Προς το περιεχόμενο

Kαινουργιο APPLE με OSX Tiger 10.4.7 σε τιμη PC !!

Alkan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παραπλανητικός ο τίτλος, στα όρια της "νομιμότητας"...

Από το site της παραπομπής:

>ΠΡΟΣΟΧΗ! η τιμη της δημοπρασίας δεν αγοραζει τον υπολογιστη, αλλα 
την εργασία μου! Διάβασε παρακάτω για να καταλάβεις τι εννοώ.......!

Η δημοπρασία μου λοιπον εχει να κανει, οχι με το να σου πουλησω ενα υπολογιστη, 
αλλα να σου το χτισω, τοσο σε επιπεδο hardware οσο και σε επιπεδο software και να 
πληρωθω για την εργασια μου αυτη και οχι για την πώληση!

Δημοσ.

Εκαστος στο είδος του ...και ο Macintosh στο λειτουργικό του!

Oloklhrh microsoft polemaei xronia to provlhma ths symvatikothtas kai o typos to eftia3e... ti na peis apo ekei kai pera....

• Super Moderators
Δημοσ.

Απαράδεκτη δημοπρασία.

Τελικά τι πουλάει; Ένα PC που τρέχει και MacOS ή ένα Mac Pro που τρέχει και Windows; Μάλλον το πρώτο - δίνει και σπασμένο MacOS προφανώς...

Άσε που λέει τρελλές μαλακίες. Παράδειγμα:

Το καινουργιο Apple OSX 10.4 επανασχεδιαστηκε για να τρεχει σωστα σε wintel CPUs (δηλαδη τα γνωστα PCs) και οχι στα μεχρι τωρα Macs (γνωστα ως Power Pcs) (σε αυτα τρεχει η παλια Version), αρα συμβαινει το αντιθετο με αυτο που νομιζουν πολλοι!

Σοβαρά ε; Δηλαδή το MacOS X 10.4 (και όχι Apple OSX φυσικά!) τρέχει σωστά μόνο σε "Wintel CPUs"; Και στα PowerPCs τρέχει η παλιά version ε; Δηλαδή εγώ που τρέχω 10.4.8 στο PowerPC G5 πρέπει να'μαι πολύ μάγκας ε;

Όχι στα όρια της νομιμότητας, καραπαράνομος.

Δημοσ.
Δηλαδή εγώ που τρέχω 10.4.8 στο PowerPC G5 πρέπει να'μαι πολύ μάγκας ε;

Άμα έτρεχες 10.4.8 θα ήσουν όντος μάγκας... :mrgreen: Εκτός και αν έχω χάσει εγώ επεισόδια (και κάποιο τελευταίο update ταυτόχρονα...:roll: ).

• Super Moderators
Δημοσ.
Άμα έτρεχες 10.4.8 θα ήσουν όντος μάγκας... :mrgreen: Εκτός και αν έχω χάσει εγώ επεισόδια (και κάποιο τελευταίο update ταυτόχρονα...:roll: ).

Επιτέλους, μια επιβεβαίωση που την ψάχνω καιρό!!! :mrgreen:

picture1et8.png

ΥΓ: Έχεις χάσει επεισόδια. :P

Δημοσ.

το τελευταίο update βγήκε παρασκευή μεσάνυχτα... εγώ που το τρέχω σε g4 δηλαδή?? paredwse πάμε να δουλέψουμε στην apple???

Δημοσ.

εχω δει μαλακιες και μαλακιες αλλα αυτη του τυπα με τπ Power mac g5 δεν εχει προηγουμενο!!!!ο ανθρωπος δεν εχει ιδεα απο macintosh!!!εχει διαβασει διαφορες μαλακιες και τις γραφει αποσματικα και χωρις νοημα!!!δεν μας εξηγει και εμας που δεν ξερουμε πως γινεται και τρεχει ο tiger χωρις προβλημα σε dos???οσο για τα serial numbrs στους επεξεργαστες intel πχ mobile T2400 ας μας πει πως τα καταφερε και εσπασε το install dvd tiger(που δεν εχει serial)να με βοηθησει τον ασχετο στην αναβαθμιση του επεξεργαστη μου δεν μπορω να κανω εγκατασταση τον Tiger!!!(Οσο ζω ακουω....... μαλακιες συνεχως)ελεος

Δημοσ.
δεν μας εξηγει και εμας ...

Μα προφανώς δεν απευθύνεται σε μας, αλλά σε target άσχετο από mac. Γράφει τις φανφαρολογίες του και ελπίζει να τσιμπήσει κανένας άσχετος. Προφανώς έχει φτιάξει μια πατέντα (ή έχει δανειστεί από το web), αμφίβολης σταθερότητας, και την πουλαει σε κόσμο που νομίζει ότι θα φτιάξει ένα μηχάνημα ισοδύναμο του mac με μικρότερο κόστος. Δεν νομίζω να περιμένει από τους mac-αδες να τσιμπήσουν.

Δημοσ.

οποτε τι να λεμε??και που ασχολουμαστε πολυ ειναι!!!παντως για οποιον ενδιαφερεται να μαθει τι γινεται με τα bootcamp και τα dual boot στον mac ας παει στο http://www.helmug.gr επισημο ελληνικο site ελληνων χρηστων macintosh!!και απο εκει θα βρει και διαφορα links ελληνικα και ξενα για να ενημερωθει!!!

Δημοσ.

Παιδιά δεν αξίζει τον κόπο σε καμία περίπτωση. Κι εγώ που έχω το 10.4.7 σε hackintosh και παίζουν ΟΛΑ άψογα έχω ακόμα mach kernel από την 10.4.3, extensions από την 10.4.5 και κάθε φορά που βγαίνει ένα update μας βγαίνει η παναγία για να το χακέψουμε.'

paredwse & xalia εγώ που κουτσοπαλέβω το xcode και ξέρω λίγη objective-c να έρθω μαζί;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...