Ardov Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Το καλοκαίρι λοιπόν, περίπου 10 Αυγούστου επιστρέφω μια ελαττωματική κάρτα γραφικών Prolink GeForce 6600 256 MB. Η κάρτα απλά δεν δούλευε. Άνοιγε το pc, ακουγόταν ο χαρακτηριστικός ήχος απο το BIOS ότι η κάρτα γραφικών δεν πατάει ή έχει πρόβλημα και εκεί κολλούσε. Δεν ήταν κάτι δύσκολο για να το καταλάβει κανείς. Μου είπαν για 7-10 εργάσιμες μέχρι να πάρω την καινούρια κάρτα. Κάθε 7 μέρες μου έλεγαν "την επόμενη εβδομάδα", "την επόμενη εβδομάδα". Μίλησα με 4 άτομα απο το τεχνικό τους τμήμα και κανείς μα κανείς δεν μου έδινε σαφή απάντηση. Στις 15 μέρες απο την ημερομηνία που τους την πήγα, παίρνω απάντηση "Έχει γίνει αντικατάσταση την περιμένουμε". Στις 20 μέρες, "Ακόμη δεν ξέρουμε, είναι στην αντιπροσωπεία και θα ελεγθεί". Στις 25 μέρες, "Ναι, έγινε αντικατάσταση". Στις 30 μέρες, "Ακόμη περιμένουμε, δεν γνωρίζουμε κάτι παραπάνω". Στις 35 μέρες (κάθε 5 μέρες έπαιρνα τηλέφωνο να δώ μέχρι πού θα έφτανε το πράγμα) μου απαντούν, "Δεν γνωρίζουμε δυστυχώς τίποτε, ο υπεύθυνος του τμήματος έχει αφήσει σημείωμα ότι η κάρτα θα έχει έρθει μέχρι την επόμενη Παρασκευή το αργότερο". Καλώ την Παρασκευή (40 μέρες) και απαιτώ πιστωτικό γιατί η συμπεριφορά σας και η πολιτική σας απέναντι στους πελάτες σας είναι απαράδεκτη. Να τονίσω επίσης ότι στο τηλέφωνο μου έλεγαν "Γιατί μας καλέσατε? Αφού σας ενημερώσαμε τηλεφωνικώς το πρωι!!!!" και φυσικά κανείς δεν είχε καλέσει. Κινητά και σταθερά τα είχα δίπλα μου όλη τη νύχτα και όλη τη μέρα. Τελικά, μόλις απαίτησα πιστωτικό, το Σάββατο είχε έρθει η κάρτα και πέρασα να την παραλάβω απο το e-shop point. Βλέπετε λοιπόν πως όταν μια επιχείρηση μεγαλώνει χάνει τα στοιχεία εκείνα που την έκαναν να ξεχωρίζουν. Πλέον δεν διαφέρει σε τίποτα απο τις υπόλοιπες εταιρίες εμπορίου ηλεκτρονικών υπολογιστικών συστημάτων. Κάποτε όποιος ενδιαφερόταν για χαμηλές τιμές, μόνο το e-shop ήταν η λύση. Πλέον, έχει αλλάξει και αυτό. Αυτή ήταν η εμπειρία μου και η γνώμη μου. Τα συμπεράσματα δικά σας.
giannisk1 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Υπάρχουν άπειρες αναφορές σχετικά με προβληματικές συμπεριφορές,για όλα τα καταστήματα...Προσωπικά δεν είχα κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα με τις αγορές μου στο e-shop.Καλά ξεμπερδέματα Ardov!
Forensick Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 να πω και γω τον πονο μου... πηρα ενα συστημα τον μαρτιο αν δεν κανω λαθος. ολα μια χαρα. ξαφνικα βγαζει 2 προβληματα:1) οταν ειναι σε λειτουργια ετσι και πηγαινα να βγαλω τα ηχεια, κολλαγε και ηθελε restart. 2)ελα μου ντε που μετα ομως δεν ανοιγε. πηγαινε να ξεκινησει και πριν προλαβει να βγαλει κατι στην οθονη εσβηνε. και αυτο το εκανε απανοτες φορες. το παω λοιπον στο eshop και μετα απο 1,5 βδομαδα βρισκουν και καλα οτι ειναι το τροφοδοτικο. το αλλαζουν. ολα αυτα ειχαν γινει καπου στον απριλη. τωρα με το καλο φτασαμε οκτωβρη και απο προχθες παλι το ιδιο προβλημα.τι σκατα ειναι ρε παιδια?
