Προς το περιεχόμενο

Τριτοκοσμικό service στο e-shop

Ardov

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολλά λόγια, σιωπή... Συμφωνώ μαζί σου φίλε Candyman, ας το αφήσουμε εδώ! No problem, άλλωστε 3 (τρεις) Έλληνες, (5)πέντε γνώμες...

• Απαντ. 260
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Απλά και κατηγορηματικά: ΝΑΙ ! Ξέρεις τι failure rate έχει το Πλαισιο σε Asus motherboard? Να σου πώ εγώ και αν έχεις καμια άκρη στο Πλαίσιο και μπορείς να μάθεις, τσέκαρε το. Είναι 10-12%. Αυτό σαν ποσοστό είναι τεράστιο. Δεν νομίζω να είναι τόσο μάπες οι Asus ε; Μάλλον κάτι άλλο συμβαίνει....

Δεν έχω γνωστούς και δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω, οπότε θα αρκεστώ στα λόγια σου και θα υποψιαστώ περισσότερο. Δεν έχω πρόβλημα με κανένα μαγαζί ούτε δικά μου είναι για να υπερασπιστώ κάποιο. Καταλαβαίνεις τι λέω πιστεύω :)

Ξέρεις είμαι 32 χρονών, παντρεμένος, με δική μου δουλειά, και το τελευταίο που με ενδιαφέρει είναι να θάβω ένα μαγαζί απλά και μόνο γιατί δεν έχω τίποτα καλύτερο να κάνω.

Αυτό δεν κάνει την γνώμη σου περισσότερο αξιόπιστη από ότι τη δική μου (ή των άλλων)

Εχω δουλέψει σε μερικά καταστήματα του χώρου man, επίσης έχω φίλους τεχνικούς μέσα σε διάφορα (και στο Πλαίσιο). Αυτά που σου λέω δεν τα βγάζω από το ξερό μου το κεφάλι.

Αυτό, ίσως την κάνει. Αν μιλάς ντρόμπρα σίγουρα, αλλά υπάρχουν παντού καλοθελητές και για αυτό βάζω το ίσως, δεν εννοώ ότι εσύ είσαι έτσι;

Σχετικά με τις τιμές, συγνώμη αλλά ΔΕΝ σε έκλεψε κανείς. Κι εγώ πήρα ένα Tt Toughpower και σε ένα μήνα έπεσε 20 ευρώ! Μήπως να κάνω μύνηση; Ελεος!

Οι τιμές πάντα πέφτουν, είτε σε μία εβδομάδα, είτε σε ένα μήνα, είτε σε ένα χρόνο. Αλλίμονο αν έφταιγε το eshop! Αλλωστε ΕΠΡΕΠΕ να γνωρίζεις ότι το νέο hardware έρχεται σε μία τιμή και σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα οι τιμή πέφτει.

Αυτό εγώ το έχω παρατηρήσει (και κάνω τις αγορές μου ανάλογα), εσύ;

Είναι αρκετά διαφορετικό αυτό που λες από αυτό που έγινε. Σύμφωνοι οι τιμές πέφτουν. Αλλά πέφτουν σε ΟΛΗ την αγορά. Ομως ΜΟΝΟ το e-shop έφερε την 2900ΧΤ στα 400? και σε τρεις μέρες την κατέβασε στα 350?, όταν και όλοι οι υπόλοιποι την έφεραν στην ίδια τιμή. ΜΟΝΟ το e-shop έφερε τις OCZ +60? πάνω από τα υπόλοιπα καταστήματα και άρχισε σταδιακά να μειώνει τις τιμές τους στα φυσιολογικά επίπεδα. Γιατί και εγώ τις G.Skill τις πήρα 190? αλλά τώρα έχουν πέσει στα 140?. Αυτό όμως συμβαίνει σε ΟΛΗ την αγορά και όχι μόνο σε ΕΝΑ μαγαζί.

