viper2005 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 οτι λεει ο τιτλος αλλα ενδιαφερομαι για κατι μικρο αν γινεται
savvvas Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Αν διαβάζεις PC περιοδικά, σίγουρα θα το έχεις ακούσει. Είναι εντελώς freeware. Είναι το πρόγραμμα που εξάγει σε mp3, aif & wav. Είναι αυτό που έχει πολλά εφέ. Είναι αυτό που έχει πάρα πολλές δυνατότητες. Είναι το Audacity 1.2.3!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Απλά ο θεός!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Εναλλακτικά, υπάρχει και το nero 7, το οποίο όμως, είναι shareware.
blueviper Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Μόνο για mp3, αυτό που έχει προταθεί ήδη άπειρες φορές: mp3DirectCut Μικρό, αποτελεσματικό και freeware.
savvvas Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Μόνο για mp3, αυτό που έχει προταθεί ήδη άπειρες φορές: mp3DirectCut Μικρό, αποτελεσματικό και freeware. Ξέρω πως είναι ο άρχοντας των MP3, αλλά ο VIPER2005, θέλει ένα πρόγραμμα που να υποστηρίζει και άλλα formats. Και για τον λόγο αυτό, πρότινα το Audacity.
parsifal Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Το ΤΕΡΑΣΤΙΟ πλεονέκτημα του mp3DirectCut όμως, είναι ότι ΔΕΝ κάνει reencoding. Τεράστιο μιλάμε...
blueviper Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 @savvvas Μα δεν το πρότεινα ως αντικαταστάτη του Audacity γενικά...γι' αυτό ακριβώς και ξεκίνησα το post με "Μόνο για mp3...".
kostastnt Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Το πιο απλό και καλό αποκλειστικά για κόψιμο/ράψιμο mp3 είναι το "Mp3 Splitter and Joiner"
blueviper Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Αν δεν κάνω λάθος όμως δεν είναι freeware και για να είμαι ειλικρινής, όσο υπάρχουν αξιόπιστες λύσεις που δε χρειάζεται να τις "σπάσεις" ή να τις πληρώσεις, τις προτιμώ.
viper2005 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 telika to mp3 splitter itan to poio eyxrhsto/katanohto{5 to prwi}/kai mallon grigoro opote + 4 apo mena giati exw kopsei idi 5 moupouthrou ^^
panosvlass Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Adobe Audition 2. Το παλιο Cool Edit για οσους ξερουν.Απλα το καλυτερο.Βεβαια δεν ειναι free αλλα........
Bspus Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 +1 psifos gia to adobe audition. Katalavainei wav kai mp3 mono. Alla exei tetoia plithora dynatotiton pou aksizei ton kopo
parsifal Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Πώπω ρε παιδιά, ποστάρουμε για να ποστάρουμε μου φαίνεται, χωρίς να διαβάζουμε την αρχική ερώτηση: 1ον: ο viper2005 3posts πιο πάνω αναφέρει ότι κατέληξε ήδη στο πρόγραμμα που θα χρησιμοποιήσει, 2ον: και έτσι να μην ήταν, το παιδί ρώτησε "για πρόγραμμα που να κόβει/ράβει και μικρό αν γίνεται" και άλλος λέει WaveLab , άλλος CoolEdit, άλλος Audacity (***edit:Audition ήθελα να πω), όλα πανάκριβα προγράμματα για επαγγελματική επεξεργασία. Σαν να ρωτάει κάποιος με ποιο πρόγραμμα να φτιάξει DVD από την ψηφιακή του κάμερα και να τον παροτρύνουμε να αγοράσει έναν cluster απ'αυτούς που έκαναν το rendering στα Lord Of The Rings, ένα πράγμα...
savvvas Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 @savvvas Μα δεν το πρότεινα ως αντικαταστάτη του Audacity γενικά...γι' αυτό ακριβώς και ξεκίνησα το post με "Μόνο για mp3...". Αν και πήρες ήδη απάντηση, θέλω να σου πω, πως στον τίτλο, δεν μιλας μόνο για mp3, όποως μου είπες, αλλά και για άλλα formats. Αν κάνω λάθος, τότε sorry.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.