billpeppas Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Κυκλοφόρησε το νέο παιχνίδι της σειράς NBA Live της EA Sports. Έχω παίξει καμμιά 5αρα ώρες, και από τις πρώτες εντυπώσεις, όλα μου φαίνονται πολύ ωραία. Ίσως στο επίπεδο Superstar να θέλει ένα παραπάνω τσίμπιμα η δυσκολία, μιας και δεν μου φάνηκε τόσο δύσκολο ( σε 5 παιχνίδια, με teams Adidas vs Adidas, έχασα το ένα με 14 πόντους, πήρα το 2ο με διαφορά 11 πόντους, έχασα στο 3ο με 1 πόντο, και κέρδισα τα 2 τελευταία με 7 πόντους & 2 πόντους αντίστοιχα ). Το τελευταίο NBA Live που είχα παίξει...ήταν το NBA Live 2003...έκτοτε δεν έπαιζα NBA Live... αρα πιστεύω πως ήθελε λίγο παραπάνω δυσκολία στο μεγαλύτερο επίπεδο δυσκολίας. Επίσης έχω την εντύπωση ότι δεν έχουνε την απαραίτητη all stars με Scotty, Michael, Larry, Dennis, και την παρέα ( Penny, Dino, etc )...
antreaslam Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 κ εγω το περιμενω απο ωρα σε ωρα. γενικα,δεν εχει υψηλο βαθμο δυσκολιας ως παιχνιδι,ειναι γεγονος,κ επισης,μου τη σπαει που (τουλαχιστον στο 2006) το πατσακι για ευρολιγκα,ηταν χαλια,κ δημιουργουσε προβληματα... αλλα απο την αλλη,ειμαι...κολλημενος με τη μπαλα!
dour46 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 An kai einai to mono paixnidi pou kanw install sto pc mou kathe xrono, h EA katafere na ksenerwsei polu kosmo dimiourgontas ena paixnidi me polu sovara bugs pou to kathista axristo. Oriste h lista apo to NLSC -NBA Live Series Center opws exei diamorfothei mexri simera: NBA Live Bug Fix Petition (All Bug Reports Here!) Prosopika efriksa me tis anuparktes allages sti diarkeia tou game apo merias CPU, to anuparkto fatigue kai tous, opws kathe xrono superman-pointguards (efaga 36pts apo Dan Dickau :evil: ) To mono pou me ikanopoihse einai to online play pou epitelous einai prosegmeno. Ante na doume to 08.
ghadhika Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Πριν 3 μέρες κυκλοφόρησε, πρόλαβες και βρήκες τόσα πολλά bugs δηλαδή ? Όταν βρίσκω μια δυσκολία,φροντίζω πρώτα να ψάχνω στα εξειδικευμένα fora.Και βρήκα αρκετά, και παρόλο που δε βρήκα λύση στο δικό μου πρόβλημα, βρήκα πολλάααα threads(μέχρι και sticky subjects) με λίστα με τα αμέτρητα bugs του παιχνιδιού.Πολλά απαυτά δεν τάχω δει με τα μάτια μου αλλα αρκετά, όπως τα πολλα λάθη στα ροστερ(όπως ο Diaw PF),η ανυπαρξια αυτόματων αλλαγών,τα προβλήματα στο fatigue κυρίως στους PG που είναι ουσιαστικά υπεράνθρωποι,οτι οι επίθεσεις των αντιπάλων γίνονται κατα 80% απο τον PG και φυσικά το δικό μου πρόβλημα δλδ το γεγονός οτί είναι σχεδόν αδύνατο να τον παίξεις χωρίς gamepad, τα έχω προσέξει. Τελικα απ'οτι κατάλαβα θα πρέπει να το ξεχάσω το prohop με keyboard...εκτός αν κάποιος απο σας βρήκε τρόπο...
