Προς το περιεχόμενο

Τριτοκοσμικό service στο e-shop

Ardov

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

άντε πάω και εγώ σήμερα την μητρική μου πίσω γιατί μου έμεινε στα χερια :evil: ευχηθείτε μου καλή τύχη

ποπό μονο που το σκέφτομαι και από την μια και μοναδική εμπειρία με ένα mp3 που είχα στείλει πιο εύκολα θα την πουλήσω χαλασμένη παρα να την αλλάξω στο e-shop καλά να πάθω :D

• Απαντ. 260
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
άντε πάω και εγώ σήμερα την μητρική μου πίσω γιατί μου έμεινε στα χερια ευχηθείτε μου καλή τύχη

Εμ και εσυ ηθελες να συναγωνιστεις τον Georgeman στο Super Pi....:mrgreen::mrgreen:

o.k. σοβαρα τωρα μονος σου επελεξες να μπεις σε αυτη τη διαδικασια. Το overclocking εχει και τις συνεπειες του. Εκτος και δεν εγινε απο overclocking οποτε παω πασο.

Δημοσ.

δεν έγινε από oc στάνταρ αυτή παίζει να την άκουσε όταν έβαλα το block στο chipset αν δεις γυμνό το 650η έχει αντιστάσεις και πυκνωτές γύρο του και παίζει να βραχυκύκλωσαν :( και έλεγα να του ρίξω βερνίκι αλλα λέω άσε μην χάσεις την εγγύηση να ( μούντζα σε μένα ) μαλά...α τώρα

στην περίπτωση που στο e-shop δεν υπάρχει η ίδια μητρική γιατί είδα στην σελίδα ότι δεν την έχει τη γίνετε περιμένω κάνα 2 χρονια μέχρι να φέρουν η περνώ πιστωτικό στιλ παλίσιο ?

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ένα ζήτημα που υπάρχει σε σχέση με το "αρχική κατάσταση", σε σχέση με τις επιστροφές προϊόντων, είναι στο ότι εκεί πατάει ο οποιοσδήποτε έμπορος, προκειμένου να απορρίψει και επιστροφές λόγω παραβίασης συσκευασίας. Το σκεπτικό για κάτι τέτοιο, είναι ότι το προϊόν που ο πελάτης επιθυμεί να επιστρέψει, θα καταλήξει στην αποθήκη του εκάστοτε εμπόρου, με δύο ενδεχόμενα: 1) Να το "φάει" ο έμπορος ως μη μεταπωλήσιμο, 2) να επιχειρηθεί επαναπώληση (με τον επόμενο πελάτη να παραλαμβάνει ανοιχτό προϊόν).

Ένα δεύτερο θεματάκι, που αφορά κυρίως κάποια πράγματα όπως φορητούς Η/Υ, οθόνες και κάποια άλλα ζητήματα, είναι ότι καλύπτονται από δικό τους service. Με άλλα λόγια, ο χ έμπορος λειτουργεί ως ενδιάμεσος (ή δεν εμπλέκεται καθόλου).

Στην περίπτωση βέβαια της εμφανώς χρησιμοποιημένης κάρτας, κακώς την έδωσαν, τουλάχιστον χωρίς να σε ενημερώσουν πρώτα για το ζήτημα.

Δημοσ.

ναι αλλα εγώ δεν επιστρέφω προϊόν γιατί δεν μου έκανε αλλα επιστρέφω προϊόν γιατί μου χάλασε και θέλω να το αλλάξουν με ένα ίδιο η να μου δώσουν κάποιο πιστωτικό ;)

εμενα η μητρική έχει το κουτί τις το οποιο άνοιξα μονο ένα αυτοκολλητάκι για να το ανοίξω και είχε 2 σακουλάκια το ένα zip zap πως σκατά τα λένε οποτε ανοίχτηκε ήρεμα και δεν χάλασε το άλλο όμως αναγκαστικά να το ανοίξω βίαια γιατί ήταν κολλημένο πως αλλιώς θα θα έπαιρνα τα καλώδια τις μητρικής λες να μου πούνε τίποτα για αυτό ? με βλέπω να στέλνω rma στην evga κατευθείαν :(

Δημοσ.

estila ena nokia 5500 entos eggiisis apo gianena athina epidi den evlepe micro sd

exi 2 evdomades kai akoma tpt til kai mou lene oti tha pliroso malon gia ti to plastiko pou empaine i micro sd itan spasmeno.eroto ftaii auto pou den vlepi tin mnimi ....

akoma tpt

Δημοσ.

Μήπως θα ήταν καλύτερα πρώτα να επιστρέψεις την καμένη motherboard, να δείς τί θα σου απαντήσουν και μετά να αρχίσεις τις υποθέσεις ;;;;

Στο φινάλε, όπως παραδέχεσαι, υπάρχει πιθανότητα να χάλασε από δικό σου λάθος, οπότε κάνε λίγο τον κινέζο μπας και γλιτώσεις και δεν χάσεις τα λεφτά σου τουλάχιστον.

