geocool Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Παιδια χρειαζομαι βοηθεια ! Εδω και μια βδομαδα εχω βαλει στοιχημα 50 Ευρο με τον μεγαλο μου αδερφο ! Μου ειπε πως αν φτιαξω φορουμ , δεν υπαρχει περιπτοση να μαζεψω πολλα ατομα , το πολυ καμια 20αρα ! Ετσι την πρωτη βδομαδα ασχολιθικα με το πως θα φτιαξω ενα φορουμ ! Τελικα τα καταφερα γιατι ειχα φτιαξει και στο παρελθον με τους φιλους μου ! Το στοιχημα ειναι το εξης : Αν μαζεψω μεσα σε δυο βδομαδες 200 ατομα κερδιζω ! Αν οχι χανω ολο το χαρτζιλικι μου ! Αυτο που ζηταω λοιπον απο εσας ειναι να κανετε μια απλη εγγραφη στο στο φορουμ για να μαζεψω ατομα ! Τιποτα αλλο ! Το site ειναι www.re apagoreuontai ta warez links re.com Ακομα να πω οτι οποιος θελει gmail απλα να επικινονισει μαζι μου στο φορουμ ! Εχω 10 ακομα προσκλησεις ! Ευχαριστω για την συμπαρασταση ! ΥΓ. Το site που δινω παραπανω δεν εχει καμια σχεση με διαφιμιση η κατι αλλο!Το site αυτο φτιαχτικε μονο για ενα στοιχημα!
Physics_Rulez Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Μuhahahahahaahahahah! 3........2.........1............... "ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν ένας χρήστης γράψει μήνυμα σχετικά με παράνομο λογισμικό ή μεθόδους εξουδετέρωσης της προστασίας λογισμικού (Crack, Serial, Key generator) ή για ιστοσελίδες που διαθέτουν παράνομα αντίγραφα έργων που προστατεύονται από την νομοθεσία περί πνευματικής ιδιοκτησίας καθώς και σύνδεσμους (links) για ιστοσελίδες με τέτοιο περιεχόμενο, θα του απαγορευτεί άμεσα η πρόσβαση στο forum (ban) χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση!" Seriously, τουλάχιστον βγάλε το banner με τα direct music downloads κτλ..
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Θέλω ποσοστό από τα 50 ευρω αλλιώς δεν γράφομαι...
firewalker Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Μοιάζει ποlύ με το http://www.warez*****.tk . Σε βοήθησα πάντος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.