murcielago580 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Παιδια τι διαφορα εχουν τα κινητα της νοκια που τραβανε βιντεο σε αναλυση 640*480 στα 15fps με το ν93 που τραβαει στα 30fps?φνωριζεται που μπορω να βρω βιντεο που να ειναι τραβηγμεενα απο το 6280?
DangerZone Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Nai mporeis.. Aplws des: fps=frames per second... Diladi to ena travaei 15 frames to deyterolepto san video kai to allo 30!!!
savvvas Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Συμφωνώ απόλυτα με τον DangerZone Τέλως πάντων. Εγώ έχω μία άλλη δύσκολη ερώτηση: έχω μία μνήμη 128 ΜΒ, και μία 512 ΜΒ. Σε ποια μνήμη χωράανε περισσότερα τραγούδια? Συγχωρέστεμε αν σας βάζω να κάνετε επιστημονικούς υπολογισμούς, αλλά θέλω να ξέρω ο άνθρωπος, τί με συμφέρει. {Ψάχνω στο google να βρω την απάντηση, αλλά τζίφος. Μήπως πρέπει να ρωτήσω κανέναν καθηγητή πανεστημίου, ή κανέναν επιστήμονα, γιατί από ότι βλέπω, δεν θα πάρω εύκολα απάντηση} Συγχωρέστεμε και πάλι αν σας βάζω δύσκολα, αλλά δεν μπορώ να κάνω αλλιώς.
littlelouievegos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Συμφωνώ απόλυτα με τον DangerZone Τέλως πάντων. Εγώ έχω μία άλλη δύσκολη ερώτηση: έχω μία μνήμη 128 ΜΒ, και μία 512 ΜΒ. Σε ποια μνήμη χωράανε περισσότερα τραγούδια? Συγχωρέστεμε αν σας βάζω να κάνετε επιστημονικούς υπολογισμούς, αλλά θέλω να ξέρω ο άνθρωπος, τί με συμφέρει. {Ψάχνω στο google να βρω την απάντηση, αλλά τζίφος. Μήπως πρέπει να ρωτήσω κανέναν καθηγητή πανεστημίου, ή κανέναν επιστήμονα, γιατί από ότι βλέπω, δεν θα πάρω εύκολα απάντηση} Συγχωρέστεμε και πάλι αν σας βάζω δύσκολα, αλλά δεν μπορώ να κάνω αλλιώς. ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΑ 128MB φυσικα .. Ρωτησα ενα πυρηνικο υδραυλικο της NPA (Nuclear Plummer ASSociation)
savvvas Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Είσαι απολύτος βέβαιως? Μηπώς έχεις κανέναν φίλο σου, που δουλεύει στην NASA, γιατί αυτός πιθανον να ξέρει. Συγνώμη και για μία άλλη φορά, αν σας βάζω δύσκολα.
gameover Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 sta 30fps to video einai katharo xwris spasimata.diladi asugkriti poiotita se sxesi me ta 15
asmilon Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 savvvas γιατι πουλας τοση μουρη και ειρωνια στα ποστ σου? Δε μιλαω μονο εδω και αλλου το εχω δει :-? Ελεος δηλαδη εσυ γεννηθηκες απο την κοιλια της μανας σου και τα ηξερες ολα? Ολοι ξεκινησαμε απο το μηδεν και σιγα σιγα μαθαμε, δεν ειναι αναγκη να κοροιδευεις οτι σου φαινεται πολυ απλο για εσενα.
x_vagos_x Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Και στο κάτω κάτω είναι και λογικό... Το [ πρώτο ] παιδί απλά ρώτησε αν υπάρχει μεγάλη διαφορά...
murcielago580 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 εχω δει βιντεο του ν93 και εχει παρα πολυ καλη ποιοτητα.υπαρχει κανενα link για βιντεο του 6280 που τραβαει στα 15 fps?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.