Προς το περιεχόμενο

Τριτοκοσμικό service στο e-shop

Ardov

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάντως εγώ απέφυγα να αγοράσω την νέα μου κάρτα γραφικών απο το e-shop παρόλο που ήταν πιο φθηνή. Για σοβαρές αγορές κομένο το e-shop κι απο εμένα.

• Απαντ. 260
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πράγματι, εμείς εδώ δεν έχουμε πολλές επιλογές. Μένω στα Τρίκαλα. Με τα multirama εδώ παίζεται μεγάλο παιχνίδι. Είναι φραντσάιζ καταστήματα και βλέπεις τα χίλια μύρια σκηνικά. Σκεφτείτε οτι αν δεις κάτι στο site multirama και πας στο μαγαζί να το αγοράσεις, έχει διαφορετική τιμή! Και μόλις τους πεις "Μα εγώ το είδα στο site με 10 ευρώ λιγότερα" τότε σου λένε οτι έχεις δίκιο και οτι έγινε λάθος στην τιμή! Το έχω διασταυρώσει αρκετές φορές ακόμα και μέσα στο ίδιο το μαγαζί!

Όσον αφορά το e-shop στα Τρίκαλα πάει τρελά σε πωλήσεις και ενώ είμαστε μια μικρή πόλη, χτυπάει από 50-80000 τζίρο το μήνα...

Δημοσ.
Σκεφτείτε οτι αν δεις κάτι στο site multirama και πας στο μαγαζί να το αγοράσεις, έχει διαφορετική τιμή! Και μόλις τους πεις "Μα εγώ το είδα στο site με 10 ευρώ λιγότερα" τότε σου λένε οτι έχεις δίκιο και οτι έγινε λάθος στην τιμή! Το έχω διασταυρώσει αρκετές φορές ακόμα και μέσα στο ίδιο το μαγαζί!

Αυτό μου το έχουν κάνει πολλές φορές στη Γραμμή

Δημοσ.
Οπως ειπε και ο φιλος παραπανω η επαρχια ψωνιζει μονο απο e-shop λογω των e-shop points .Και μιλαμε για πολυ κοσμο , μεγαλο τζιρο. Αν το εκαναν και αλλοι αυτο (βλ Πλαισιο πχ) τοτε θα υπηρχε ανταγωνισμος .τωρα ειναι μονοπωλιο στην επαρχια και σε σχεση με τα τοπικα κομπιουτερο-μαγαζια που εχουν τιμες φαρμακειου το e-shop ειναι μονοδρομος .

Λυπαμαι που το λεω αλλα συμφωνω μαζι σου 100%.Πολυ εξυπνη κινηση απο το συγκεκριμενο μαγαζι.Κυριως επαρχια η διαφορα στις τιμες ειναι χαωδης.Η μλκια ειναι οτι οι μικροι αφου δεν μπορουν να τους συναγωνιστουν στις τιμες επρεπε να τους συναγωνιζονται στην τεχνικη υποστηριξη οπου το e-shop ποναει.Αλλα ειναι τοσο ....... που και αυτοι στα παλια τους τα παπουτσια και μετα καλινε οτι τους εφαγε την πελατεια η συγκεκριμενη αλυσιδα,

Δημοσ.

Δεν ξερω εγω μπορει να ειμαι τυχερος αλλα 4 φορες που επεστρεψα πραγματα στο e-shop μου τα αντικατεστησαν ακριβως στο χρονο που μου ειπε ο υπαλληλος ..κανονικα με μηνυματακι στο κινητο..ηρθε η παραγελλια σας χωρις πολλα πολλα.Και μια φορα οταν δεν υπηρχε στοκ μου επεστρεψαν τα λεφτα.Συν οτι οταν ειχα καποιο τρελο προβλημα με το pc καναμε ολοκληρη συζητηση με το παιδι που δουλευει εκει τι μπορει να φταιει συν τι βοηθεια που μου εδωσε επισης σε αλλο προβλημα που ειχα με το σκληρο-οχι δεν ηταν ελλατωματικο για να πεις οτι οφειλε να με εξυπηρετησει-.Αλλα οπως εγραψα και σε αλλο ποστ το παιδι ειναι σοβαρος σε αυτο που κανει γιαυτο και ειναι σουπερ εξυπηρετικος και ευγενεστατος.Και τελικα πιστευω οτι τεραστια σημασια εχει το προσωπικο του μαγαζιου και η ευγενεια που σε αντιμετωπιζει

