Προς το περιεχόμενο

Τριτοκοσμικό service στο e-shop

Ardov

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Zitao tin sound blaster 16 pnp (pou tote itane akrivi)

To ka...ki mou bazi mia simbati 16bit h opia den ekane oute to 1/3 apo tin ali.

Ase pou gia na kano install to game ke na tin bri mou perne kamia ora.

Zitao cyrix 150 ke to ka..ki mou bazi mia sta 120mhz .... Edometaxi tote ta tower ixane enan arithmo apexo pu edixne sta posa pai to cpu.. Fisika auto to piraxane na lei 150.

H xreosi fisika itane KANONIKOTATI me auta pou arxika ixa paragili.. Tote den ixera apo PC ke perase arketos keros mexri na paro xabari ti egine.

Αυτο που λες φιλε γινοταν κατα κορον τη δεκαετια του 90. Ενας φιλος μου ειχε παραγγηλει 486DX4/100MHz και του δωσανε DX2/66. Η διαφορα στην τιμη χαος. Εγω το πηρα χαμπαρι και του το αλλαξανε. Η απαντηση τους: Συγνωμη λαθος....

Απο τοτε που μπηκε το internet στη ζωη μας και εχουμε σοβαρη ενημερωση εχουν φτιαξει πολυ τα πραγματα. Μονο στον ιδιωτικο τομεα βεβαια που πληρωνουμε εμεις γι αυτα που θελουμε. Γιατι στο δημοσιο τομεα το show συνεχιζεται κανονικοτατα....

• Απαντ. 260
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

paidia exw kanei panw apo 200 parageleies kai gia emena kai gia filous kai toulaxiston auto tou irakleiou einai mprosta,to 99% twn agorwn eir8an sti wra tous kai sta rma pali einai entaksei.twra allou dn kserw ti ginetai...

Δημοσ.

Το θεμα ειναι για τις παραγγελιες μεσω Ιντερνετ, παροτι ειμαι γενικα ευχαριστημενος απο τα προιοντα ποτε μα ποτε δεν απαντησαν σε μειλ μου, ενω εστειλα πολελς φορες μηνυματα.

Λετε να σνομπαρουν το διαδικτυο παιδια?

Δημοσ.

Tote ti E-shop einai an snomparei to diadiktyo.

Pantos kapoy phre to ayti moy paides oti ston prohgoymeno isologizmo parousiase treles kerdofories(opos kai to plaisio).

KAi meta soy leei oti den rxoyn perithorio kerdoys.

Δημοσ.
Tote ti E-shop einai an snomparei to diadiktyo.

Pantos kapoy phre to ayti moy paides oti ston prohgoymeno isologizmo parousiase treles kerdofories(opos kai to plaisio).

KAi meta soy leei oti den exoyn perithorio kerdoys.

Δεν βγάζουν πολλά λεφτά ποσοστίαια ανά τεμάχιο. Απλά έχουν μεγάλο αριθμό πωλήσεων. Όταν τζιράρεις, έχεις κέρδος, ακόμα και αν δουλέυεις με μικρό ποσοστό.

Εχω δουλέψει στον χώρο, δύσκολα να βγάζουν κέρδος πάνω από 10-12% καθαρά. Απλά όταν έχεις μεγάλο τζίρο, το 10% είναι αρκετό.

Π.χ. το 10% σε 100.000 ευρώ είναι μόλις 10.000 αλλά σε 10.000.000 ευρώ είναι ένα εκατομύριο ευρώ καθαρό κέρδος (και πάει λέγοντας)...

Δημοσ.
paidia exw kanei panw apo 200 parageleies kai gia emena kai gia filous kai toulaxiston auto tou irakleiou einai mprosta,to 99% twn agorwn eir8an sti wra tous kai sta rma pali einai entaksei.twra allou dn kserw ti ginetai...

Εγώ πάντως για του Ηρακλείου αναφερόμουνα. Αλλά εντάξει τα παιδιά εκεί δεν φταίνει σε τίποτα, ότι τους πουν οι από πάνω κάνουν. Από αυτούς δεν έχω παράπονο και τα sms τους έχουν στείλει και όλα. Τα κεντρικά είναι gtp. Και ειδικά αυτό που ανέφερε κάποιος. Mail δεν έχουν απαντήσει ποτέ. Γενικά τον ψιλογράφουν τον πελάτη. Αν δεν τους πάρεις 100 τηλέφωνα δεν ενδιαφέρονται για σένα.