Σχετικά με τις μνήμες τώρα.. Τι εννοείς; Το ότι σου κόψανε πιστωτικό είναι λογικό, αφου δεν είχανε το ίδιο είδος που σου χάλασε.

Οσο για τα μέσα Απρίλη, επειδή τότε έτυχε και έστησα δύο μηχανήματα φίλων, αμφιβάλλω να είχε μόνο ένα κιτ μνήμης 2gb γιατί εμείς πήραμε στο ένα pc 2 kit OCZ Special OPS των 2gb έκαστο, και στο άλλο Kingston 2x1gb 667 (όχι κιτ).

Επεσες στην περίοδο ακριβώς που τις φέρανε :-D

Ναι λογικό είναι να μου δώσουν ένα πιστωτικό όριο. Ασχετα αν πέρασε ένας μήνας για να γίνει αυτό. Γιατί επί 3 βδομάδες δεν υπήρχε kitάκι στο μαγαζί τους παρά μόνο κάτι άθλιες Kingston. Εγώ όμως έδωσα 280? για τις Supertalent με τα γαμάτα timings και θέλω κάτι αντίστοιχο και όχι ένα κιτάκι στα 667 με timings 5-5-5-15. Και αυτό δεν υπήρχε. Και δεν είχαν σκοπό να φέρουν άλλες Supertalent, αν δεν έδιωχναν ΟΛΑ τα κιτάκια τους (από αυτή τη μάρκα) πρώτα. Επί 3 μήνες υπήρχε ένα άθλιο κιτακι του 1GB @667 και ένα dimm του 1GB @ 1000 αν θυμάμαι καλά. Ευτυχώς εγώ είχα τις παλιές μνήμες. Αλλιώς ή θα έμενα 2 μήνες χωρίς PC ή θα με ανάγκαζαν να πάρω ένα προιόν το οποίο δεν επιθυμούσα. Συγγνώμη αλλά όλη αυτή η κίνηση εγώ την αποκαλώ ΓΥΦΤΙΑ. ΔΕΝ λειτουργεί έτσι ένα μαγαζί της προκοπής.

Τεσπα, συνεχίζω να θέλω να πιστεύω ότι αυτά είναι μεμονωμένα περιστατικά. Μπορεί κάτι να συνέβη και να κόλλησαν με τις μνήμες, να μην τα βρήκαν με τους προμηθευτές δεν ξέρω. Ας ελπίσουμε όλα τα μαγαζιά στην Ελλάδα να στρώσουν στο θέμα "after sales" που είναι το σημαντικότερο. Cheers.

Δημοσ.

DukeM: Όπως ξαναείπα, δεν με ενδιαφέρει να πείσω. Με ενδιαφέρει να ενημερωσω. Ούτε με κόφτει από που θα ψωνίζει ο καθένας. Όποιος θέλει με πιστεύει, όποιος θέλει όχι. Υπάρχουν πάρα πολλοί αγοραστές υπολογιστών και το 90% είναι άσχετοι -ομολογουμένως-, οπότε το τι θεωρούν καλύτερο μαγαζί με αφήνει παγερά αδιάφορο.

Δες εδώ: http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=34545

Δημοσ.

Χμ.... δεν λέω ποσοστό ακριβώς, αλλά ας πούμε η πλειοψηφία. Τελοσπάντων συμφωνούμε στα βασικά ζητήματα των μαγαζιών από ότι βλέπω. Το θέμα είναι να λέμε τις εμπειρίες μας (είτε κακές είτε καλές) και όχι Πλαίσιο>eshop και άλλα τέτοια παιδιάστικα :)

Νeext :D

Δημοσ.

Λοιπόν εχτές πήγα από e-shop να επιστρέψω ένα DVD-Rw γιατί ήταν ελαττωματικό.Ο υπάλληλος στην αρχή νόμιζε ότι ήθελα πιστοτικό αλλά εγώ ήθελα επιστροφή χρημάτων μιας και δεν είχαν περάσει 10 ημέρες από την αγορά του.