αλλα παραδειγματα :

Kαραγκιοζης 1 : υπαλληλος απο τα multirama που οταν του ειπα οτι θελω μια καρτα γραφικων μεχρι 70 ε με κοιταξε με σουπερ ειρωνικο βλεμμα(λες και ειχα παει να ζητησω ελλειημοσυνη) και μου ειπε..δεν εχουμε τετοιες μια καλη καρτα κανει πανω απο 200 ε

συν οτι στο μαγαζι η ψυχτρα που ηθελα εκανε 15 ε παραπανω απο το σΑιτ

Καραγιοζης 2:Tοπικο μαγαζι οπου επι 3 εβδομαδες περιμενα τα creative που ειχα ζητησει να μου φερει για να μου πει την τριτη εβδομαδα οτι περιμενει τον καταλογο:PPP .Τι να την κανω την τοπικη οικονομια αμα ο αλλος εχει κατα πολυ ακριβοτερες τιμες καθολου ποικιλια και δεν ξερει ουτε τι εχει ο προμηθευτης του ?..και σιγα που θα σου αντικαταστησει το προιον αμεσως (ντε και καλα λογω της γνωριμιας σας και ετσι).Φιλος πηγε τον σκληρο για αλλαγμα και για 4 εβδομαδες βολευοτανε με αλλον μεταχειρισμενο-για να κανεις τη δουλεια σου-.Ενω εγω που αλλαξα εναν σκληρο στο e-shop το ειχα σε 4 εργασιμες μερες οπως μου ειχαν πει απο την αρχη(καινουργιο-σφραγισμενο)

Για το πλασιο δεν ξερω μια φορα ειχα παραγειλει χωρις προβλημα αλλα τι να το κανεις ? Εγω μενω επαρχια..αν χρειαστει να δωσω κατι για αντικατασταση πως θα το κανω?μεσω ταχυδρομειου ?καλα κρασια...και αν πχ το δεμα κανει 20-30 κιλα ποιος θα πληρωσει τα ταχυδρομικα ?

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ:e-shop points καρφωτο AΛΛΑ ME ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ

Δημοσ.

Φίλε bluesattack, το Multirama είναι μακρά χειρότερο απο το e-shop και γενικά απο όλες τις αλυσίδες Η/Υ ειδικά σε θέμα ευγένειας. Δεν έχω δεί χειρότερο μαγαζί!!

Ένα σκληρό πήρα απο αυτούς που τα έπαιξε μετά απο 1 μέρα και όταν τους πήρα τηλ. για να τους ρωτήσω τι πρέπει να κάνω για να τον αλλάξω μου είπε κάτι που δεν άκουσα και με ρώτησε άν είμαι κουφός!!

Μετά άκουσε για το σπίτι του και του το έκλεισα στην μάπα. :mrgreen:

Φίλος απο το κατάστημα της Κρήτης στο Ηράκλειο που αγόρασε κάτι ηχεία creative δεν δεχόντουσταν να του τα αλλάξουνε λέγοντάς του ότι δεν ξέρουν άν τα χάλασε ο ίδιος!! Τα είχε 2 μέρες μόνο!!!

Δημοσ.

Multirama επαρχιας: Αγοραζω card reader και οταν παω σπιτι ανοιγωντας το βλεπω γρατζουνιες πανω του και την συσκευασια ανοιγμενη απο πριν. Οταν το ανεφερα με κατηγορισαν και με φωνες μονο με αφησαν να παρω κατι αλλο. Το κορυφαιο?? Η πωλητρια το ξαναεβαλε στο ραφυ.