Δημοσ.

Εγω τοσα χρονια που αγοραζω απο εκει δεν εχω παραπονο. Ολα στην ωρα τους και οκ. Μαλιστα εξυπηρετουμε και απο τρια διαφορετικα σημεια τους Λαμια, Στουρναρη, Χαλανδρι. Μια χαρα με εξυπηρετουμε και τα sms τους στελνουν και οταν παιρνω τηλ για καμια αλλαγη αμεσος γινεται χωρις προβλημα. Μονο μια φορα ειχα προβλημα που δεν ηταν αμεσα διαθεσημο το προιον και περιμενα την εταιρια να τους στειλει το εμπορευμα δυο εβδομαδες απο οτι μου λεγαν. Λεφτα δεν ξερω ποσα βγαζουν, αλλα ελπιζω να ειναι αρκετα για αυτους και να μην κανουν τπτ ανατιμησεις οπως το πλαισιο που τα εχει σκισει ολα.

Δημοσ.
. Λεφτα δεν ξερω ποσα βγαζουν, αλλα ελπιζω να ειναι αρκετα για αυτους και να μην κανουν τπτ ανατιμησεις οπως το πλαισιο που τα εχει σκισει ολα.

Τι εννοεις, οτι το Πλαισιο εσχατως εχει ακριβυνει????

Δημοσ.
Τι εννοεις, οτι το Πλαισιο εσχατως εχει ακριβυνει????

Λαθος διατυπωσει φιλε. Απο τοτε που αρχησα να ασχολουμε με τις αγορες για υπολογιστη αποκλειστηκα μονος μου δλδ απο το 2000 σχεδον εχω δει οτι ειναι ακριβο σε πολλα προιοντα. Εχω να κανω αγορα απο εκει 2 χρονια σχεδον και μπορει περισσοτερο αλλα ειναι κλεφτες ρε φιλε. Ηθελα φετος να αγορασω το Titan Quest Gold και παω μια στο e-shop και εκεινη την περιοδο το ειχε 43 ευρο. Και λεω δεν μπαινω και μια στο site του πλαισιου να δω τι παιζει. Παω και τι να δω :shock: 50 ευρο και μενω κοκκαλο. Λεω καλα οκ ,εσεις δεν βαζετε μυαλο, καλα να περνατε. Και φυσικα παω και το παιρνω απο το e-shop. Και σημερα που ξαναμπηκα να δω ποσο το εχουν βλεπω σταθερα πλαισιο 50 ενω το e-shop το εχει κατεβασει τουλαχιστον στα 40. Θα μου πεις σιγα την μειωση, αλλα η διαφορα εφτασε στα 10ευρο και αυτο ειναι το αστειο. Δλδ το πλαισιο τι μου πουλαει, εξυπηρετηση? Ασε δεν θα παρω. Θα αγορασω απο αλλου που μπορουν να μου το στειλουν και σε αλλη πολη οπως και εγινε. Τωρα οτι δεν εχουν τα ιδια ακριβος προιοντα ειναι φυσικα αληθεια. Οταν ειναι να παρω εξαρτηματα πρωτα κανω την ερευνα μου και μετα καταλυγω σε πιθανον 2-3 μαγαζια. Αλλα το ιδιο προιον ρε φιλε ειναι σκετη κοροιδια. Και μην μου πεις ετυχε. Εγω θα σου πω πετυχε και sorry κιολας. Αν ηθελαν να ειναι ανταγωνιστηκη ας κοιταγαν το περιβαλλον τους τι τιμες εχει και μετα να μου το πεζουν κολοσσος.

Δημοσ.

To Πλαίσιο μέχρι πρίν από λίγο καιρό ήταν αρκετά πιο ακριβό.Μόλις είδε τις πωλήσεις του να πέφτουν λόγω E-Shop που ανέβηκε τρελά τα τελευταία χρόνια συμμορφώθηκε.

Επίσης παλαιότερα κοιτούσαν να σου πασάρουν ότι αυτοί ήθελαν,τρανταχτό παράδειγμα οι καταραμένες οι Albatron οι μητρικές.Και δεν έφερναν και μεγάλη γκάμα προιόντων.Όχι ότι τώρα δεν κοιτούν να πασάρουν αλλά καμία σχέση με τότε..

Δημοσ.

