Προς το περιεχόμενο

Δεν βλεπει hardware!!

Corey

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Εχω ενα προβλημα εδω κ καμια βδομαδα κ δεν μπορω να κανω τπτ!

Τα windows στην διαχειρηση εργασιων δεν βλεπουν ΤΠΤ. Με εγκατασταση νεου υλικού πάλι ΤΠΤ. Παω να εγκαταστισω μια USB συσκευη, κ ενω την βλέπει "Εντοπίστηκε νεο υλικο...." στην εγκατάσταση μου λέει οτι "Παρουσιάστηκε ένα σφάλμα κατα την εγκατάσταση της συσκευής". Οταν πάω για να εγκαταστήσω εκτηπυτή μου γράφει κ "Ο διακομιστής RPC δεν είναι διαθέσιμος". Όταν πάω να βάλω το software για το bluetooth μου οταν έρθει η ώρα για το "bluetooth audio device" (ειναι το 1ο που εγκαθιστά) βρίσκει πρόβλημα κ σταματάει. Αν συνδέσω το κινητό μου το πρόγραμμα πλεόν δεν το βλέπει, ενω το εβλεπε παλιά. Εκανα εξεταση για ιους κλπ ΤΠΤ!

Το πληκτολόγιο,ποντικι κ το card reader δουλευουν κανονικα, άσχετα κ ποια θέση usb ειναι συνδεδεμένα.

Αν πάω όμως ιδιότητες οθόνης -> προσαρμογέας, βλέπει κανονικά την κάρτα γραφικών, ΑΛΛΑ στις ιδιότητες Ήχοι και Συσκευές αναπαραγωγήσς -> Υλικό δεν βλέπει ΤΠΤ! ενώ πχ στη ένταση πανω πάνω την βλέπει κανονικά.

Το πρόγραμμα της μιτρικής βλέπει κανονικα το hardware.

Μήπως κάηκε τπτ απο την Μ/Β? Μια μέρα γύρισα σπίτι κ μου είπα οτι εκλεισαν τπ ΠΣ γιατι κατι μύριζε καμμένο, όμως όταν τον άνοιξα από οτι θυμάμαι όλα δουλευαν κανονικά.

Καμια βοηθεία.......

Ευχαριστω για τον χρόνο σας

Δημοσ.

Οχι μονο κανονικά, αλλα τους έκανα κ update. Οπως κ το BIOS. Αλλα τπτ.

Η μητρική ειναι MSI MS-6585. Με Ρ4 3.06.

Δημοσ.

Αυτο το βλέπω απο το ΒΙOS?? Δεν το νομίζω πάντως. Γιατι κ να αλλάξω την θέση των USB συσκευών σε άλλη θέση, δουλέυουν όπως; κ πριν.

Δημοσ.

Loipon...To provlima einai oti den trexei mallon i trexei provlimatika i ipiresia Remote Procedure Call...Pigaine sto Start-->Run kai dose %SystemRoot%\system32\services.msc /s Ekei tsekare an trexei i ipiresia RPC kai an oxi valtin!An den mporei na ksekinisei,tote mallon kati trexei me tin egatastasi ton windows...Vale CD,ksekina kanonika install kai pata enter otan fortosei...Otan entopisei tin palia egatastasi MIN PATISEIS ESC alla R gia na kanei repair tin palia...Kane afta ta vimata kai no problem!

Δημοσ.

Auto ennoeis "Κλήση απομακρυσμένης διαδικασίας (RPC)"?? Einai idi energopoiimeno. To cd to windows otan kano boot gia egatastasi kollaei stin ble othoni xoris na kanei tpt.

Δημοσ.

Tora pou to psaxno stis ipiresies, an k einai rithmismeno gia automati energopoiisi den fortonei to "Θεματα" και το "Ουρα εκτύπωσης" και το "Υπηρεσίες IPSEC", δεν χερω ανα για το όλο πρόβλημα φταει τπτ απο αυτά. Μου λεει πχ για την ούρα εκτύπωση οτι δεν βρίσκει το αρχειο spoolsv.exe ενω υπάρχει κανονικά, το ξανααντεγρα ομως για σίγουρα μεσα απο το cd τον windows. Αυτο για τον εκτυπωτή... αντε..... αλλα στην διαχείρηση γιατι να μην βλέπει τπτ...?

Σημειωση... εχω ΧΡ με Sp2, αλλα το cd το έχασα, κ το repair παω να το κάνω με το αρχικο cd των windows. Δοκίμασα κ με το cd του sp3 αλλα τσιφος παλι.

Δημοσ.

yparxei periptosi to arxiko sou cd na min vlepei windows. den ti thimame alla an psakseis yparxei mia entoli pou elegxei ta arxeia ton windows pou exoun peiraxtei.kai ta epanaferei exontas to cd egkatastasis mesa. dokimase auto

episeis mesa tou task manager (ctrl+alt+del)

parathrise ti akrivos trexei sto paraskinio mipos yparxei tipote parakseno

Δημοσ.
Vale CD,ksekina kanonika install kai pata enter otan fortosei...Otan entopisei tin palia egatastasi MIN PATISEIS ESC alla R gia na kanei repair tin palia...

Les na kano boot apo cd k na patiso R(epair)?

K meta? me vgazei se mia grammi entolon?

Δημοσ.
Les na kano boot apo cd k na patiso R(epair)?

K meta? me vgazei se mia grammi entolon?

to proto R se vgazei sthn legomenh consola apokatastasis me grammi kapion ypostirizomenon entolon.

patas enter kai sou elegxei to disko an vrei thn egkatastasi pou eidh exeis sou vgazei kai thn epilogh repair pou sthn ousia shmenei epanegkatastasi

dialegeis auto.

an de soy vgalei entopismo se prokalei an kaneis kathari egatastash pou min exontas formarismeno disko stou kanei to pc mpaxalo

• 2 χρόνια αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...