laskos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 To e-shop apektise metoxous me koustoumia kai gravates "epektathike" san os tis epitages tis epoxis kai managers pou vgazoun sxedia oste na agorazoun koloxarto me mono filo anti gia diplo kai ipalilous pou apolionte kathe xrono oste na tous plironoume mono vasikko oste na paroun mponous. Kai molis i douleia paei kala anti na paroun afksisi oi ipaliloi kai na anavathmistoun oi ipiresies kai nea proionta kai xamiloteres times tha tin poulisoun.
gbras Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 αν δεν υπαρχει υπευθυνοτητα αυτα συμβαινουν. Σε αυτη τη χωρα ολοι κοιτανε πως θα αποποιηθουν ευθυνες. Ρε παιδια δε σας ειπα τι καλυτερο που μου ειπε ο πωλητης. Επειδη η καρτα τηλεορασης ηταν και ψηφιακη και εκανε 60 ευρω μου λεει ε τι περιμενεις να σου παιξει οταν δινεις 60 ευρω μονο και τα θελεις ολα σε μια καρτα? Μου την ειπε κοινως κιολας που πηγα και αγορασα καρτα απο αυτον και ηταν σε καλη τιμη!!! Αρα λοιπον οταν πηγαινετε στο συγκεκριμενο μαγαζι να ξερετε πως σας βλεπουν αν δεν παρετε το πιο ακριβο προιον που εχει το μαγαζι. Μαλλον οι ανθρωποι εκει εχουν τοσους πολλους πελατες που εχυν μπουχτισει!!
Ardov Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Με λίγα λόγια, καθαρή αντίληψη Έλληνα εμπόρου που κοιτάει να στην κάνει. Δεν είναι όλοι οι Έλληνες έμποροι έτσι, για να μην παρεξηγηθώ. Αλλά η νοοτροπία αυτή έχει καλλιεργηθεί αρκετά καλά εδώ στη χώρα μας. Αλλά και το πιο ακριβό να παίρναμε, πάλι τα ίδια θα γίνονταν. Θα σου έλεγε, "το ακριβό δεν σημαίνει ότι είναι και καλό. Τη μαρκα πληρώσατε κύριε." Τη βρίσκουν την άκρη αυτοί πάντα έτσι ώστε να είναι κερδισμένοι ό,τι και να γίνει.
gbras Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 kala etsi nomizoun oti einai kerdismenoi. Otan xreokopoun omos kai ta kleinoun anarotiontai giati...
progx Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Ελα φιλε περιπου το ιδιο προβλημα με το service του eshop αντιμετωπιζω και εγω. Πηγα για μια αντικατασταση μνημων λογο βλαβης και επειτα απο καθημερινα τηλεφωνηματα και φωνες μου ειπαν οτι τελικα <<επειτα απο σχεδον 3 βδομαδες>> οτι οι συγκεκριμενες μνημες δεν υπηρχαν και θα πρεπει να παρω κατι αλλο,ετσι τους ειπα να μου φερουν καποιες αλλες διαφορετικης μαρκας.Περασαν σχεδον 4,5 βδομαδες απο τοτε και μαντεψε,φυσικα ακομα να της παραλαβω! Μαλλον θα πρεπει καποιος να χειροδικησει για να βρει το δικιο του τι να πω. Οποτε αποφασισα οτι πλεον δεν παει αλλο και οτι σιγουρα θα κανω τα παντα για να παρω τα χρηματα μου πισω. Ετσι την επομενη φορα που θα θελησω να παρω κατι θα το σκεφτω αν για 5 με 10? φθηνοτερα αξιζει να περασω την ιδια ταλαιπωρια σε περιπτωση που χρειαστει ξανα το service. Εδω ταιριαζει πιστευω και το γνωστο ρητο <Συμπτωση επαναλ.....παυει να ειναι συμπτωση>> μιας και προσεξα οτι πολλοι εχουν να διηγηθουν μια αναλογη εμπειρια με το συγκεκριμενο καταστημα. Οποτε κουραγιο!
Hlapatsas Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Συμπτωση επαναλ.....παυει να ειναι συμπτωση Eτσι είναι αν και εμένα προς το παρόν δεν μου έχει συμβει κάτι με το συγκεκριμένο κατάστημα αν και για να το λένε τόσοι πολλοί κάτι θα ξέρουν.Το σίγουρο είναι αυτό που είπωθηκε νωρίτερα,δηλαδη όταν πιάσει την καλή ο <<Έλληνας>> τότε τα γράφει όλα στα φρύδια του....