Ardov Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Λοιπόν μάλλον αυτό έχει να κάνει με την ενσωματωμένη κάρτα ήχου. Αυτή μάλλον χρησιμοποιείς με autosensing. Κάνε απενεργοποίηση το auto sensing απο το control panel του SoundMAX ή ό,τι άλλο έχεις. Αλλιώς, είναι θέμα μητρικής καθαρά. Αλλά πες μου πρώτα εαν δουλεύεις την ενσωματωμένη κάρτα ήχου ή οχι.
panraf Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Έχουν αναφερθεί πολλές φορές προβλήματα με το συγκεκριμένο κατάστημα. Εγώ αναγκάστικα να ακαυρώσω 2 παραγγελίες. Την πρώτη φορά μια 23αρα οθόνη philips και την 2η ηχεία logitech z-5450 γιατί και στις 2 περιπτώσεις έλεγαν στην σελίδα οτι είναι διαθέσιμα, προχωρούσαμε τηλεφωνικός στην παραγγελία διαβεβαιώνοντας με οτι θα τα έχω το πολύ σε 2 μέρες, και όταν μετά από 2 μέρες έπαιρνα τηλέφωνο μου είπαν οτι είναι μη διαθέσιμα και θα πάρει πάνω από 1 μήνα....Πολύ απλά δεν ξανα αγοράζω από εκεί.
Ardov Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Βλέπω λοιπόν πως υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις. Κρίμα που χάλασε έτσι το e-shop. Αυτό που δεν μου αρέσει είναι το στήσιμο. Πείτε μου σε 1 χρόνο, αλλά να είναι σε 1 χρόνο.Σε 5 μήνες, σε 5 μήνες. Να ξέρω και εγώ τι να κάνω με την περίπτωση. Αυτό είναι που δεν αντέχω με τίποτα.
kx5 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Ένα ποντίκι που αγόρασα και μου ήρθε στο σπίτι με courier αποδείχθηκε προβληματικό. Την ίδια κιόλας μέρα έκανα αίτηση για rma από τη σελίδα τους και πήγα σε ένα eshop point να το παραδωσω. Για να μου το αλλάξουν έκαναν 8 μέρες και αντί να το στείλουν σπίτι μου όπως μου είχαν πει με ειδοποίησαν μέσω μηνύματος ότι εγώ έπρεπε να το παραλλάβω από το κατάστημα τους στη Στουρνάρη. 8 μέρες για ένα ποντίκι...
Ardov Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δεν το πιστεύω ρε παιδιά. Για ένα ποντίκι 8 μέρες? Αν είναι δυνατόν. Μα γιατί ακολουθούν αυτή την πολιτική? Αφού ξέρουν οτι εκνευρίζουν τους πελάτες τους.
antonis4 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Ειναι επισης απαραδεκτο το γεγονος οτι ακομα δεν εχουν φτιαξει την σελιδα τους να δειχνει και την διαθεσιμοτητα των προιοντων τους.Εχω κανει παραγγελεια εδω και μια εβδομαδα μερικα κομματια για να στησω ενα pc και η μητρικη δεν υπαρχει στο αποθεμα ,χωρις να ξερουν ποτε θα ερθει... δυστυχως.
Ardov Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Τι να πώ ρε παιδιά. Όσο περίμενα να μου δώσουν την κάρτα γραφικών στο e-shop point (κανα 30λεπτο) ήρθαν 3 άτομα και ρώτησαν εαν είχε φτάσει η παραγγελία τους. Τους είπαν όχι και οι άνθρωποι ακύρωσαν τις παραγγελίες. Μα πόσο άλλο να περιμένει κάποιος? Ειδικά όταν πρόκειται για επαγγελματίες.
gbras Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 κακως κχ5 που στις 3 μερες δεν απαιτησες τα λεφτα σου πισω. Ειχα και εγω περιπετεια αυτη τη βδομαδα με μια καρτα τηλεορασης ( Asus P7131 Hybrid ) .Την πηρα ηταν ελλατωματικη, την γυριζω πισω και ζητησα η καποια αλλη η τα χρηματα μου πισω. Αφου αρνηθηκαν και τα δυο γιατι επρεπε λεει να την ελεγξουν πρωτα, ασχετα αν εχουν υποχρεωση να μου επιστρεψουν τα χρηματα μου μεσα σε 10 μερες επειδη ετσι μπορει να μου γουσταρει, ποσο μαλλον επειδη ηταν ελλατωματικη, μετα απο τρεις μερες παω στο μαγαζι και μου δινουν καινουργια. Αν και ζητησα απο τον τεχνικο να την δοκιμασει πριν την παρω αρνηθηκε λεγοντας οτι δεν υπαρχει περιπτωση να ειναι και αυτη χλασμενη. Να ομως που και η καινουργια ειχε το ιδιο προβλημα!! Ξανα πισω στο μαγαζι, ξανα παλι να περιμενω να την ελεγξουν 3 μερες. Τελικα οταν ξαναπηγα ασκησα το δικαιωμα μου και ζητησα τα λεφτα μου πισω. Το αστειο ειναι οτι ο πωλητης ( μαλλον ηταν ο ιδιοκτητης ) αντι να ζητησει συγνωμη για την ταλαιπωρια μου , εδωσε τα λεφτα σαν να μου κανει και χαρη και να μου λεει οτι κανονικα αυτο δε γινεται, και οτι εμεις δε φταιμε που ηταν χαλασμενη και ολα τα κλασσικα. Εγω πηρα τα λεφτα μου και αγορασα απο αλλου αλλη καρτα η οποια ευτυχως παιζει πολυ καλα. Στο συγκεκριμενο μαγαζι το οποιο ειναι το RAM SHOP δεν προκειται να ξαναπατησω μιας και οχι μονο δεν γνωριζουν τις υποχρεωσεις τους αλλα δεν ειναι διατεθειμενοι να εξυπηρετησουν το πελατη και εχουν και τις πιο ακριβες τιμες. Και να σας πω οτι σε ολη αυτη την ιστορια δεν υπηρχε καμια συνενοηση μεταξυ τεχνικου τμηματος και πωλησεων. Επρεπε εγω να ενημερωνω και τους δυο!!! απο εκει και περα τι να πει κανεις. Υπαρχουν και σεμιναρια για πωλησεις και management.