Όταν του είπα για την επιστροφή ρώτησε τον υπεύθυνο(κατάστημα Καλλιθέας,ένας χοντρός με flashάκι κρεμασμένο μόνιμα)και του είπε ότι δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων σε αντιγραφικά!!

Αμέσως ενημερώνω τον υπάλληλο(ο οποίος ήταν εξυπηρετικότατος) ότι έχω γνώση του νόμου περί επιστροφής και εκείνος επικοινώνησε με άλλον υπεύθυνο μέσω internet και πήρε το οκ.

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι μας κοροϊδεύουν μπροστά στα μούτρα μας!Ακούς εκεί << σε αντιγραφικά όχι >>;;Με ποιο δικαίωμα;;Να ΑΠΑΙΤΗΤΕ και να ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΤΕ για τα διακιώματα σας πάντα!

Δημοσ.
έχω γνώση του νόμου περί επιστροφής !

Mηπως ξερεις ποιος ειναι ο νομος αυτος και που μπορουμε να τον βρουμε?

Δημοσ.
Απλά και κατηγορηματικά: ΝΑΙ ! .... Μάλλον κάτι άλλο συμβαίνει....

Θα πρότεινα να μην λέτε ανακρίβειες. Δουλεύω στο χόρο από το 94. Δεν υπάρχουν προϊόντα 1ης και 2ης διαλογής πουθενά. Δηλαδή τι λέμε τώρα ότι η ASUS έχει ένα εργοστάσιο διαμάντι που φτιάχνει mobo καλά και ένα άλλο κάπου στο Αζερμπαιτσάν που κολάνε τα τσιπάκια οι μαύροι με το κολυτήρι. Έλεος. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Το μόνο που μπορώ να δεχτώ είναι σε κάποια μοντέλα συγκεκριμένα να υπάρχει κατά παρτίδες αστοχία υλικού και επειδή εταιρίες όπως το πλαίσιο , e-shop δεν φέρνουν 5 mobo αλλά 5000 ανά εισαγωγή είναι λογικό μεγάλο μέρος της κακής παρτίδας ποσοστιαία να το έχουν αυτοί. Επίσης εδώ θέλω να τονίσω ότι ένα άλλο κατάστημα που έχει πάρει 100 τέτοια mobo και επιστραφεί το 1 αυτό έχει ποσοστό 1%. Μικρό μεν ποσοστιαία αλλά μεγάλο για τον αριθμό των Mobo που αγόρασε. Δεν σημαίνει λοιπόν ότι επειδή στα 100 χτύπησε ένα αυτά τα 100 ήταν πρώτης διαλογής απλά ότι στην ποσόστητα που πήρε είχε πολύ μικρό ποσοστό αστοχίας.

Άλλοστε την ASUS και την κάθε ASUS δεν την συμφέρει να φτιάχνει εργοστάσια πρώτης και δεύτερης διαλογής γιατί το κόστος κατασκευής και συντήρησης των εργοστασίων είναι κατά πολύ μεγαλύτερο από την όποια χασούρα μπορεί να έχει πουλόντας φθηνότερα το προϊόν της ανάλογα με την οικονομική κατάσταση της εκάστοτε χώρας.

Θα σου πρότεινα λοιπόν να μην είσαι κατηγορηματικά απόλυτως περί ποιότητας προϊόντων με δεδομένο ότι πολύ εύκολα αποδεικνίεται ότι δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα. Σε καλώ για να το βρείς μόνο σου να πάρεις το ίδιο Mobo από οποιοδήποτε κατάστημα ελληνικό και να ελέγξεις την προέλευση κατασκευής. Θα παρατηρήσεις ότι στο 90% θα είναι η ίδια.

Δημοσ.
Αρχικό μήνυμα από louben

Mηπως ξερεις ποιος ειναι ο νομος αυτος και που μπορουμε να τον βρουμε?

Φίλε μου το κάθε ηλεκτρονικό κατάστημα όπως το eshop αναγράφει στην σελίδα του την πολιτική επιστροφής προιόντων

http://www.eshop.gr/how_return.phtml

Για αυτό σου λέω ότι μας κοροιδεύουν κατάμουτρα.

