Προς το περιεχόμενο

Kαινουργιο APPLE με OSX Tiger 10.4.7 σε τιμη PC !!

Alkan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
Παιδιά δεν αξίζει τον κόπο σε καμία περίπτωση. Κι εγώ που έχω το 10.4.7 σε hackintosh και παίζουν ΟΛΑ άψογα έχω ακόμα mach kernel από την 10.4.3, extensions από την 10.4.5 και κάθε φορά που βγαίνει ένα update μας βγαίνει η παναγία για να το χακέψουμε.

Να πας να πάρεις Macintosh παλιοχάκερ! :P

paredwse & xalia εγώ που κουτσοπαλέβω το xcode και ξέρω λίγη objective-c να έρθω μαζί;

Ναι μεν είναι σίγουρο ότι ξέρεις περισσότερα από εμένα (στον προγραμματισμό και όχι μόνο)...

... αλλά δεν έχεις Macintosh υπολογιστή (προδότη)!

Πού θα πας βρε αθεόφοβε στην Apple χωρίς έστω ένα μικρό Mac Mini; Εεε; Θα σε τσακώσουν στο pre-selection! Εν ανάγκει, θα σε "δώσω" εγώ. :D

Δημοσ.

10.4.8 στο Hackintosh.

paredwse είχα ένα Mini αλλά το πούλησα στον Thresher και τον μύησα στον κόσμο της Apple.

Το επόμενο μηχάνημα θα είναι το πιο ακριβό Mac Pro.

Δημοσ.

Παλικαρι ομως ο τυπος...

Δηλαδη αν και καλα κερδιζαμε τιν δημοπρσια θα πληρωναμε και αυτον και τα υλικα που θα χρησιμοποιουσε?????

:/

Δημοσ.

αυτο που κανει ειναι συνθεση για να τρεχει μακ με το "φακελακι" του φυσικα, σαν το δημοσιο δουλευει!!

αν παρει και καποιος απο 5-6 καμματια και πειραματιστη το φτιαχνει δεν νομιζω να ειναι δυσκολο. αλλα το παλικαρι το εκανε επαγγελμα! δε λεω καλα εκανε ή δεν εκανε (ειναι στη κριση του καθενος) αφου δεν το σκεφτηκε κανεις αλλο (μπορει και να να το σκεφτηκαν πολλοι), πρωτοπορησε, απλα τα πραγματα!

Δημοσ.

Mε ξένα κόλυβα έβγαλε και προϊόν ο άλλος, είναι και παράνομος και "δε θα ασχοληθεί με άτομα που ζητάνε πληροφορίες". Σιγά το hackera που την είδε και developer, εξυπνάκηδες...

(sorry αλλά τα ψιλοπήρα)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...