Προς το περιεχόμενο

ενα προγραμμα για να κοβω/ραβω mp3 και αλλα format?

viper2005

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν διαβάζεις PC περιοδικά, σίγουρα θα το έχεις ακούσει. Είναι εντελώς freeware. Είναι το πρόγραμμα που εξάγει σε mp3, aif & wav. Είναι αυτό που έχει πολλά εφέ. Είναι αυτό που έχει πάρα πολλές δυνατότητες. Είναι το Audacity 1.2.3!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Απλά ο θεός!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Εναλλακτικά, υπάρχει και το nero 7, το οποίο όμως, είναι shareware.

Δημοσ.
Μόνο για mp3, αυτό που έχει προταθεί ήδη άπειρες φορές: mp3DirectCut

Μικρό, αποτελεσματικό και freeware.

Ξέρω πως είναι ο άρχοντας των MP3, αλλά ο VIPER2005, θέλει ένα πρόγραμμα που να υποστηρίζει και άλλα formats. Και για τον λόγο αυτό, πρότινα το Audacity.

Δημοσ.

Αν δεν κάνω λάθος όμως δεν είναι freeware και για να είμαι ειλικρινής, όσο υπάρχουν αξιόπιστες λύσεις που δε χρειάζεται να τις "σπάσεις" ή να τις πληρώσεις, τις προτιμώ.

Δημοσ.

Πώπω ρε παιδιά, ποστάρουμε για να ποστάρουμε μου φαίνεται, χωρίς να διαβάζουμε την αρχική ερώτηση:

1ον: ο viper2005 3posts πιο πάνω αναφέρει ότι κατέληξε ήδη στο πρόγραμμα που θα χρησιμοποιήσει,

2ον: και έτσι να μην ήταν, το παιδί ρώτησε "για πρόγραμμα που να κόβει/ράβει και μικρό αν γίνεται" και άλλος λέει WaveLab , άλλος CoolEdit, άλλος Audacity (***edit:Audition ήθελα να πω), όλα πανάκριβα προγράμματα για επαγγελματική επεξεργασία. Σαν να ρωτάει κάποιος με ποιο πρόγραμμα να φτιάξει DVD από την ψηφιακή του κάμερα και να τον παροτρύνουμε να αγοράσει έναν cluster απ'αυτούς που έκαναν το rendering στα Lord Of The Rings, ένα πράγμα...

Δημοσ.
@savvvas

Μα δεν το πρότεινα ως αντικαταστάτη του Audacity γενικά...γι' αυτό ακριβώς και ξεκίνησα το post με "Μόνο για mp3...". ;)

Αν και πήρες ήδη απάντηση, θέλω να σου πω, πως στον τίτλο, δεν μιλας μόνο για mp3, όποως μου είπες, αλλά και για άλλα formats. Αν κάνω λάθος, τότε sorry.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...