Προς το περιεχόμενο

mu?


kosko42

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μαλλον εννοεις το MU Online, ενα απο τα πιο δημοφιλη MMORPG (Massively-Multiplayer Online Role-Playing Game).

 

Ειναι ενα πολυ εθιστικο παιχνιδι αλλα και πολυ ρηχο...

Αν σου αρεσουν τα καθαρα action RPG λογικα θα σου αρεσει.

 

Μπορεις να το δοκιμασεις και μονος σου καθως εχει παρα πολλους δωρεαν server, ελληνικους και ξενους.

 

f_Screen(06_15-17_46)-0043.jpg

dk_Screen(04_05-00_12)-0007.jpg

f_Screen(06_15-17_50)-0070.jpg

Δημοσ.

Αν με ρώταγες μέχρι χθες, θα σου έλεγα πάρε το World of Warcraft, αλλά σήμερα θα σου πω μακριά...... παραείναι εθιστικό και αν το αρχίσεις, αποκλείεται να ξεκολλήσεις εύκολα μετά. Οπότε βολέψου με το MU που δεν είναι σαν το WoW αλλά παίζεται ευχάριστα τον ελεύθερο χρόνο σου.

  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Λοιπον Listen to me m friend ... Το Μu ηταν το πρωτο μου MMOG και παιζω ακομα αλλα μονο στον official πια....

 

Αν εχεις ADSL Θα μπεις wwww.muonline.com ... θα κατεβασεις τον client , θα φτιαξεις account και θα μπαινεις η στον non pvp του Wigle για να με βρεις ... αλλα τωρα ακουσα πως στον maya 5 εχει πολυ κοσμο ελληνικο και θα χωθω εκει μεσα με εναν περιφανο Dark Knight .....:P

 

See ya in tha game

 

Στον devamu επαζα παλια και ειχα και guild :)

Δημοσ.

Εγώ πάντως το mu το βρίσκω από τα πιο εθιστικά.Ήταν το πρώτο online που έπαιξα, αλλά παρόλο που πάνε τόσα χρόνια, ακόμα δοκιμάζω διάφορους σέρβερ.Τον επίσημο έχω πολύ καιρό να τον επισκευθώ.Δεν το βρίσκω άσχημο.Μου αρέσει αυτό το έντονο πετσόκομμα εχθρών που γίνεται κατά χιλιάδες και οι κοκκορομαχίες με άλλους παίχτες καθώς και το ότι μετακινείσαι πολύ εύκολα.Έχω δοκιμάσει πραγματικά εκατοντάδες μεταγενέστερα mmog (με την ευρεία έννοια) και αυτό που σκυλοβαριέμαι είναι η μετάβαση από έναν σημαντικό τόπο σε έναν άλλο.Επειδή δεν βαράω δεκάωρα πίσω από την οθόνη το mu με κάλυψε σε αυτόν τον τομέα με το παραπάνω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...