Grinder Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Υπάρχει κάποιος πρόγραμμα σαν αυτό? Χρησιμοποιώ το IVT BlueSoleil (είναι το λογισμικό-drivers του Bluetooth μου) και δεν μπορεί να συνεργαστεί με το PC Suite. Το έψαξα και στο γούγλη και διαπίστωσα ότι πολλοί χρήστες αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα. Λύση δε βρήκα και έτσι έβαλα το MobiMB Mobile Media Browser το οποίο είναι πάρα πολύ μικρό ελαφρύ και πανεύκολο στη χρήση. Το κακό είναι ότι δεν είναι Free και ότι δεν υποστηρίζει back up για το τηλεφωνικό κατάλογο. Thanx. ΥΣ: Δεν είμαι και πολύ σχετικός με τα κινητά, είναι η πρώτη φορά που πέφτει στα χέρια μου σχετικά σύγχρονο κινητό. Nokia 6230i
ApSiMan Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Υπάρχει το mobiledit αλλά ούτε αυτό είναι free (μπορείς βέβαια να το βρεις στα γνωστα μέρη "free")...... Θυμάμαι πριν χρόνια για nokia ήταν και το oxygen αλλα δεν έχω παρακολουθήσει τη πορεία του καθόλου για να ξέρω αν υποστηρίζει τα νέα τηλέφωνα.....
bend Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Φίλε μου, εγώ έβαλα τους Widcomm Bluetooth drivers κια το δουλεύω μια χαρά. Θα είναι λίγο δύσκολο να τους βρείς όμως μιας και θα πρέπει να βρείς μια πιο παλία έκδοση για να έχει και το ανάλογο patchaki. Google και πολυ διάβασμα σε ότι σου βγάζει για σπασμένους Widcomm Bluetooth drivers:wink:
Grinder Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Μπορώ να εγκαταστήσω άλλους drivers από αυτούς του κατασκευαστή μου και να παίζουν?
mihalakis Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 φίλε μου εγώ έχω ένα Ν73 και πήρα το βλουτουθ στικακι της asus. Στο σπίτι έχω εγκατεστημένη την έκδοση του pc suite που ήρθε με το κινητό και δεν μπορώ να δουλέψω το βλουτουθ γιατι όταν πάει να συνδεθεί το τηλέφωνο με τον η/υ λαμβάνω από τον η/υ το μνμ οτι δεν υπάρχει κατάλληλο hardware (δεν θυμαμαι ακριβώς). Εδώ που έιμαι κατέβασα την τελευτάια έκδοση του pc suite την 6.81.13.0 και το βλουτουη μου δουλεύει κανονικότατα. Δοκίμασε να κατεβάσεις το τελευτάιο pc suite. Εμένα μου δουλεύει τώρα με τους οδηγούς της asus.
mpentenis Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Θα είναι λίγο δύσκολο να τους βρείς όμως μιας και θα πρέπει να βρείς μια πιο παλία έκδοση για να έχει και το ανάλογο patchaki. Google και πολυ διάβασμα σε ότι σου βγάζει για σπασμένους Widcomm Bluetooth drivers:wink: http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=132220&highlight=widcomm ta link den paizoun, alla an breite ta arxeia allou, kante ta ypoloipa
laantonios Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 oxygen όντως καλό..εγώ χρησιμοποιώ το myphone explorer βέβαια σε w800 αλλά νομίζω οτι δουλεύει και σε nokia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.