Αυτό που είναι απαράδεκτο στο Plaisio είναι που κάνει πολλές δικές του εισαγωγές (και συχνά αμφίβολης ποιότητας)....εξαρτάσαι από διαφορους οργανωτικούς παράγοντες,αν χαλάσει κάποιο από τα δικά του είδη να στο αλλάξουν,και συνήθως παίρνεις πιστωτικό...που όμως αν αφορά προιόντα πληροφορικής μπορείς να έχεις ασυμβατότητες με τον παλαιότερο εξοπλισμό σου,αποτέλεσμα αναβαθμιση,νέα έξοδα και στήσιμο λειτουργικού από την αρχή.

Τουλάχιστον στο eshop τα περισσότερα είδη είναι ακόμα από επίσημους εισαγωγείς.:!:

Δημοσ.

Τώρα αν σχολιάσω μπορεί να πάω και φυλακή!

Ρε παιδιά, ακόμα και η κουτσή μαρία ξέρει ότι το πλαίσιο φέρνει β' διαλογής πράγματα, είδη που δεν περάσαν quality control κ.λ.π.

Τα έχω ξαναπεί και δεν με πιστεύει κανείς. Το ξέρετε ότι το Πλαίσιο έχει το μεγαλύτερο failure rate σε όλα τα εξαρτήματα. Γιατί νομίζετε ανοίξανε το stock house?

Ακόμα και ένας... Αμερικάνος θα το είχε πάρει χαμπάρι, εμείς εκεί.. να εκθειάσουμε το Πλαίσιο, την μαγαζάρα...

Και βγαίνουν μετά διάφοροι απίθανοι τύποι και κράζουνε το e-shop. Άντε τώρα, ας μην επεκταθώ...

Πάντως υπάρχουν ατομάκια, όπως εδώ αλλά και σε διάφορα άλλα Forum που είναι γραφικοί, το ίδιο γραφικοί είναι και σαν αγοραστές.

Παραγγέλνουν hardware, του αλλάζουνε τα φώτα στο o/c και μόλις καεί ή γενικώς τα παίξει, το στέλνουν RMA και αντικαθιστάται με άλλο. Ειδικά αν έχει στο μεταξύ καταργηθεί το συγκεκριμένο προϊόν (π.χ. Κάρτα γραφικών), κάνουν και τσάμπα αναβαθμίσεις.

Αυτά όμως σαν κατάστημα δεν μπορείς να τα αποδείξεις ακόμα και αν δείς καρβουνιασμένο τον voltage regulator της κάρτας. Είσαι αναγκασμένος να κάνεις RMA. Ε κάτι τέτοια βλέπουν εκεί και φρικάρουν. Εγώ τόσα RMA γιατί δεν είχα πρόβλημα ποτε; Φίλοι μου με τόσα και τόσα RMA γιατί δεν είχανε πρόβλημα ποτέ;

Επειδή τα έχω δει, γι'αυτό και είμαι δύσπιστος απέναντι στον κάθε ένα που βγαίνει ανώνυμα σε ένα φόρουμ και κράζει το κάθε μαγαζί λέγοντας σίγουρα σε εμάς την δική του εκδοχή της ιστορίας !

Αν αναρωτιέστε ακόμα που είναι το μεμπτόν, τότε νομίζω ότι πλέον είναι περιττό να μιλάω...

Δημοσ.
Επειδή τα έχω δει, γι'αυτό και είμαι δύσπιστος απέναντι στον κάθε ένα που βγαίνει ανώνυμα σε ένα φόρουμ και κράζει το κάθε μαγαζί λέγοντας σίγουρα σε εμάς την δική του εκδοχή της ιστορίας !

Το ίδιο μπορώ (και όλα τα μέλη του φορουμ δλδ) να ισχυριστώ για σένα. Μιλάς με αποδείξεις και με τα στοιχεία σου; Αυτό έλλειπε φίλε Candyman να γράφει ο καθένας και τον αριθμό ταυτότητάς του για να εκφράσει την άποψή του και την ιστορία του σε ένα φορουμ. Αν είσαι γενικά δύσπιστος δεν σου φταίει κανείς για αυτό.

Τα μαγαζιά δεν τα παρακολουθώ πολύ και σίγουρα όχι σε όλα τους τα προιοντα. Κανένα δεν είναι τέλειο, σε όλα συμβαίνουν μλκιες και φουστιές και σε όλα υπάρχουν καλές περιπτώσεις.

