Προς το περιεχόμενο

Τριτοκοσμικό service στο e-shop

Ardov

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Έλεος οι τύποι...

Όντος γιατί δεν δοκιμάζεις να την επισκευάσεις? Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Πάντως αν είναι δυνατόν δηλαδή. Εγώ πάω στοίχημα ότι κάποιος υπάλληλος έκανε λαλακία και έσπασε τον πυκνωτή και για να μην πληρώσει εκείνος την νύφη την πάσαρε σε σένα. Και εφόσον την πήρες μετά τέλειωσε η υπόθεση. Έριξε την ευθύνη σε σένα.

Και εμένα εκεί πάει το μυαλό μου...Έχω ένα γνωστό ηλεκτρονικό που ασχολείται με τέτοια..Θα πάω αύριο. Αλλίως πρέπει να πάρω κάποια άλλη AGP που να είναι για Vista (με Aero) γιατί τώρα είμαι με την GeForce2 :) δεν μπορώ να κάνω πλήρη αναβάθμιση φέτος :(

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 260
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Πάω σήμερα multirama (Ηράκλειο Κρ.) να αγοράσω εσωτερικό σκληρο 2,5'' ϊντσες για λάπτοπ.

Στην αρχή δε πολυκατάλαβε ο πωλητήες τι ζητούσα. Όταν πήρε χαμπάρι πήγε και ρώτησε τον προιστάμενο αν έχει το μαγαζί. Τελικά πήρε τηλ. στα κεντρικά στην Αθήνα και μου είπε ότι υπάρχουν 2-3 τέτοιοι δίσκοι που ήθελα με τιμές 190, 210 κτλ ευρώ.

Μένω λακαμάς και του λέω ότι έχω βρει στην μισή τιμή σε άλλα μαγαζιά. Μου λέει αν εννοείτε ονλάιν μαγαζιά είναι φυσιολογικό αυτό (!!!).

Πάω Πλαίσιο και βρήκα ετοιμοπαράδοτα 3-4 διαφορετικά κομμάτια με 90 περίπου ευρώ.Ο υπάλληλος μου έδειξε αμέσως αυτό που του ζητούσα (πχ ΑΤΑ, 5400 στροφές κτλ)

Τελικά κατέληξα στο e-shop (είχε απίστευτη ποικιλία στο συγκεκριμένο προϊόν) όπου πήρα το δισκάκι που είχα σταμπάρει και έψαχνα με 85 ευρώ. Απλά το περιμένω αύριο το πρωί.

Γενικά θέλω να πω ότι το e-shop βολεύει απίστευτα και έχει και τεράστια δυνατότητα επιλογής. Πλαίσιο επίσης πολύ εξυπηρετικοί υπάλληλοι και που ξέρουν πράγματα(τουλάχιστον το κατάστημα του Ηρακλείου και του Συντάγματος στην Αθήνα που έχω επισκεφθεί). Τα Multirama με απογοήτευσαν αλλά ελπίζω να φταίει το συγκεκριμένο κατάστημα και η κατάσταση να είναι καλύτερη στα υπόλοιπα καταστήματα της Ελλάδας. Αυτά από μένα!

εγώ πάλι πως γινεται να εχω παρει 3 δισκους, οθονη, ηχεια, ποντικια και πληκτρολογιο και καρτα τηλεορασης απο το ιδιο multirama (αυτο στο ηρακλειο κρητης) και ουτε μια φορα ο υπαλληλος δεν με στραβοκοιταξε και ηταν ολοι τους εξυπηρετικοτατοι και ΞΕΡΑΝΕ και ποιο προιον εχουν σε ποιο ραφι.

και να μην πω για το ρημαδο- Πλαισιο ποθ εχει καποιους πωλητες πολυ....

και απο ποικιλια? τπτ ενα σκληρο εξωτερικο το multirama στην διπλα γωνια το ειχε και αυτοι απλα δεν φερνουν απο αυτην την εταιρεια.

ενα εχω να πω τουλαχιστον οπου υπαρχει καταστημα και ο υπαλληλος δεν βαριεται να σε εξυπηγρετησει καλη ωρα το συγκεκριμενο multirama (τι σπαστικο να αλλαζεις γλωσσα συνεχεια) ειναι μακραν το καλυτερο και ας δωσεισ και μερικα ευρουλακια παραπανω, τουλαχιστον απολαμβανεις το σεβασμο που σου αναλογει για τα οσα λεφτα αφηνεις στο μαγαζι και αν εχεις προβλημα ειναι παντα εκει να σε εξυπηρετησουν χωρις πολλα πολλα...

Δημοσ.

Εξαρταται που θα πεσεις και αν γνωριζεις τους υπαλληλους του καταστηματος. Ειναι αυτο που λεμε Δημοσιες σ-χεσεις. Ξερετε εσεις. Παντως ως καταναλωτες εχουμε δικαιωματα και πρεπει να τα ασκουμε οταν απαιτουνται απο τις περιστασεις..

Δημοσ.

Δευτέρα παρέδωσα στο service (Μενίδι) την Asus x1900xtx που μου έκανε νερά και σήμερα μου την αντικατέστησαν με μια κιανούργια xfx 8800gts 640.Τουλάχιστον εγώ ΔΕΝ δικαιούμαι να έχω κανένα παράπονο απο το εν λόγω κατάστημα...

Δημοσ.

Οχι μωρε δεν ειναι παντα χαλια το RMA του e-shop απλα εμφανιζει μια μεγαλυτερη ευαισθησία(για να μη πω αλλη λεξη...) απο άλλα μαγαζια...

Παντως μου αρεσει γιατι αυτο το thread δε πεθαινει ποτε...κατι λεει κι αυτο.;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...