johnbond Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Έβαλα τα xp 64bit..Όλα καλά εκτός απο τον εκτυπωτή που δεν μπόρώ να τον εγκαταστήσω... Οι Drivers είναι για 64bit,το πρόβλημα όμως είναι στο print spooler service... Όταν πάω στο "add printer" μου βγάζει "Operation could not be completed.The print spooler service is not running.". Εάν ξεκινήσω το Print spooler και ξαναπάω στο add printer βγάζει "operation could not be completed" και το print spooler service σταματάει μόνο του.. Ξέρετε τι μπορεί να φταίει;
x_vagos_x Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Μάλλον ο εκτυπωτής δεν πρέπει να είναι συνδεδεμένος... Δεν μας λες τι εκτυπωτή 'εχεις όμως και τι drivers πας να περάσεις...
johnbond Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Ο εκτυπωτής είναι κανονικά συνδεδεμένος... Είναι ένας HP 1220c και οι drivers περιλαμβάνονται στα windows... Το πρόβλημα όμως είναι οτι δεν μπορώ να μπω κάν στη διαδικασία εγκατάστασης...
x_vagos_x Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Βάλε το CD που περέχoταν στον εκτυπωτή και μην τρέξεις τον οδηγό από τα win
johnbond Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Το πρόβλημα είναι αυτό εδώ..Αλλά η λύση που προτείνει η ms δε βοηθάει.. http://support.microsoft.com/?kbid=314876#appliesto
x_vagos_x Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Εγώ παραδίνομαι... ( Γιατί έβαλες 64bit ? )
johnbond Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Σε ευχαριστώ για την προσπάθεια.. Τα έβαλα για να δοκιμάσω αν θα υπάρχει διαφορά με τον Athlon 64 και πράγματι στα windows υπάρχει...Όλα φορτώνουν πιο γρήγορα.. Γενικά είμαι ικανοποιημένος.. Θα μπορούσε κάποιος με xp 64bit να κάνει search για το αρχείο "localspl.dll" και να μου πει αν υπάρχει και που είναι;
x_vagos_x Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Α, τότε μήπως να δοκίμαζα κι εγώ να φορέσω τα 64bit ? Μην τον έχω και πάει χαμένος.... Τι cpu έχεις;
johnbond Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Έχω τον 3200+ Venice 939.. Πρέπει όμως πρώτα να σιγουρευτείς οτι υπάρχουν drivers για όλο το hardware σου..
x_vagos_x Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Ναι, είναι προφανές ότι θα το κάνω μετά την περίπτωσή σου...
neofix Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Πάνε εδώ και δές http://www.planetamd64.com/index.php?showtopic=6711
johnbond Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Εγώ πάντως εξακολουθώ να έχω το πρόβλημα,καθώς το πρόβλημα μου δεν είναι στους drivers αλλά έχει πρόβλημα η υπηρεσία για την εκτύπωση...
thanocaster Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Από το site της hp: Workaround CAUTION: Do not connect the USB cable from the product to the computer until prompted to do so by the installer. 1.Click Start. 2.Click Printers and Faxes folder. 3.Click File. Then select Add printer. NOTE: This step launches the Add Printer Wizard. 4.Click Next. 5.Uncheck the Automatically detect and install my Plug and Play printer checkbox. 6.Click Next. The Select a Printer Port window displays. 7.Click Next. The Install Printer Software window displays. 8.Select HP from the Manufacturer list. 9.Select hp deskjet 990C model from the Printers list. 10.Click Next. The Name Your Printer window displays. 11.If the printer name is correct, click Next. 12.Click Next. The Printer Sharing window displays. 13.Select No when the message Do you want to print a test page displays. 14.Click Next. The Completing the Add Printer Wizard displays. 15.Click Finish. NOTE: At this point, the driver installation portion of the process is complete. 16.Connect the USB cable to the printer and the computer. NOTE: Windows will start to Plug and Play the device. 17.Click Cancel for each Found New Hardware Wizard window that is prompted. NOTE: The number of Found New Hardware Wizard windows prompted by Windows will vary depending on the device plugged into the computer. 18.In the Printers and Faxes folder, click the hp deskjet 990c printer icon. 19.Click File. Then click Properties. 20.Select the Ports tab. 21.Scroll to USB00x Port and check the checkbox for the port. 22.Click Close.
johnbond Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δυστυχώς δε φαίνεται να βοηθάει.. Ακόμη και με τον printer ασύνδετο δε μπορεί να μπει ούτε καν στο print wizard.. Είχα κάνει skip ένα αρχείο στην εγκατάσταση γιατί είχε πρόβλημα το cd και νομίζω οτι απο εκεί προκλήθηκε το πρόβλημα.. Μπορεί κάποιος με 64βιτ ή ακόμη και με 32βιτ να κάνει ένα search και να μου πει σε ποιό φάκελο τoυ δίσκου βρίσκεται το "localspl.dll";
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.