Δημοσ.
Θα πρότεινα να μην λέτε ανακρίβειες. Δουλεύω στο χόρο από το 94. Δεν υπάρχουν προϊόντα 1ης και 2ης διαλογής πουθενά. Δηλαδή τι λέμε τώρα ότι η ASUS έχει ένα εργοστάσιο διαμάντη που φτιάχνει mobo καλά και ένα άλλο κάπου στο Αζερμπαιτσάν που κολάνε τα τσιπάκια οι μαύροι με το κολυτήρι. Έλεος. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Το μόνο που μπορώ να δεχτώ είναι σε κάποια μοντέλα συγκεκριμένα να υπάρχει κατά παρτίδες αστοχία υλικού και επειδή εταιρίες όπως το πλαίσιο , e-shop δεν φέρνουν 5 mobo αλλά 5000 ανά εισαγωγή είναι λογικό μεγάλο μέρος της κακής παρτίδας ποσοστιαία να το έχουν αυτοί. Επίσης εδώ θέλω να τονίσω ότι ένα άλλο κατάστημα που έχει πάρει 100 τέτοια mobo και επιστραφεί το 1 αυτό έχει ποσοστό 1%. Μικρό μεν ποσοστιαία αλλά μεγάλο για τον αριθμό των Mobo που αγόρασε. Δεν σημαίνει λοιπόν ότι επειδή στα 100 χτύπησε ένα αυτά τα 100 ήταν πρώτης διαλογής απλά ότι στην ποσόστητα που πήρε είχε πολύ μικρό ποσοστό αστοχίας.

Άλλοστε την ASUS και την κάθε ASUS δεν την συμφέρει να φτιάχνει εργοστάσια πρώτης και δεύτερης διαλογής γιατί το κόστος κατασκευής και συντήρησης των εργοστασίων είναι κατά πολύ μεγαλύτερο από την όποια χασούρα μπορεί να έχει πουλόντας φθηνότερα το προϊόν της ανάλογα με την οικονομική κατάσταση της εκάστοτε χώρας.

Θα σου πρότεινα λοιπόν να μην είσαι κατηγορηματικά απόλυτως περί ποιότητας προϊόντων με δεδομένο ότι πολύ εύκολα αποδεικνίεται ότι δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα. Σε καλώ για να το βρείς μόνο σου να πάρεις το ίδιο Mobo από οποιοδήποτε κατάστημα ελληνικό και να ελέγξεις την προέλευση κατασκευής. Θα παρατηρήσεις ότι στο 90% θα είναι η ίδια.

Ότι να ναι... Είπε κανείς ότι έχει δύο εργοστάσια;

Διάβασε κανά άρθρο σχετικό με την διαδικασία παραγωγής motherboard να δεις. Τα εξαρτήματα μετριουνται ένα-ένα σε ειδικά συστήματα ηλ. ελέγχου. Αν ένας πυκνωτής για παράδειγμα υπολειτουργεί με τάσεις εκτός προδιαγραφών π.χ., το Board δεν περνάει ποιοτικό έλεγχο.

Όταν αποτυγχάνουν στον ποιοτικό έλεγχο ΔΕΝ σημαίνει απαραίτητα ότι δεν λειτουργεί κιόλας. Αυτά λοιπόν μπορούν κάλλιστα να αγοραστούν σε πάρα πολύ χαμηλή τιμή (από stock houses, παραεισαγωγείς, κ.λ.π.) με την λογική ότι από αυτά μπορεί ένα μεγάλο ποσοστό να δουλέψει και για πολλά χρόνια χωρίς πρόβλημα πριν παραδώσει πνεύμα. Αν νομίζεις οτι καταστρέφονται ή αποσύρονται πάντως γελιέσαι.