billpeppas Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 An kai einai to mono paixnidi pou kanw install sto pc mou kathe xrono, h EA katafere na ksenerwsei polu kosmo dimiourgontas ena paixnidi me polu sovara bugs pou to kathista axristo. Oriste h lista apo to NLSC -NBA Live Series Center opws exei diamorfothei mexri simera: NBA Live Bug Fix Petition (All Bug Reports Here!) Prosopika efriksa me tis anuparktes allages sti diarkeia tou game apo merias CPU Τo παρατήρησα και εγω, δύσκολα κάνει αλλαγές, ενώ αντιθέτως μερικές φορές το παρακάνει με τα time outs. Αλλά να σου πω την αλήθεια ποσώς με ενδιαφέρει αυτό που κάνει (efaga 36pts apo Dan Dickau :evil: ) Καλά, και εγω έβαλα 40 πόντους με τον Arenas στο superstar επίπεδο μάλιστα. Δεν σημαίνει κάτι το τρομερό αυτό. Αντιθέτως...γουστάρω το PC να "έχει πλεονέκτημα" εναντίον μου, σε fatigue, και ότι άλλο γουστάρει. Για πιο real-life πράγμα, τα soccer/basket/football games θελουν human vs human Τελικα απ'οτι κατάλαβα θα πρέπει να το ξεχάσω το prohop με keyboard...εκτός αν κάποιος απο σας βρήκε τρόπο... NBA Live με το keyboard, μου θυμίζει κάτι σαν Unreal Tournament με gamepad
ghadhika Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 NBA Live με το keyboard, μου θυμίζει κάτι σαν Unreal Tournament με gamepad Ο καθένας όπως μπορεί...αρνούμαι να με αναγκάζουν να αγοράζω gamepad.Άρχισα να παίζω το Live95 με keyboard και δε σκοπεύω να αλλάξω επειδή η EA πήρε κονσολάδες developers.
dour46 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 ...(όπως ο Diaw PF),... O Diaw perisu epaixe mexri k Center, den einai tragiko na ton exei PF, nomizw exei polu xeirotera, etsi k alliws ta default rosters kathe xrono einai gelia, h EA mas exei deixei edw k xronia oti den kathete na asxolithei me tetoies leptomeries (). Perimenw k egw na vgei kanen roster patch apo NLSC na paixw kanena dynasty an k exw kanei kapoia trades pou den uparxoun sto paixnidi (Wells sto HOU, Harrington se IND, Wesley se CAV ktl ktl).
Greek-Lord Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Κάνα Euroleague patchάκι παίζει για το 07?Πάντως από πρώτη εικόνα μια χαρούλα φαίνεται.(Είχα να ξαναπαίξω NBA απο το 2004) Edit:Επειδή δεν έχω καταφέρει ακόμα να καρφώσω,γνωρίζει κάποιος με ποιό button μπορώ;Ευχαριστω.
privateer Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 To ebala etsi apo periergeia na dw ti leei an kai den prokeite na asxolei8w bebaia enopsy nba 2k7 sto 360. Ligo pou epaiksa mou fainetai poly kalytero apo to 2006 alla einai kai fanerh h diafora current gen (h ekdosh tou pc einai ena port apo to ps2/xbox) me next gen. Ta animations, grafika, parousiash ktl einai nyxta me mera metaxy konsolas kai pc. Opote uninstall kai metrhma twn hmerwn mexri na bgei to nba 2k7
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Ας επαναλάβω εδώ ότι είπα και νωρίτερα στο άλλο τόπικ: ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ;!!
vazelo Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Eχει μεταγραφες στο ΝΒΑ που ειχαν γινει μεχρι 27/8... Γιαυτο υπαρχουν ακομα Maciejauskas,Delk κλπ. οποτε νο Σπανουλης
Greek-Lord Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Τελικά κατάφερε κανείς να καρφώσει στο NBA 2007;;
billpeppas Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Φυσικά. Το κουμπί που έχεις βάλει στο Dunk @ Options
Hector__21 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ;!! Πές τα Manuel:) Να ρωτήσω και εγώ κάτι;Πως παίζουμε με πλάτη σε αυτό το παιχνίδι(PC); Δε ξέρω αν παίζει ρόλο αλλά έχω ένα gamepad απλό! Όχι analog.
billys15 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 δλδ απ'οτι καταλαβα ειναι σαν το 2006 η εχει και καποια καλυτερα πραγματα; πειτε μου για να ξερω αν αξιζει να το αγορασω η οχι.και κατι αλλο.τι ειναι τα bugs;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.