rodez Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Καλησπερα, Eχω ενα φοτητο HP και το προβλημα μου ειναι οτι το scroll δεν λειτουργει ουτε στο firefox ουτε στον Opera παρα μονo στον ΙΕ. Kατεβασα και ενα καινουργια driver αλλα τιποτα.Εχει κανεις καμια ιδέα; Ευχαριστω ΥΓ. Δεν ειμαι σιγουρος οτι αυτη ειναι η σωστη θεση για το post
d_e_v Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Έχει να κάνει καθαρά με το λογισμικό που χρησιμοποιείς αλλά και με την σελίδα. Αν σου βγάζει το σημαδάκι του scrolling όταν το πατάς αλλά παρόλαυτα΄δεν κάνει τότε είναιμιά χαρά το touchpad σου. Βασικά άνοιξε ένα word και δες αν γίνεται εκεί, σαυτό δουλεύει πάντα.
x_vagos_x Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Εγώ το ίδιο [σχεδόν] πάθαινα με το touchpad του toshiba μου... άλλες φορές δούλευε άλλες όχι... Τελικά ανακάλυψα ότι για να δουλέψει με Firefox θα έπρεπε να έχω κάνει κλικ οπουδήποτε στο πλαίσιο που ήθελα να κάνω scrolling... Αν κατάλαβες, γιατί είναι περίπλοκο...
dwarves Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Καλησπερα, Eχω ενα φοτητο HP και το προβλημα μου ειναι οτι το scroll δεν λειτουργει ουτε στο firefox ουτε στον Opera παρα μονo στον ΙΕ. Kατεβασα και ενα καινουργια driver αλλα τιποτα.Εχει κανεις καμια ιδέα; Ευχαριστω ΥΓ. Δεν ειμαι σιγουρος οτι αυτη ειναι η σωστη θεση για το post Εφόσον σου λειτουργεί στον ΙΕ , τοτε το touchpad δεν εχει προβλημα... και σε εμενα λειτουργει σε ολα τα αλλα εκτος του Mozilla... (opera δεν εχω δοκιμάσει...) σκεφτομαι να στειλω ενα bug report... μπας και αλλαξει κατι στις επόμενες εκδόσεις....:twisted:
dwarves Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 καλο ειναι να κανεις report, δεν χανεις τιποτα... μπορει μια στις 1000 να το ψαξουν...
x_vagos_x Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 1000 ? κανονικά οι πιθανότητες να το σάξουν [ που λλέμε κι εδώ στην Κρήτη ] είναι 1 / 10000000000000000000000000000000000000000000000000
rodez Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Μαλιστα,βλεπω οτι και αλλοι εχουν το ιδιο προβλημα.Θα στειλω και εγω ενα bug report για να πω οτι κατι εκανα,ποτε δεν ξέρεις. Thanx
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.