Απο κει και πέρα διοχετεύονται στην αγορά. Γι'αυτό και το Πλαίσιο κάνει δικές του εισαγωγές. Νομίζεις ότι παρακάμπτει τους αντιπροσώπους και κάνει παράλληλη εισαγωγή; Αυτά (αφού είσαι και στο χώρο έπρεπε να το ξέρεις) δεν γίνονται. Ο αντιπρόσωπος χάνει χρήματα έτσι όταν τον παρακάμπτεις. Από εισαγωγείς αγοράζουν τα περισσότερα καταστήματα, εκτός αν τα είδη που φέρνουν έχουν αποτύχει στον ποιοτικό έλεγχο.

Αν έχεις αντιρρήσεις, μπορείς απλά να ψωνίζεις από το Πλαίσιο και να μην μου δώσεις σημασία..

Υ.Γ. Και κάτι τελευταίο. Την Asus την ΣΥΜΦΕΡΕΙ να παράγει προϊόντα α' & β' διαλογής, γι'αυτό και έφτιαξε την ASrock. Ένα brandname άλλαξε ουσιαστικά.

Δημοσ.
Φίλε μου το κάθε ηλεκτρονικό κατάστημα όπως το eshop αναγράφει στην σελίδα του την πολιτική επιστροφής προιόντων

http://www.eshop.gr/how_return.phtml

Για αυτό σου λέω ότι μας κοροιδεύουν κατάμουτρα.

Ευχαριστω φιλε.Διαβαζοντας το ομως δεν ειδα πουθενα να αναφερει κατι για υποχρεωση επιστροφης χρηματων κατα το 10ημερο.Εσυ πως το επικαλεστηκες?

Δημοσ.

Οταν λέει επιστροφή προιόντων εννοεί νομίζω επιστροφή χρημάτων φίλε μου.

Στους όρους επιστροφής αναφέρει το 10ήμερο.

Δημοσ.

Ναι αλλά αναφέρει κανονικό μη ελατωματικό προιόν κλειστό στη συσκευασία του. Μάλλον σου έκατσε η φάση :-D

Επισκέπτης
Δημοσ.
Ότι να ναι... Είπε κανείς ότι έχει δύο εργοστάσια;

Διάβασε κανά άρθρο σχετικό με την διαδικασία παραγωγής motherboard να δεις. Τα εξαρτήματα μετριουνται ένα-ένα σε ειδικά συστήματα ηλ. ελέγχου. Αν ένας πυκνωτής για παράδειγμα υπολειτουργεί με τάσεις εκτός προδαιγραφών π.χ., το Board δεν περνάει ποιοτικό έλεγχο.

Όταν αποτυγχάνουν στον ποιοτικό έλεγχο ΔΕΝ σημαίνει απαραίτητα ότι δεν λειτουργεί κιόλας. Αυτά λοιπόν μπορούν κάλλιστα να αγοραστούν σε πάρα πολύ χαμηλή τιμή (από stock houses, παραεισαγωγείς, κ.λ.π.) με την λογική ότι από αυτά μπορεί ένα μεγάλο ποσοστό να δουλέψει και για πολλά χρόνια χωρίς πρόβλημα πριν παραδώσει πνεύμα. Αν νομίζεις οτι καταστρέφονται ή αποσύρονται πάντως γελιέσαι.

Απο κει και πέρα διοχετεύονται στην αγορά. Γι'αυτό και το Πλαίσιο κάνει δικές του εισαγωγές. Νομίζεις ότι παρακάμπτει τους αντιπροσώπους και κάνει παράλληλη εισαγωγή; Αυτά (αφού είσαι και στο χώρο) δεν γίνονται. Ο αντιπρόσωπος χάνει χρήματα έτσι όταν τον παρακάμπτεις. Από εισαγωγείς αγοράζουν τα περισσότερα καταστήματα, εκτός αν τα είδη που φέρνουν έχουν αποτύχει στον ποιοτικό έλεγχο.

Αν έχεις αντιρρήσεις, μπορείς απλά να ψωνίζεις από το Πλαίσιο και να μην μου δώσεις σημασία..

