είτε αυτή είναι η Quest, είτε παλιά ο Πουλιάδης, είτε.. δεν ξέρω ποιος άλλος…) .

Το κάθε κατάστημα-μεταπωλητής δεν μπορεί να κάνει αλλαγές- πιστώσεις κτλ αν δεν έχει πρώτα εξασφαλιστεί αυτό από την επίσημη αντιπροσωπεία.

Πρώτα θα πιστωθεί το κατάστημα και μετά το κατάστημα θα πιστώσει τον πελάτη.

Προσωπικά έχω ψωνίσει αρκετές φορές από το e-shop. Τις περισσότερες φορές χωρίς σημαντικά προβλήματα.

Απλά φροντίζω να κάνω ένα τηλέφωνο την επόμενη της παραγγελίας μου κ να ρωτάω για την εξέλιξή της και πράτω ανάλογα..

Για το service αυτή τη στιγμή που μιλάμε, μου έχει αργήσει 1 μήνα μια συσκευή, αλλά είναι στο επίσημο service.

Με ποιόν πρέπει να τα βάλω τώρα , με το e-shop ή με το επίσημο service??????

Από προσωπική εμπειρία , αναφέρω ότι, στα πράγματα που είναι εισαγωγέας το e-shop , η αντικατάσταση ή η πίστωση μου έγινε σχεδόν αμέσως. (mp3 innovator και ocz μνήμες) ενώ σε σκληρό δίσκο και creative mp3 που πήγε στην Quest έκανε 20-25 μέρες!!!

Το κατάστημα δεν είναι τέλειο, έχει σοβαρές ελλείψεις αλλά προσωπικά δεν θα κάτσω να σκάσω γιατί η αντικατάσταση μου ήρθε σε 15-20 μέρες και όχι σε 10.

Αυτά είχα να πω, χωρίς διάθεση για παρεξήγηση με κανένα από εσάς και συγνώμη για το μεγάλο μου Post

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...