ΑΝΤΩΝΗΣ Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 πολυ συνοπτικα και η δικη μου εμπειρια απο e - shop . Απο παραγγελια 4 προιοντων τα 2 ηταν ελλατωματικα εξαρχης . ενα τροφοδοτικο ενερμαξ 480 νεκρο που χρειαστηκε 2 εβδομαδες και καμια 10ρια τηλ. προκειμενου να αλλαχθει και ενα switch d- link kvm που χρειαστηκε 2 μηνες να αντικατασταθει και αφου προηγηθηκαν απειρα τηλ. απο πλευρας μου και τελος απανωτα mail , οπου τους ξεχ... κανονικα και τους απειλουσα ευθεως με καταγγελιες στο ΙΝΚΑ , οπου αλλου σε αναλογες οργανωσεις καταναλωτων και γενικευμενη δυσφημιση μεσω ιντερνετ ... ( ακριβως την επομενη μερα απο την αποστολη των mail ενας σχετικα τρομοκρατημενος υπαλληλος με πηρε τηλ. και ολο ευγενεια μου προτεινε αντικατασταση του προιοντος βασει πιστωτικου , το οποιο και παρελαβα δυο μερες μετα .. τα συμπερασματα δικα σας κυριως σε οτι αφορα τον τροπο που πρεπει να αντιμετωπιζετε αναλογες καταστασεις .. παντως εγω δεν νομιζω να ξανααγορασω κατι απο το εν λογω καταστημα ....
Ardov Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Πραγματικά σας λέω δεν το περίμενα να έχουμε τόσα περιστατικά. Μόλις ξύπνησα και διάβασα τα τελευταία ποστ κυριολεκτικά τα έχασα. Μα καλά, πως είναι δυνατόν να χάλασε τόσο πολύ το e-shop? Μέσα σε 4 χρόνια? Δεν είναι πολιτική αυτή. Πραγματικά ούτε εγώ σκοπεύω να αγοράσω απο e-shop ξανά. Και να με παρακαλάνε.
PlaStiK Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Πραγματικά σας λέω δεν το περίμενα να έχουμε τόσα περιστατικά. Μόλις ξύπνησα και διάβασα τα τελευταία ποστ κυριολεκτικά τα έχασα. Μα καλά, πως είναι δυνατόν να χάλασε τόσο πολύ το e-shop? Μέσα σε 4 χρόνια? Δεν είναι πολιτική αυτή. Πραγματικά ούτε εγώ σκοπεύω να αγοράσω απο e-shop ξανά. Και να με παρακαλάνε. Μεγάλωσε πολύ απότομα το e-shop και απ'οτι φαίνεται δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος αυτής της ανάπτυξης. Η δική μας δουλειά είναι να κοιτάξουμε το συμφέρον μας και να αγοράσουμε απο εκεί που παίρνουμε την καλύτερη σχέση τιμής/ποιότητας - υπηρεσιών. Ο "πιστός" καταναλωτής είναι κακός καταναλωτής, αφήνει τον έμπορο να επαναπαυθεί.
mihalakis Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 έχω πάρει πολλά πράγματα από το e-shop και ευτυχώς δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα... βασικά με εξυπηρετούσε πολύ η πληρωμή με αντικαταβολή και οι τιμές του,αλλά και η ποικιλια που στη ρόδο δύσκολα βρίσκεις....με αυτά που διαβάζω ειλικρινά θα το ξανασκεφτώ
qawz Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Βλέπετε λοιπόν πως όταν μια επιχείρηση μεγαλώνει χάνει τα στοιχεία εκείνα που την έκαναν να ξεχωρίζουν και αυτό οφείλεται σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό στο γεγονός ότι δεν έχει καλό human resources management βλέπετε, αναγκάστηκε να προσλάβει πολλούς υπαλλήλους, που είτε είναι ξεκάρφωτοι, είτε απλά θέλουν ένα extra εισόδημα, και πολλοί από αυτούς δεν πονάνε την εταιρεία, δεν τιμούν αυτόν που τους δίνει φαΐ, δεν εργάζονται, δεν σκίζονται να εξυπηρετήσουν τον πελάτη, δεν ενδιαφέρονται για τους πελάτες, και όλα αυτά γιατί ξέρουν ότι θα είναι για ένα φεγγάρι εκεί (ίσως και γιατί δεν είναι ικανοποιημένοι από τον εργοδότη τους, αλλά αυτό είνα ένα άλλο μεγάλο θέμα) το ίδιο συμβαίνει σε πολλές επιχειρήσεις, ακόμα και η πιτσιρικαρία που κατακλύζει τις καφετέρειες το καλοκαίρι ζητώντας δουλειά για να βγάλει ένα χαρτζιλίκι (και μαγκιά τους), φαίνονται ακόμα και στην απλή θέση του γκαρσονιού πως συμπεριφέρονται πλήρης αδιαφορία, περιμένουν να περάσει η ώρα να πληρωθούν και να φύγουν, με μια συμπεριφορά λες και ποτέ δεν υπήρξαν πελάτες, συνεχής διάθεση για λούφα, χωρίς να ενδιαφέρονται για την εκάστοτε επιχείρηση σαφώς και υπάρχουν οι εξαιρέσεις και σαφώς και είναι και άλλοι οι λόγοι για τα παράπονα μας από τις εταιρείες