Δημοσ.

ε ναι αυτό θα την πάω σήμερα απλά περιμένω την αδερφή μου να με πάει με το αμάξι για να μην φάω όλη την ζεστη απλά τώρα λέω, δεν γίνετε γιατί έχω σκάσει βεβαια ναι θα κάνω τον κινέζο αλλα ένταξη αν έχει χαλάσει ότνως από δικό μου λάθος καλά να πάθω

Δημοσ.
αλλα ένταξη αν έχει χαλάσει ότνως από δικό μου λάθος καλά να πάθω

Δειχνεις ηθος παρολο που εισαι στεναχωρημενος. Ισως αυτο να ειναι το πραγματικο κερδος απο ολη αυτην την ιστορια γιατι εισαι και μικρος (νομιζω). Μπραβο γιατι εχουμε συνηθησει να εχουμε απαιτησεις μονο απο τους αλλους χωρις να αναγνωριζουμε ποτε δικα μας σφαλματα. Στην Ελλαδα ειναι συνηθες hobby η διαμαρτυρια αυτη καθε αυτη και μονον.

Δημοσ.

Ήθος δεν θα το έλεγα απλά θα έλεγα αυτό που λένε ότι οι μαλακίες επιστρέφονται ένταξη ήταν 64 ευρώ για εμενα δεν ήταν λίγα λεφτά και δεν θα τα μαζέψω πάλι άμεσος αλλα αν πειράζεις συνεχεια τα πράγματα σου πρέπει να είσαι και ψυχολογικά έτοιμος για απώλειες οποτε και να μην το αλλάξουν αφού εγώ την έχω κάνει την πατάτα δεν θα σκάσω θα περιμένω και θα τα μαζέψω πάλι σιγά σιγά και θα πάρω μια άλλη

btw 19 στις 15 Αυγούστου

Δημοσ.

λοιπόν μόλις την πήγα μου έλεγε ο τύπος τα δικά του την κοίταγε καλά καλά λες και θα έβρισκε τίποτα ακόμα και να τις είχα κάνει με τα γυαλιά που forage αμφιβάλλω να το έβλεπε ( κακια αλλα δεν άντεξα ) εντωμεταξύ μου λέει τι κάρτα γραφικών βάλατε μια 6600 του λέω agp μου λέει ? βάζω τα γέλια εγώ και του κάνω όχι pci-e έκανα τελείως τον κινέζο ράντους του είπα ότι την παρέλαβα και μόλις έβαλα τα πράγματα πάνω δεν ξεκίναγε και ότι το υπόλοιπο hardware λειτουργεί κανονικά δοκιμασμένα σε άλλο pc μου έβγαλε τελικά το δελτίο και την πήρε από αύριο πάει στο service ευτυχώς ίσος κερδίσω κάτι γιατί την πήγα στα κεντρικά του e-shop στο μενίδι μιας και αυτό είναι πιο κοντά άντε τώρα μαζεύω λεφτά σιγά σιγά να πάρω άλλη γιατί μέχρι να αποφασίσει να μου πει το e-shop ζητω που καήκαμε wish με luck :D

Δημοσ.

Pantws pedes,

usb memory stick 2GB Transced mou xalase meta apo 9 mines apo agnwsth aitia,

fisika siskevasia den eixa k itan k f8armeno ekswterika,

vevaia exei lifetime eggyhsh alla me tosa pou exw akousei ws twra gia to eshop lew, paei thn katsame thn varka...

Ante kanw thn kalh k to pigenw sto eshop point edw salonica :-P

To pernei o typos, to vazei sto pc vlepei oti den doulevei k mou kovei ena pistotiko k leei na perimenw sms! Ti na pw fevgw...

Skeftomai osa exw diavasei edw gia to eshop k lew apo mesa mou, nai tou ag. moutsou 8a er8ei sms, sta @@ tous 8a me grapsoune.

Ki omws meta apo 2 meres erxetai sms oti stelnetai, thn epomeni sms apo to point oti eftase!

WTF lew k gw,

paw na to parw k telika ti mou dinoun?!

Ena transcend neoterhs genias kai malista 4GB!!! (aksias 48?)Lew, re pedia kapio la8os exei ginei (kakws 8a peite),

to elegxoune kai mou lene ola ok.

To pernw k fevgw triseytixismenos giati skeftomoun na parw ena 4GB flashaki kai telika mou eir8e apo to pou8ena :-D

To mono arnitiko telika einai oti piga apo ekei k perimena stin seira alla min ta 8eloume k ola dika mas :-)

Pantws emena h empistosinh mou sto en logo katastima apokatasta8ike kata ena megalo va8mo (pote plhrws) :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...