megadancemix Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 POLIDIS: Εαν γινει αυτο εγω πεταω απο το παραθυρο τον Macουλη μου και βγαζω απο το υπογειο τον Amstrad. Τελειωμενα πραγματα. Παλι πεινασα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polidis Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 POLIDIS: Εαν γινει αυτο εγω πεταω απο το παραθυρο τον Macουλη μου και βγαζω απο το υπογειο τον Amstrad. Τελειωμενα πραγματα. Παλι πεινασα. File mou tin xeris tin risi: "MEGALI MPOUKIA FAE MEGALA LOGIA MIN LES" Edo tha imaste pistevo kai tha ta sizitame. pandos se exo fakelosi eidi kai perimeno na ginei to anditheto apo afto pou les gia na ertho ego prosopika sto spiti sou kai na kano ego afta pou tha ekanes esy. :) Pistevo na mou kaneis afti ti xari!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
megadancemix Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 POLIDIS: Ειμαι ανθρωπος που κραταει το λογο του. Θα το δουμε στην πορεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paparoupas Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Ισως ειναι λιγο ασχετη η ερωτηση μου, αλλα αφου πλεον οι Mac χρησιμοποιουν επεξεργαστες Intel και τρεχουν MacOS, δε γινεται να βαλω MacOS στο PC μου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Η apple δεν είναι καθόλου - μα καθόλου ηλίθια. Έχει μάθει πολλά από τα λάθη και τους θριάμβους του παρελθόντος. Η προσωπική μου άποψη είναι η εξής: Η περίοδος που διανύει τώρα είναι εντελώς μεταβατική. Προσαρμόζει σιγά σιγά το MacOS στο IBM-compatible hardware, γιατι; Για να έρθει σύντομα η στιγμή να το πετάξει στα μούτρα της Microsoft, διανέμοντάς το για χρήση και σε μη-apple μηχανάκια. Αυτό το ξεκίνησε εδώ και κάποια χρόνια, με την κατάργηση του MacOS 9... Προσωπική άποψη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UmbertoJeco Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Basika, ean symbei auto pou les pistevw pws den 8a yparxoun pleon kai polu logoi na pareis mixanima Apple. Epomenws giati na to kanoun? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Γιατί η Microsoft κέρδισε λίγα πουλώντας τα windows? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Νομιζω η apple αυτοχαρακτηριζεται ως εταιρια hardware κυριως. Απλα πουλα ενα υπεροχο λειτουργικο 'δεμενο' με δικα της μηχανηματα, ως δελεαρ για να παρεις δικα της μηχανηματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Νομιζω η apple αυτοχαρακτηριζεται ως εταιρια hardware κυριως.Απλα πουλα ενα υπεροχο λειτουργικο 'δεμενο' με δικα της μηχανηματα, ως δελεαρ για να παρεις δικα της μηχανηματα. Πολύ πιθανό να έχεις δίκιο. Αλήθεια σε τι διαφέρει απο ένα IBM-comp. PC σε επίπεδο hardware; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
worldcitizen Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 ....στο "δέσιμο"... Αν δεν έχεις δουλέψει σε Mac δεν μπορείς να αντιληφθείς την διαφορά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polidis Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Η apple δεν είναι καθόλου - μα καθόλου ηλίθια. Έχει μάθει πολλά από τα λάθη και τους θριάμβους του παρελθόντος. Η προσωπική μου άποψη είναι η εξής: Η περίοδος που διανύει τώρα είναι εντελώς μεταβατική. Προσαρμόζει σιγά σιγά το MacOS στο IBM-compatible hardware, γιατι; Για να έρθει σύντομα η στιγμή να το πετάξει στα μούτρα της Microsoft, διανέμοντάς το για χρήση και σε μη-apple μηχανάκια. Αυτό το ξεκίνησε εδώ και κάποια χρόνια, με την κατάργηση του MacOS 9... Προσωπική άποψη. Diafono me afto to skeptiko katheta. An itane i Apple na paei na xtipisi tin M$ se thema software(litourgiko)tha to ekane polla xronia prin kai oxi tora pou pige pros Intel meria. Den mpori kata tin gnomi mou ena MacOs oso kai sinvato na einai pros ta PC na xtipisi apo mono tou ta windows. Gia na gini afto prepi na anastrepsi i Apple oli tin agora h na dinei tzampa to litourgiko tis kai na exei tis 10plasies diafores kai dinatotites apo ta win. Edo den mporoune ta Linux pou exoune gini pleon pio filika kai pio efkola na tin xtipisoune(prospathoune poli). H m$ enei kathestos pleon(Kako afto)exei ena poli megalo kikloma apo piso tis pou tin ypostirizei kai fisika poli kalo marketing. Kata tin gnomi mou pistevo oti meta apo merika xronakia i Apple tha stamatisi tin paragogi tou MacOs giati tha tis einai asinforo pleon na to sinexisi kai tha epikendrothi pio poli sto Hardware. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.