Eshop: Αγοραζοντας μια καρτα γραφικων ( δεν ανεφεραν το οτι χρειαζεται στιβαρο τροφοδοτικο στην ιστο σελιδα τους)την ανοιξα και αφου διαβασα το manual καταλαβα τι psu χρειαζεται.Τους ειπα απο το τηλεφωνο οτι θελω να την επιστρεψω λογω του οτι δεν γνωριζα και δεν σκοπευω να βαλω βαθια το χερι στην τσεπη για αγορα psu επιπλεον, ο υπαλληλος αφου τον εκραξα που το site δεν το ανεφερε μου απαντησε:

-Βλεποντας κυριε μια ογκωδη καρτα με μεγαλο συστημα ψυξης θα επρεπε να καταλαβετε τις αναγκες της σε τροφοδοσια.

Και ρωταω εγω..Πας να παρεις μονο σου η/υ αν δεν διαθετεις περισσοτερες γνωσεις?

Τελος ζητουσα να μιλησω με κανενα προισταμενο μπας και βγαλω ακρη αλλα δεν μου εδειναν κανενα...(μηπως δεν υπηρχε?)

Δημοσ.
Πας να παρεις μονο σου η/υ αν δεν διαθετεις περισσοτερες γνωσεις?

Αυτό με ανησυχεί και καθυστερώ συνεχώς την αγορά. Μακάρι να μπορούσα να το συναρμολογήσω μόνη μου αλλά δυστυχώς είναι αδύνατον. Από το Πλαίσιο λέω να το πάρω. Το παραμικρό πρόβλημα να βρω, ειλικρινά θα τους πάρει ο διάολος και θα τους σηκώσει!

Δημοσ.

Ζήτησε από κάποιο από τα παιδιά εδώ στο φόρουμ που μένει κοντά σε σένα να σε βοηθήσει.

Δημοσ.

mastixas den nomizo oti itan ipexroesi tou eshop na sou grafei ti xriazete apo psu....

san na perneis ena game kai na les den to thelo to epistrefo giati to pc mou den to trexei....mporouses na kaneis tin erevna sou.... kai idika efoson apo oti katalava piges se mia arketa akrivi karta grafikon....

Δημοσ.

Πάω σήμερα multirama (Ηράκλειο Κρ.) να αγοράσω εσωτερικό σκληρο 2,5'' ϊντσες για λάπτοπ.

Στην αρχή δε πολυκατάλαβε ο πωλητήες τι ζητούσα. Όταν πήρε χαμπάρι πήγε και ρώτησε τον προιστάμενο αν έχει το μαγαζί. Τελικά πήρε τηλ. στα κεντρικά στην Αθήνα και μου είπε ότι υπάρχουν 2-3 τέτοιοι δίσκοι που ήθελα με τιμές 190, 210 κτλ ευρώ.

Μένω λακαμάς και του λέω ότι έχω βρει στην μισή τιμή σε άλλα μαγαζιά. Μου λέει αν εννοείτε ονλάιν μαγαζιά είναι φυσιολογικό αυτό (!!!).

Πάω Πλαίσιο και βρήκα ετοιμοπαράδοτα 3-4 διαφορετικά κομμάτια με 90 περίπου ευρώ.Ο υπάλληλος μου έδειξε αμέσως αυτό που του ζητούσα (πχ ΑΤΑ, 5400 στροφές κτλ)

Τελικά κατέληξα στο e-shop (είχε απίστευτη ποικιλία στο συγκεκριμένο προϊόν) όπου πήρα το δισκάκι που είχα σταμπάρει και έψαχνα με 85 ευρώ. Απλά το περιμένω αύριο το πρωί.

Γενικά θέλω να πω ότι το e-shop βολεύει απίστευτα και έχει και τεράστια δυνατότητα επιλογής. Πλαίσιο επίσης πολύ εξυπηρετικοί υπάλληλοι και που ξέρουν πράγματα(τουλάχιστον το κατάστημα του Ηρακλείου και του Συντάγματος στην Αθήνα που έχω επισκεφθεί). Τα Multirama με απογοήτευσαν αλλά ελπίζω να φταίει το συγκεκριμένο κατάστημα και η κατάσταση να είναι καλύτερη στα υπόλοιπα καταστήματα της Ελλάδας. Αυτά από μένα!

• Moderators
Δημοσ.

Στα "απλα" μουτιραμα δυστυχως η κατασταση ειναι μολις και μετα βιας ελαφρως καλυτερη...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...