NUKE2 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Εχω ενα λαπτοπ απο το πλαισιο με αυτο το DVDR-W και εγραφα κανονικα καποια DVD και καποια CD. Ξαφνικα οταν παω να γραψω CD γραφει κανονικα και περιπου στο 30% πεταει write error και δεν συνεχιζει.Εχω καψει 6 CD και τιποτα ολο το ιδιο.Χρησιμοποιω το NERO και δοκιμασα δυο διαφορετικες εκδοσεις αλλα τιποτα. Λετε να ειναι προβλημα το HARDWARE?Νομιζω DVD γραφει κανονικα... Μηπως φταιει το DEAMONS TOOLS?Στον υπολογιστει μου εχω 3 εικονιδια εξαιτιας του και δεν ξερω πως να τα βγαλω.Μονο το ενα ειναι πραγματικο... ΒΟΗΘΕΙΑ>>>>
asmilon Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δοκιμασε με μια μπατονετα και λιγο οινοπνευμα να καθαρισεις το ματακι του DVDR-W... Μπορει να εχει σκουπιδακια και για αυτο να μην παιζει καλα...
NUKE2 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δεν φταιει αυτο.Δοκιμασα μετα να γραψω με το Media player των Xp Και εγραψα μια χαρα.Ξαναδοκιμασα και δεν πετυχε.Και μετα εβαλα αλλη μαρκα(αρχικα εκαιγα Philips) δηλαδη tdk και το εγραψα μια χαρα... Λετε να φταιει αυτο?Δηλαδη τα cd...
kalhmera Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Εχω ενα λαπτοπ απο το πλαισιο με αυτο το DVDR-W και εγραφα κανονικα καποια DVD και καποια CD. Ξαφνικα οταν παω να γραψω CD γραφει κανονικα και περιπου στο 30% πεταει write error και δεν συνεχιζει.Εχω καψει 6 CD και τιποτα ολο το ιδιο.Χρησιμοποιω το NERO και δοκιμασα δυο διαφορετικες εκδοσεις αλλα τιποτα. Λετε να ειναι προβλημα το HARDWARE?Νομιζω DVD γραφει κανονικα... Μηπως φταιει το DEAMONS TOOLS?Στον υπολογιστει μου εχω 3 εικονιδια εξαιτιας του και δεν ξερω πως να τα βγαλω.Μονο το ενα ειναι πραγματικο... ΒΟΗΘΕΙΑ>>>> Εχω το ιδιο λαπτοπ με το ιδιο drive προσπα8ησα να γραψω dual layer cd αλλα διαπιστωσα πως δεν ειναι συμβατο. Γινετε αναβάθμισει στο firmware? Ευχαριστώ
g_kor06 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις ότι εφαρμογή τρέχει απο πίσω.(Antivirus κλπ) Κάνε ένα Defrag-ScanDisk στον δίσκο σου μπας και υπάρχουν σφάλματα στον δίσκο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.