Υ.Γ. Και κάτι τελευταίο. Την Asus την ΣΥΜΦΕΡΕΙ να παράγει προϊόντα α' & β' διαλογής, γι'αυτό και έφτιαξε την ASrock. Ένα brandname άλλαξε ουσιαστικά.

να λοιπον ενα απο τα ποιο ουσιωδη θεματα ποι εχω διαβασει και δυστιχος αυτη ειναι η πραγματικοτητα....ο candyman εχει δικιο ,

το εχω δει με τα ματια μου και τα εχω παραγγειλει ο ιδιος (παλαιοτερα δουλευα σε εταιρια που κανει παραγγελειες απο το εξωτερικο)

λοιπον διαβαστε παρακατω να καταλαβετε τι ακριβος συμβενει με τα εξαρτηματα.

το εργοστασιο ,στην δικη μας περιπτωση της asus αρχιζει να παραγει μια σειρα απο μητρικες ,πριν ομως απο την παραγωγη του στην αγορα ερχεται σε συννενοηση με τους μεγαλους εμπορους γυρο γυρο στον πλανητη,συμφωνουνε τις τιμες και τα τεμαχια και αναλωγα την τιμη φτιαχνεται ια μητρικη με συγκεκριμενο κωδικο πχ ΕΕ-ΧΧ2 ,λοιπον οσο και εαν απιστευτο σας φαινετε ναι η μητρικη ΕΕ-ΧΧ2 παραγεται με τα ιδια υλικα αλλα χωριζεται σε τρεις ποιοτητες απο το λεγομενο quality control

a. η πρωτη ποιοτητα θα βαπτηστει asus ΕΕ-ΧΧ2 αλλα θα ειναι ακριβη και εμφανισιακα ιδια μετις 2 επομενες κατηγοριες αλλα οι ανοχες των υλικων και η ποιοτητα των north και southbrigde θα ειναι οι ιδιανικοτερες ,οπως επεισεις θα τεινουν προς το απολυτο + - 0% του configouration και των specs που εχει δοσει ο σχεδιαστης (και μαντεψτε,ο σχεδιαστης δεν ειναι κανενα τυπακι μεσα απο την asus απλα τα RND τμηματα ανηκουν σε αλλες εταιριες οι οποιες επινοικιαζονται πχ στην δικια μας περιπτωση ASUS,,,,,RND= recesearh and development)

b. δευτερη ποιοτητα μητρικης ειναι αυτη που οι ανοχες ειναι + - 5 % ειναι φαινομεικα οι ιδιες οπως επεισεις και η εμφανιση στο κουτι ειναι το ιδιο αλλα και το μοντελο της μητρικη ειναι το ιδιο ,απλα οι ανοχες ειναι υψηλες και φυσικα ο δρομος της προβληματικης μητρικη ειναι κοντινος,βεβαια οι δευτερη ποιοτητας μητρικες πουλιουνται εως και μιση τιμη κατω στον εμπορα που θα κανει την διακινηση του.

c.τριτη ποιοτητα και φαρμακερη, εδω οι ανοχες ξεπερνανε το + - 10% η μητρικη και τα εξαρτηματα της ειναι φαινομενικα ιδια μετις δυο παραπανω ποιοτητες ΑΛΛΑ μεταπουλιουνται σε δευτερο ODM κατασκευαστη,αλλαζει το μοντελο της μητρικης και φυσικα η επωνυμιατης απο asus σε asrock αλλα και albatron κτλ κτλ ,βεβαια η τιμη της ειναι πλεων εξευτελιστικη

