Προς το περιεχόμενο

Τριτοκοσμικό service στο e-shop

Ardov

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εκείνο που δεν γίνεται κατανοητό από πολλούς είναι ότι στα προϊόντα που ο έλεγχος καλής λειτουργίας μπορεί να γίνει αμέσως και να αποδεικτεί η δυσλειτουργία κανένα κατάστημα δεν θα φέρει αντιρρήσεις.

Όταν όμως για να ελεγχθεί μια κάρτα γραφικών ή ένα μπόρντ πρέπει να στήσεις ολόκληρη σύνθεση τότε σίγουρα δεν γίνεται να μας απαντήσουν μέσα σε 5-10 λεπτά.

Ούτε έχουν έναν τεχνικό να κάθεται όλη μέρα με ένα λυμένο pc να περιμένει να του δώσουν να δοκιμάσει μια μνήμη ή ότι άλλο.

• Απαντ. 260
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγώ πάντως δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Και έχω στείλει στο eshop πολλές φορές RMA. Τελευταίο ήταν ένα RMA με δύο gamepad Thrust GM1300 ενός φίλου (μεγάλες μάπες).

Εστάλησαν πίσω, μίλησα τηλεφωνικά και αντικαταστάθηκαν με άλλα μοντέλα (Saitek) κατ'επιλογή μου. Μέσα σε συνολικά 3 μέρες από την μέρα που έστειλα τα ελατωματικά είχα τα νέα gamepad στα χέρια μου.

Είναι το 5ο ή 6ο συνολικά RMA που στέλνω στο eshop και ήταν ακόμα μία φορά άψογοι.

Υ.Γ. ΠΟΤΕ δεν μου έχει έρθει ούτε ένα προϊόν ξεσφράγιστο, φθαρμένο, κ.λ.π. από το eshop. Έχω "στήσει" τουλάχιστον 10 υπολογιστές με όλα τα κομμάτια από e-shop (καθώς και έχω επίσης κάνει πολλές άλλες παραγγελίες μεμονομένων parts) και ποτέ δεν μου έτυχε κάτι τέτοιο.

Δημοσ.
Εκείνο που δεν γίνεται κατανοητό από πολλούς είναι ότι στα προϊόντα που ο έλεγχος καλής λειτουργίας μπορεί να γίνει αμέσως και να αποδεικτεί η δυσλειτουργία κανένα κατάστημα δεν θα φέρει αντιρρήσεις.

Όταν όμως για να ελεγχθεί μια κάρτα γραφικών ή ένα μπόρντ πρέπει να στήσεις ολόκληρη σύνθεση τότε σίγουρα δεν γίνεται να μας απαντήσουν μέσα σε 5-10 λεπτά.

Ούτε έχουν έναν τεχνικό να κάθεται όλη μέρα με ένα λυμένο pc να περιμένει να του δώσουν να δοκιμάσει μια μνήμη ή ότι άλλο.

Και όμως τα πρώτα χρόνια που άνοιξε το eshop αυτό γινόταν :-D

• Moderators
Δημοσ.

Kαι γινεται ακομα σας πληροφορω, στο καταστημα στο Χαλανδρι τουλαχιστον, απο προσωπικη εμπειρια με μνημες πριν 3-4 μηνες. :)

Δημοσ.

θαύμα θαύμα λοιπόν η εμενα με αγαπάει ο θεός η το e-shop κάνει τόσο καιρό για να μεταφέρει τα πράματα στο service του λοιπόν πριν κανένα μισάωρο σκάει ένα sms και λέει ότι το προϊόν σας έχει αντικατασταθεί να περάσετε να το πάρετε από το κατάστημα που το παραδώσατε παιδιά δεν ξέρω ακόμα στην ουσία από χθες που την έδωσα δεν πέρασαν 24 ώρες στις 18:30 ακριβώς θα κλείσει 24ώρς που λείπει η μητρική από εδώ οποιος έχει κάτι για αλλαγή ας δοκιμάσει να το πάει κατευθείαν στο μενίδι ποιος ξέρει :D

Δημοσ.

Guys ego edo kai xronia tora oti sxetiko me pc to perno apo to e-shop syn oloi oi filoi mou. pote kanena problhma, poles fores den kanei oute 24 ores h paragelia na pragmatopoihthi akoma k sto service pernei 2-3 meres. bebea eime apo tous tyxerous pou menoun konta sto menidi kai eine ola poio eukola

Δημοσ.

Exoskeletor λες να παίζει ρολο που το γύρισα στο μενίδι και δεν πέρασε μια μέρα και μου δώσα καινούρια μητρική σφραγισμένη κανονικά :D πάτνως μπορώ να πω ότι νιώθω πολύ κολό...ρδος :mrgreen:

Δημοσ.

re seis oti problima kai na exetai idika peri allageis proiontwn h xrewsh pistotikou pou den sas dinoun h megali xronikh kathisterish.... duo pramata tha lete otan eiste ekei 1on thelw na milisw me ton proistameno kai an den bgazetai akri kai me auton tha lete epitopou gia parte mia ton inka na doume ti gnomh exei kai ekino me thn simperifora toy katastimato sas... e tote ola linonte ws diamagias kai apo ekei pou paristanoun thn koukouroukou ginontai oloi skulakia me thn glossa eksw idika sto eshop, plaisio kai multirama ...

