Cromb Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Σε λίγο θα φύγω ένα ταξιδάκι για πάτρα...με βάλατε σε σκέψεις να πιώ 3 ποτάκια πριν ξεκινήσω...
Forensick Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 το αλκοολ μειωνει τα αντανακλαστικα. ειναι γεγονος. οπως γεγονος ειναι επιδρα διαφορετικα σε ανθωπους. μπορει να πιω ενα ποτηρι και να ζαλισει να συ να πιεις 5 και να σαι μια χαρα. μην ξεχναμε οτι παιζει πολυ σημαντικο ρολο και η ψυχολογια που εχεις οταν πινεις. το γεγονος επισης ειναι οσο καλα να αισθανεσαι και οσο γερο ποτηρι οταν εχεις πιει παραπανω απο 1-2 ποτηρια, τα αντανακλαστικα μειωνονται και ας μην φαινεται σε σενα προσωπικα.αλλα δεν στεκομαι σε αυτο. αυτο που με "ενοχλησε" προσωπικα ειναι το "πηγαινει τερμα αριστερα με ταχυτητα για να αποφυγει τροχαια και δεν εχει ασφαλεια". χθες μολις ενω πηγαινα παραλιακη (κοντα στο ΣΕΦ)ειχε κινηση-απο την αποψη οτι ειχε πολλα αυτοκινητα οχι μποτιλιαρισμα- και πηγαινα αριστερα αφου κινομουν πιο γρηγορα απο τους αλλους. μπροστα μου καποιοι αλλοι, οπως ειναι λογικο, και πηγαινα με τον ρυθμο τους. απο πισω μου λοιπον ενας κ@ριολης, ο οποιος απο πριν βγουμε απο συγγρου μου αναβοσβυνε τα φωτα.αυτο συνεχιστηκε μεχρι το καραισκακη. πιο ειναι το θεμα. αριστερα ολοι κινουνταν πιο γρηγορα απο τις αλλες λωριδες(110 σε σχεση με 80 ειναι διαφορα..) και ενω δεν υπηρχε λογος 1)να παω δεξια γιατι κινουμουν ηδη γρηγορα και σε σχεση με το οριο (90χλμ)αλλα και με τις διπλανες λωριδες 2) γιατι και να πηγαινα δεξια εγω ειχε αλλους 5 μπροστα μου να κανει το ιδιο. ποσο μ@λακας εισαι για να το κανεις αυτο?και ας βιαζεσαι στα @@ μου κυριος. για αυτο λοιπον μου την δινουν απιστευτα οι "γρηγοροι". για το δευτερο, για την ασφαλεια, ειναι η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΕΝΟΣ ΟΔΗΓΟΥ. κανονικα πρεπει να σε βαλουν μεσα. και απο την αλλη σκεφτομαι οτι ενος φιλου μου που τους κλεψανε το αυτοκινητο την μερα που εληγε η ασφαλεια, εκαναν ανανεωση για ενα μηνα, μηπως και το $%#%^^&^#$ που το κλεψε πεσει σε κανεναν πανω και τρεχει ο ανρωπος χωρις λογο. οποτε περιττο να πω οτιδηποτε αλλο πανω στο θεμα ασφαλειας.[
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.