Γιατι υπαρχουν διαφορετικες ανοχες .... παντα υπαρχον ανοχες στην ποιοτητα διοτι ολα τα ηλεκτρονικα υλικα ποτε δεν ειναι τα ιδια ,εαν ηταν ακριβος τα ιδια τοτε τα κοστη θα ειχα εκτοξευτει(θυμηθιτε εποχες 80-90 που αγοραζαμε πανακριβα τους υπολογιστες αλλα χαλαγανε δυσκολα),οταν λεμε υλικα δεν θα σταθω μονο σε αντιστασουλες και πυκνωτες ,που γνωριζουν ολοι οι ηλεκτρινικοι οτι εχουν ανοχες απο 1% εως και 5% αλλα και στα ψηφιακα εξαρτηματα northbrige soythebridge controlers κτλ εκει σιγουρα ενα τσιπακι για να το πω απλα ποτε δεν ειναι το διο με καποιο αλλο ,(βαλτε στο μυαλο σας και την μηκρη διαφορα στην ταχυτητα που εχουν οι επεξεργαστες μεταξυ τους και θα βγαλεε πολλα συμπερασματα,η οσοι ειστε ποιο παλαιοι θυμαστε οτι οι επεξεργαστες ειχαν μεγαλες ανοχες ,απενεργιποιηταν η cache και ενα τσιπ intel PII Η PIII μετατρεποταν σε celeron).

για του λογου το αληθες και να παρετε μια γευση μπειτε στο asiansources.com και καντε ενα search σε μητρικες και μοντελα ,προσεχτε ομως μην μεινετε αφωνοι οταν δειτε μια μητρικη ακριβος σαν την δικη σας να μην ειναι της μαρκας asus η gigabyte κτλ αλλα να ειναι της μαρκας rockstar asrock fic κτλ

και το δευτερο σοκ θα το παθετε εαν στειλετε ενα email σε καποιο εργοστασιο οτι και καλα θελετε να αγορασετε 100 απο αυτες τις μητρικες και σα στειλουν τιμη 5 εως δεκαδολαρια τεμαχιου στην κατοσταδα μαζι με την χαρτινη συσκευασια τους

μετα απο το παραπανω φανταστειτε ποσα χρηματα κονομανε οσοι κανουν δευτερες η παρα εισαγωγες

με συνχωρειτε εαν σας κουρασα αλλα αυτη ειναι η αληθεια ,τιποτα δεν πετιεται απο τα εργοστασια απλα μεταπωλειτε σε χαμηλωτερες τιμες

θα πρωτεινα οσοι ειστε γραμενοι και σε αλλα φορουν εκτος του ισομνια να κανενετε αυτο το post μοιρασμα και σε αλλα φορυμς για να ξερει και ο κοσμος τι αγοραζει

Δημοσ.

Pira tin ASRock 4COREDUAL-VSTA apo to eshop.gr den leitourgouse apo tin arxi kai eno tin egkatestisa me ton tropo pou problepete!! To eshop einai anaksiopisto giati eno i motherboard epistrafike mesa se 15meres apo tin agora den tin allazoun, epeidi exei lene strabomeno PIN stin CPU to opoio omos itan etsi apo otan agorastike!! Megali prosoxi stis agores sas apo to eshop.gr ego proteino na agorazete apo alla katastimata me aksiopisto service!! Den aksizei gia kanenan logo gia 2 euro fthinotera na agorazei kanenas apo to eshop kathos oi axroistoi texnikoi tou den prokeitai na sas boithisoun oute tin epomeni kiolas mera apo tin agora sas!! Edo isxii to meta tin apomakrinsi ek tou tameiou ouden lathos anagnorizete!!! Ntropi sto eshop.gr pou koroideuei tou pelates tou dinontas xalasmena mixanimata!!

i siskeausia itan anikti etsi kai allios!!!! poios mou leei loipon oti den itan metaxeirismeni??? exeis agorasi kati apo to eshop to opoio itan kleisto ????

hahahahaaha milame gia lopodites anaksiopistous!!! An exeis kanei sto eksoteriko tha ikseres oti mesa stis protes 15meres girnas ola ta prointa piso kai exeis refund kai oxi allagi!! TA LEFTA MAS PISO!!!!

Episis den tha argiso na ta xoso stin ASRock alla an kserete den exei antiprosopia stin Ellada kai etsi paketo!! Esteila email kai perimeno apantisi, edo kai mia bdomada tipota!!

Tha sas enimeroso sxetika otan exo apantisi!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...