Ardov Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Συμφωνώ απόλυτα. Δεν θα ξεχάσω όμως ποτέ την εξυπηρετικότητα 2 υπαλλήλων πριν απο 5 περίπου χρόνια. Έψαχνα να βρώ την Sigma Designs Realmagic Hollywood + κάρτα αναπαραγωγής DVD. Δεν είχε έρθει Ελλάδα ούτε για δείγμα. Κάλεσα στη γνωστή αλυσίδα (συνήθως αυτή μαζεύει την πιτσιρικαρία και τους ξεκάρφωτους) και ρώτησα εναν υπάλληλο εαν την έχουν. Μου είπε όχι. Αλλά στη συνέχεια μιλάγαμε για 35 λεπτά για το τι μπορεί να κάνει αυτή η κάρτα. Ανταλλάξαμε απόψεις και μου έδωσε εκτενέστατη ανασκόπηση της κάρτας που την είχε πάρει απο το εξωτερικό. Φαινόταν ρε γαμώτο ότι ο άνθρωπος το γούσταρε το αντικείμενο. Παθιάστηκε και μου άρεσε αυτό γιατί μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη. Και στη συνέχεια πήγα σε μια άλλη αλυσίδα στο κατάστημα Περιστερίου που έχουν και ο υπάλληλος σκίστηκε να μου φέρει την κάρτα ειδική εισαγωγή στην Ελλάδα απο το εξωτερικό. Το άκυρο εντελώς!!! Μετά απο κανένα μήνα την είχα στα χέρια μου. Τελικά το tvout δεν δούλευε και πήγε για επιστροφή. Έκανε πάλι τα πάντα ο άνθρωπος και τελικά είχα καινούρια κάρτα μετα απο 1 μήνα πάλι, ξανά με ειδική εισαγωγή απο εξωτερικό. Πριν απο καμιά εβδομάδα πήγα στον ίδιο άνθρωπο που συνεχίζει να εργάζεται εκεί στο ίδιο κατάστημα και ζήτησα να μου φέρει μια κάρτα DVD/DivX την Xcard της Sigma Designs πάλι και μου απάντησε "Η πολιτική της εταιρίας μας πλέον απαγορεύει κάθε είδους ειδική εισαγωγή πλέον και δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω κάτι όσο και να θέλω". Τελικά μου φαίνεται ότι το εμπόριο ηλεκτρονικών συστημάτων και υπολογιστών στην Ελλάδα είναι πολύ καλά ελεγχόμενο απο τα μεγάλα αφεντικά. Απαγορεύονται εισαγωγές απο μικρότερες μάρκες/εταιρίες και εισαγωγές εξειδικευμένων προϊοντων για να πουλάνε αυτά που θέλουν εκείνοι στις τιμές που γουστάρουν. Αν είναι δυνατόν.
reo Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Έτσι και εγώ περίμενα για 2 μήνες να μου φέρουν καινούριο router... έπαιρνα τηλέφωνο και δεν μου ξανατηλεφωνούσαν...πλήρης άγνοια και απαράδεκτη αντιμετώπιση.. ώσπου φάγανε την καταγγελία στη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή και μου βγάλανε πιστωτικό ποσό παραπάνω απο οτι άξιζε το router.. εγω όμως πλήρωνα σα....τους μήνες που δεν είχα router.. γι αυτό απο τότε απευθύνομαι σε γειτονικά συνοικιακά καταστήματα που είναι πιο άμεσα
geoastrix Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 και ερχομαστε τωρα οπου εκει που δουλευε κανονικα το pc ξαφνικα σβηνει...ωραια λεω. παω να το ανοιξω και ενω δουλευε κανονικα, στην οθονη ΤΙΠΟΤΑ. το αποκορυφωμα? ακουγεται ενα τσαφ, φευγει μια βιδα απο αγνωστο μερος, τελικα τον κλινω και αρχισε να μοιριζει καμενο. και φυσικα αυριο η μεθαυριο θα ακουσουν καντηλια στο eshop.μιλαμε για ενα μηχανιμα 7 μηνων γ@μω το σπιτι τους και ηδη εχει εμφανισει 2 προβληματα(με απολυτη σιγουρα, δεν φταιω εγω σε κανενα απο τα 2 προβληματα καθως το Pc δεν το εχω αγγιξει-μονο ενα wifi σε pci εβαλα). φαντασου τι θα γινει και μετα την εγγυηση. Αν η βίδα ήταν μέσα στο κουτί ,αυτή έκανε το πρόβλημα (βραχυκύκλωμα)
navar Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 syntrofoi mhn anyshxeite yparxei lysh.....kai einai aplh pas se ena sovaro synoikiako magazi apla plhroneis to proin 5-6 eyrw parapano kai ksereis pws tha eksyphreththeis...ksereis pws o magazatoras tha se thewrei prwsopiko tou pelath kai tha se frontisei..ksereis pws an kaei h mhtrikh sou kai einai entos eggyhshs den tha se afhsei 2 mhnes xwris pc .....tha sou dwsei ena allo mobo kai metatha perimenei aytos.....alla etsi eimaste gia na glytosoume liga eyrw dexomaste na mplekoume se peripeteies me rma klp klp
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.