Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με αλλαγη της ip

skiaxtro7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα παιδια,πριν απο λιγες μερες ειχα βαλει στο pc το surfanonymous για καποιους λογους.τεσπα χθες μπηκα στις ρυθμισεις του μοντεμ και μου εδειχνε τις πορτες που εχω ανοιξει και ολα οκ..Παω στο μουλαρι κανω τεστ των πορτων και μου λεει οτι ειναι κλειστες!!Υποψιαστηκα οτι φταιει το surfanonymous αλλα το εκανα απεγκατασταση και παραμενει το προβλημα.Ξερετε τι να κανω?

Δημοσ.

Ξανάνοιξε τις πόρτες... Μόνο αυτό μπορείς να κάνεις [ δεν είμαι απόλυτα σίγουρος, αλλά αυτή η λύση είναι η σιγουρότερη... ]

Δημοσ.

Κάτι τέτοιο ήθελα να κάνω κι εγώ... Θα πάρω αύριο το Zyxel 660HA (4 Ethernet over PSTN) και θέλω να απενεργοποιήσω το ''firewall'' του... Μπορώ ;

Έχω Forthnet

[ Θα αναρωτιέστε γιατί το παίρνω τότε... Ε, θέλω κι εγώ ένα τοπικό δίκτυο και επιτέλους μια συσκευή που να είναι συμβατή με linux !! ]

Δημοσ.
Ναι οτενετ εχω.Την επιλογη μπλοκαρισματος πορτων?Στις ρυθμισεις του μοντεμ ειναι αυτο?

Από ό,τι θυμάμαι είναι κάπου στο my.otenet.gr.Έχει ξαναειπωθεί το θέμα.Κάνε ένα search και θα βρεις λύση..:wink:

Δημοσ.

Βασικα ξερεις τι εχω προσεξει?Ενω η σελιδα που μπενω να κανω τς ρυθμισεις του μοντεμ μου 192.168.1.2 (δηλαδη η ιp μου) βαζω πχ στο σαουλσικ να τεσταρει τις πορτς και μου λεει ip 87.34.256 closed.Εχει σχεση αυτο η ειναι η εξωτερικη ip μου?

Δημοσ.

Δεν έχω ασχοληθεί με soulseek.Δοκίμασε να κάνεις disable αυτό που σου είπα (αν δεν το βρείς πάρε τηλ την ΟΤΕνέτ)και στη συνέχεια δοκίμασε να παίξεις με emule με διαφορετικες πόρτες.Π.χ πάνω απο 10.000

Δημοσ.
Κάτι τέτοιο ήθελα να κάνω κι εγώ... Θα πάρω αύριο το Zyxel 660HA (4 Ethernet over PSTN) και θέλω να απενεργοποιήσω το ''firewall'' του... Μπορώ ;

Έχω Forthnet

[ Θα αναρωτιέστε γιατί το παίρνω τότε... Ε, θέλω κι εγώ ένα τοπικό δίκτυο και επιτέλους μια συσκευή που να είναι συμβατή με linux !! ]

nai me to pou mpeis sto 192.168.1.1 kai pas sto firewall kaneis disable to firewall kai meta apo kato exei kati alles epiloges kai klinei telios.min agxonesai ine paneukolo.apo kato tis epiloges tis kaneis forward.

Mα αυτο λες να εγινε ετσι στο ξαφνικο?Γιατι εδω και τοσο καιρο ηταν ολα οκ.Τεσπα θα δοκιμασω

efoson ola eginan apo tin stigmi pou ebale sto programa tote i kati piraxtike apo to programma i kati egine sto firewall .opote afise to router opos einai kai kane ena system restore to pc sou prin peraseis auto to programma kai xanadokimase.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...