Δημοσ.

dio fores esteila RMA..tin mia ekane 35 meres k tin deutera 16 meres....k tin deuteri fora tin mitriki tin eixa gia 3 wres sta xeria mou k kaike...ti na pw...merikoi prepei na eiste poli ko...rdoi!! :P

Δημοσ.

kai giati prepei na eimaste emeis kolofardoi kai oxi esy atixos? ego exo kanei pano apo 30 parageleies xoris na bazo ta tosa pc gia filous k gnostous pou exo parh apo ekei. esy poses fores exeis parei apo e-shop??

Δημοσ.

re paidia den milisa gia paraggelies alla gia RMA...stis paragelies pote den mou exoun kanei panw apo 2 meres gia na ta steiloun sta xania k na ta parw sta xeria mou...sinintws erxontai tin epomeni mera apo tin paraggelia mou...A k gia tis paraggelies exw 100+...RMA vevaia exw mono 2.

Δημοσ.

Pedia oso afora emena apo tote pou anakalispa to e-shop exo sothi.

Mia zoi me ta pc ixa to idio problima...

2 PC exo agorasi to proto apo magazi tis gitonias ke t0 teleute0 apo alisida KE tis 2 fores ALA paragila ALA mou balane, ala me xreosane auta pou paragila

Gia na katalabete tha anafertho gia to proto mou pc prin arketa xronia.

Zitao tin sound blaster 16 pnp (pou tote itane akrivi)

To ka...ki mou bazi mia simbati 16bit h opia den ekane oute to 1/3 apo tin ali.

Ase pou gia na kano install to game ke na tin bri mou perne kamia ora.

Zitao cyrix 150 ke to ka..ki mou bazi mia sta 120mhz .... Edometaxi tote ta tower ixane enan arithmo apexo pu edixne sta posa pai to cpu.. Fisika auto to piraxane na lei 150.

H xreosi fisika itane KANONIKOTATI me auta pou arxika ixa paragili.. Tote den ixera apo PC ke perase arketos keros mexri na paro xabari ti egine.

Ta idia ginane ke tin deuteri fora.. EKi omos imouna proetimasmenos ke egine xontros kaugas... Pigena kathe mera sto katastima epi 1 bdomada gia na alazoune auta pou mou ebalan katalathos (ke kela)...

Epidi ime se nisi ta magazia den ine ke pola ke pistepste me sou POULAGANE oti thelane se oti timi thelane (auto toulaxiston prin rthoune e-shop ke genika ginoun efiktes h paragelies meso internet).

Alo ena paradigma.. Pao se ena magazi na zitiso ena sigekrimeno printer..

H apantisi itane safis... Auto to printer pou mou les exo an to do POLA feggaria. (Edometaxi to printer den ixe 6 mines stin agora)

Otan irthe sto meros mou to e-shop gia PROTI fora stin istoria parigila pano apo 5 pramata ke mou rthane akrivos auta pou parigila sfragismena sta koutia tous. H siginisi itane megali. Oxi mono pira oti parigila ala to pira ke se times POLI pio ftines apo oti an to eperna apo alous stin perioxi mou.

APo tote exo kani pano apo 20 paragelies.

Epomenos ke na mou rthi kati kameno (pou mexri stigmis den exi gini) pistepste me oso kero ke na kani na mou to alaxoun h akoma ke na min mou to alaxoun, magazi den tha alaxo. Toulaxiston mexri stigmis pira oti plirosa ke se kali timi.

Δημοσ.

Και εγώ "κάηκα" από το RΜΑ του e-shop και πλέον όσο μπορώ θα το αποφεύγω. Εχω ακούσει και έχω δει πάρα πολλές περιπτώσεις όπως αυτές που έχουν περιγραφεί στο thread. Σίγουρα είναι η μειοψηφία και θεωρείται άτυχος όποιος την πάθει, αλλά αυτά τα πράγματα κάνουν τα μαγαζιά να ξεχωρίζουν. Αυτό έλειπε οι περισσότερες περιπτώσεις παραγγελιών να ήταν με σκισμένες συσκευασίες και οι RMA να έκαναν όλες ένα μήνα. Το μαγαζάκι θα είχει κλείσει μέσα σε 4 μήνες.

Το χειρότερο για μένα είναι ότι σε γράφουν στα @@ τους. Αν δεν τους παίρνεις κάθε μέρα τηλέφωνο, είναι ικανοί να σε ξεχάσουν επ'αόριστον!

Και πλέον το e-shop δεν είναι το φθηνότερο μαγαζί και με διαφορά όπως συνέβαινε μέχρι πέρυσι πχ. Ο ανταγωνισμός έχει μεγαλώσει και πολλά sites έχουν παραπλήσιες τιμές.

Εγώ πάντως, μόνο όταν δεν βρίσκω κάτι πουθενά αλλού ή η διαφορά στην τιμή είναι πολύ μεγάλη, θα ξαναπαραγγείλω από e-shop.

Δημοσ.

παιδιά για rma στο e-shop τρεχάτε όλοι στο μενίδι πραγματικά δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς αλλα πάλι την δεύτερη μητρική σε μια μέρα μου την αλλάξανε και μου στείλανε μήνυμα να πάω να την πάρω χωρίς να πάρω ούτε ένα τηλέφωνο τίποτα μου στείλανε μήνυμα πάλι 23 ώρες ακριβώς :D τι να πω δεν ξέρω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...