Αλλά για να μιλήσουμε πιο συγκεκριμένα. Το e-shop εδώ και 3+ μήνες μαμιέται ανάποδα με τις μνήμες. Επί 2 βδομάδες (στα μέσα Απρίλη) είχε μόνο ΕΝΑ kitάκι του κώλου 2GB DDR2. Και μετά σκάνε 20 μοντέλα OCZ. Σε τιμές φωτιά. Κατόπιν 4 ημερών, ρίχνουν τις τιμές 30?. Μετά από δυο βδομάδες οι απλές OCZ Gold από 269? αρχική τιμή όταν τις έφεραν, έπεσαν στα 219?.

Εκείνη την περίοδο έσκασε και η 2900ΧΤ. Πρώτη μέρα στο e-shop, 399?. Τρίτη μέρα στο e-shop 349?. Αν όλα αυτά δεν είναι κλεψιά και κοροιδία τι είναι; Για τις μνήμες τα θυμάμαι τόσο καλά, γιατί είχα πάρει το 2GB κιτ Supertalent, έτυχε και βγήκαν ελατωματικές (δεν φταίει το e-shop σε αυτό), τις γυρνάω και μετά από ένα μήνα που δεν έφερναν άλλες μου είπαν ότι πιστώνομαι το ποσό που έκαναν.

Δεν νομίζω ο καθένας που κάνει μια αναφορά να θέλει να θάψει ένα μαγαζί. Και όπως είπα και σε άλλο ποστ, πιστεύω πως αυτές οι περιπτώσεις είναι μειοψηφία. Ομως σε προιδεάζουν αρνητικά.

Το Πλαίσιο δλδ (επειδή το ανέφερες το λέω) φέρνει β' διαλογής ASUS mobos; :confused:

Δημοσ.
Το Πλαίσιο δλδ (επειδή το ανέφερες το λέω) φέρνει β' διαλογής ASUS mobos;

Απλά και κατηγορηματικά: ΝΑΙ ! Ξέρεις τι failure rate έχει το Πλαισιο σε Asus motherboard? Να σου πώ εγώ και αν έχεις καμια άκρη στο Πλαίσιο και μπορείς να μάθεις, τσέκαρε το. Είναι 10-12%. Αυτό σαν ποσοστό είναι τεράστιο. Δεν νομίζω να είναι τόσο μάπες οι Asus ε; Μάλλον κάτι άλλο συμβαίνει....

Το αν με πιστεύει κανείς, λίγο με ενδιαφέρει. Όποιος θέλει με πιστεύει, όποιος θέλει με γράφει στα παλιά του υποδήματα.

Ξέρεις είμαι 32 χρονών, παντρεμένος, με δική μου δουλειά, και το τελευταίο που με ενδιαφέρει είναι να θάβω ένα μαγαζί απλά και μόνο γιατί δεν έχω τίποτα καλύτερο να κάνω.

Εχω δουλέψει σε μερικά καταστήματα του χώρου man, επίσης έχω φίλους τεχνικούς μέσα σε διάφορα (και στο Πλαίσιο). Αυτά που σου λέω δεν τα βγάζω από το ξερό μου το κεφάλι.

Σχετικά με τις τιμές, συγνώμη αλλά ΔΕΝ σε έκλεψε κανείς. Κι εγώ πήρα ένα Tt Toughpower και σε ένα μήνα έπεσε 20 ευρώ! Μήπως να κάνω μύνηση; Ελεος!

Οι τιμές πάντα πέφτουν, είτε σε μία εβδομάδα, είτε σε ένα μήνα, είτε σε ένα χρόνο. Αλλίμονο αν έφταιγε το eshop! Αλλωστε ΕΠΡΕΠΕ να γνωρίζεις ότι το νέο hardware έρχεται σε μία τιμή και σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα οι τιμή πέφτει.

Αυτό εγώ το έχω παρατηρήσει (και κάνω τις αγορές μου ανάλογα), εσύ;

Σχετικά με τις μνήμες τώρα.. Τι εννοείς; Το ότι σου κόψανε πιστωτικό είναι λογικό, αφου δεν είχανε το ίδιο είδος που σου χάλασε.

Οσο για τα μέσα Απρίλη, επειδή τότε έτυχε και έστησα δύο μηχανήματα φίλων, αμφιβάλλω να είχε μόνο ένα κιτ μνήμης 2gb γιατί εμείς πήραμε στο ένα pc 2 kit OCZ Special OPS των 2gb έκαστο, και στο άλλο Kingston 2x1gb 667 (όχι κιτ).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...