temeteron Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Να ρωτήσω το ΣΚΑΙ το βλέπετε κανονικά; Έχω την εντύπωση πως τρεμοπαίζει.
kostastnt Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Κάτι άσχετο. Ποιανού είναι το ΣΚΑΙ??? Απ'ότι θυμάμαι αυτό το όνομα το είχε παλιά ο ALPHA. Πάντως το κανάλι είναι φοβερό. Ένα από τα ελάχιστα της ελληνικής τηλεόρασης. (Μαζί με το ΤΗΛΕΑΣΤΥ και το EXTRA3 που βγάζω πολύ γέλιο με τους τρελούς.)
john1987 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Ναι και εμενα κανει παρασιτα.Το καλυτερο καναλι μαζι με τη νετ κατα τη γνωμη μου!
Greek-Lord Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 +1 από μένα για το ΣΚΑΙ8) Πάντως σε μένα παίζει τζάμι..:roll:
CHRIS_MALL Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Νομίζω πως είναι του κ.Ευαγγελάτου το κανάλι...
freakystyley Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 οι πιο γαμάτες εκπομπές στον ΣΚΑΙ! (δεν ειναι του ευαγγελάτου)
^BOOMBOOM Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Σήμερα τρεμοπαίζει και εμένα. Κατα τα άλλα έχει μάλλον την καλύτερη εικόνα απο όλα τα ελληνικά κανάλια. Κρίμα για τις ελεεινές μεταγλωτίσσεις. Προσωπικά δεν αντέχω να το παρακολουθήσω για αυτό και μόνο το λόγο.
apoikos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Κάτι άσχετο. Ποιανού είναι το ΣΚΑΙ??? Απ'ότι θυμάμαι αυτό το όνομα το είχε παλιά ο ALPHA. Πάντως το κανάλι είναι φοβερό. Ένα από τα ελάχιστα της ελληνικής τηλεόρασης. (Μαζί με το ΤΗΛΕΑΣΤΥ και το EXTRA3 που βγάζω πολύ γέλιο με τους τρελούς.) Ο ΣΚΑΙ ανήκει στον Αλαφούζο και νομίζω ότι είναι στον ίδιο όμιλο με την Καθημερινή.
asmilon Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Ο ΣΚΑΙ ειναι απο τα πιο αξιολογα καναλια που εχουμε, πολυ ενδιαφερονται θεματα και ευχαριστα... Φοβερα ντοκυμαντερ ενδιαφερουσες και διαφορετικες εκπομες και ενα αξιολογο δελτιο ειδησεων ειναι ολα συν για τον σταθμο αυτον... Για τις μεταφρασεις δεν εχω να πω κατι αρνητικο, ισα ισα που οι μεταφραστες τα δινουν ολα και βγαζουν ενα αποτελεσμα πολυ ικανοποιητικο. Πχ αν εχετε δει το Καστρο του Τακεσι, η αποδοση που κανουν ειναι φοβερη, ισως και καλυτερη απο το αυθεντικο ιαπωνικο σχολιασμο αφου κανουν σχολιασμους δικους τους, μιμησεις γνωστων προσωπων ξεφευγοντας κατα πολυ απο εναν απλο μεταγλωτισμο...
kx5 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Όμως τo "The Oprah Winfrey Show" που βάζουν είναι ελεείνο.
2arkoudi Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Makran apo ta kalitera kanalia tis ellinikis TV , epitelous ena kanali pou den vlepoume skoupidia!
kostelo Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 To καστρο του Τακεσι ειναι το απολυτο που θυσιαζονται οι Κινεζοι. :lol: Και γενικα το καναλι ειναι απολυτο, τουλαχιστον μεχρι στιγμης. Μακαρι να μη το χαλασουν στην πορεια.
asmilon Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Βασικα στο ειναι Ιαπωνες, οι οποιοι παιζουν πιο πολυ για την συμμετοχη στο παιχνιδι, παρα για να κερδισουν. Ειναι η νοοτροπια τους ετσι ως λαος, οποτε βγαζουν απιστευτο γελιο επειδη το χαιρονται και ειναι αυθορμητα ολα.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Νομίζω πως είναι του κ.Ευαγγελάτου το κανάλι... Eλεος... :roll: Πλάκα πλάκα το ΣΚΑΙ είναι το ποιό ενδιαφέρον κανάλι αυτή την στιγμή. Σπάνια να "γυρίσεις" από άλλο κανάλι και να μην δεις κάτι ενδιαφέρον,με εξαίρεση τους γελοίους "Mythbusters" που θα έπρεπε να λέγονταν ""BallBusters",και το "Ophra show" που θυμίζει τις ελεεινές εκπομπές δυσφήμιση-για-το-γυναικείο-φύλο που βγάζει στον αέρα η Δρούζα! Και να μην μιλήσουμε και για το Fashion show όλη νύχτα:grin: :grin: :grin: :grin:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.