Stel1os06q Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Τι μου θύμησες τώρα?! 27 μέρες για ένα καμμένο motherboard που όταν το άφησα μου είπαν πως θα το αντικαταστήσουν το πολύ σε 4-5 μέρες! Ακριβώς η ίδια ιστορία το περασμένο Νοέμβρη! Αυτό όμως που με εκνεύρισε περισσότερο ήταν και η απαράδεκτη συμπεριφορά 2 συγκεκριμένων πωλητών που θεωρούσαν απαράδεκτες τις διαμαρτυρίες μου για τις 27 μέρες και πως φυσικά ο υπαίτιος της καθυστέρησης ήταν η αντιπροσωπεία της MSI που άλλοτε μου έλεγαν ότι δεν έχει ακόμα ελεγθεί η κάρτα, άλλοτε πως δεν υπάρχει άλλη να μου δώσουν και άλλοτε γιατι δεν ξέρουν! Ούτε καν θυμάμαι πόσες φορές μου είπαν ότι θα με έπαιρνε τηλ κάποιος υπεύθυνος της εταιρίας να μιλήσουμε και ποτέ όμως δεν δέχθηκα κάποιο τηλεφώνημα! Επαγγελματισμός 0 !
Ardov Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Ναι, και εγώ τα ίδια τρεχάματα είχα παλαιότερα με το Ram-shop σχετικά με μια κάρτα γραφικών ΑΤΙ 9200 (είμαι άτυχος με τις κωλοκάρτες γραφικών). Να τονίσω επίσης ότι δεν μου άρεσε η συμπεριφορά των πωλητών και του τεχνικού τμήματος. Όντως δεν επικοινωνούν μεταξύ τους. Μου έδωσε το ΟΚ για αλλαγή μετά απο 10 μέρες το τεχνικό τους τμήμα και στο κατάστημα δεν ήξεραν το παραμικρό για το θέμα! Σαν να μη με είχαν δει ξανά στη ζωή τους. Αλλα σχετικά με το e-shop, ήταν η χειρότερη εμπειρία!!! Ψέμματα, καθυστερήσεις πάνω στις καθυστερήσεις και μόλις ζήτησα πιστωτικό, η κάρτα εμφανίστηκε ως δια μαγείας την επόμενη μέρα!!!! Να τονίσω επίσης ότι η κάρτα που μου έδωσαν είναι ήδη δουλεμένη και έχει και μια χαρακιά πάνω στο coolerάκι της. Αλλά τουλάχιστον δουλεύει. Ωραία πράγματα ε?
Hlapatsas Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Ασε φίλε gbras έμπλεξα και εγω με RAM SHOP για προβληματική καρτα γραφικών.Τους την παω και τους λέω "κολλάει και κάνει καρέ στα παιχνίδια".Εντάξη μου λέει θα την στείλουμε στην αντιπροσωπεία.Την στέλνουν και μετά από ενάμησι μήνα με ενημερώνουν ότι επέστρεψε.Παω να την παραλάβω και μου λένε ότι δεν βρέθηκε πρόβλημα!!Την δοκιμαζω και εννοείται τα ίδια.Την ξαναπάω και του πάω και το pc μου.Βαζουμε πάνω αυτην,κολληματα ο υπολογιστής,βάζουμε μια άλλη,όλα καλά.Την ξαναστέλνουν,μετά από εναμησι μήνα επιστρέφει και πάλι δεν βρέθηκε πρόβλημα!!!Φαλάκρινα!Στο τέλος την έκαψα επίτηδες και την άλλαξαν με μία μεταχειρησμένη με το ίδιο πρόβλημα!Οι εντυπώσεις και τα συμπεράσματα όλο δικά σας...
TaeDoc Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 H απαντηση σε ζοριλικια και τραμπουκισμους απο δηθεν επαγγελματιες του χωρου ειναι μια : ΚΕ.Π.ΚΑ. Εμενα προσωπικα με ξελασπωσε ηδη σε μια περιπτωση ελλατωματικου προιοντος!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.