drillgr Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Εχω την συγκεκριμενη καρτα απο την sapphire. Ειναι η δευτερη εκδοση που εχει λιγο χαμηλοτερο πυρηνα και αυξημενη την μνημη. Τωρα ξερετε αν εχει αισθητηρα για θερμοκρασια? Διοτι ουτε στο atitool βγαζει κατι και ουτε μεσω του catalyst control panel βλεπω τπτ (δεν μου βγαζει το overdrive tab μαλλον γιατι πρεπει να εχω xt+).
drillgr Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Ποιά έκδοση του ATi Tool έχεις ? Ok φιλε, ειχα την εκδοση 0.25 beta 14 αλλα ψαχνοντας το εκει forum ειδα οτι εχει και πιο καινουργιες beta! Με την 15 πλεον δειχνει θερμοκρασια. Βλεπω οτι μου δειχνει 2 θερμοκρασιες, μια για την gpu, οκ αυτο, και μια που λεει temperature of temp chip. Αυτη σε τι αντιστοιχει? Να ρωτησω και κατι ακομα, κατι σαν το coolbits για ati δεν υπαρχει?
chiderboy Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Να ρωτησω και κατι ακομα, κατι σαν το coolbits για ati δεν υπαρχει? Έχει επιλογή ο driver για overclocking. Εκεί που λεει Ati Overdrive... (v6.9)
drillgr Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Έχει επιλογή ο driver για overclocking. Εκεί που λεει Ati Overdrive... (v6.9) Ε ειπαμε οτι αυτη η επιλογη εμφανιζεται μονο σε καρτες xt+! Βεβαια καπου διαβασα οτι αν τρεχεις το service Ati Hotkey Poller τοτε εμφανιζεται η επιλογη αλλα σε μενα ηταν απο μονο του ενεργο να τρεχει αλλα και παλι τπτ.
billpeppas Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 H δεύτερη θερμοκρασία είναι η ambient, δηλαδή η θερμοκρασία σε ένα σημείο της επιφάνειας του PCB.
drillgr Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 H δεύτερη θερμοκρασία είναι η ambient, δηλαδή η θερμοκρασία σε ένα σημείο της επιφάνειας του PCB. Οκ φιλε thx!
Razor333 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Εχω gecube x1900GT και εμφανιζει κανονικα το overdrive στον 6.9.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.