Προς το περιεχόμενο

επικινδυνο email?

geo_ko_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε ολους!

Ελαβα ενα παραξενο email στο gmail μου. Σαν αποστελεα εγραφε Tunnel alsο:

και σαν subject εγραφε everybοdy happy year

Το θεμα ειναι οτι καταλαθος το ανοιξα!

στο κειμενο εγραφε πολλες ασυναρτητες λεξεις οπως happy year , hello ,wednesday, renewal

ολες στη σειρα χωρις συνταξη και ηταν γεματη μια σελιδα απο τετοιες λεξεις.

επισης ειχε επισυναψει ενα αρχειο gif νομιζω λεγοταν νisa.gif το οποιο μπλοκαρε (απο το gmail ? δε ξερω) και δεν εμφανιστηκε σαν thumbnail . οχι το αρχειο δε δοκιμασα να το κατεβασω.

η επομενη κινηση ηταν να το σβησω και το αφησα προσωρνα στα trash messages.

αυτο που εκανε εντυπωση ηταν που δεν πηγε απο μονο του στην αρχη στα spam messages αλλα μου εμφανιστηκε στα κανονικα εισερχομενα και γι'αυτο το ανοιξα κατα λαθος.

Exω macfee firewall . το θεμα ειναι υπαρχει περιπτωση να παθει τιποτα το email μου που το ανοιξα κατα λαθος? υπαρχει περιπτωση να βρουν το password του email μου ή της συνδεσης μου στο internet ? (εχω adsl). επισης υπαρχει περιπτωση να αποκτησουν προσβαση στο λογαριασμο του email μου ή στα αρχεια του υπολογιστη μου?

στο gmail οταν ανοιγεις ενα εισερχομενο με επισυναψη ενα αρχειο, οταν κανεις κλικ στο εισερχομενο σου εμφανιζει πρωτα το κειμενο του μηνυματος και μετα κατω σου εμφανιζει (thumbnail ειναι?) σε ενα μικρο παραθυρο το επισυναπτομενο αρχειο -την εικονα. αυτο σημαινει οτι ανοιξε-κατεβασε την εικονα ή απλα ειναι μια προεπισκοπιση? και αρα δεν υπαρχει κινδυνος

επισης αν εχεις gmail και ανοιξεις ενα εισερχομενο email καποιου αγνωστου (που αυτος εχει hotmail λογαριασμο) υπαρχει περιπτωση με το που απλα να το ανοιξεις να παρει αυτος το password σου?

Δημοσ.
Γεια σε ολους!

Exω macfee firewall . το θεμα ειναι υπαρχει περιπτωση να παθει τιποτα το email μου που το ανοιξα κατα λαθος? υπαρχει περιπτωση να βρουν το password του email μου ή της συνδεσης μου στο internet ? (εχω adsl). επισης υπαρχει περιπτωση να αποκτησουν προσβαση στο λογαριασμο του email μου ή στα αρχεια του υπολογιστη μου?

oxi de nomizo oti einai toso aplo, afou den etrekses kai kapoio exe ktl den yparxei provlima...gia na eisai ysixos kai na min agxonesai trekse ena AV kana ad-aware ktl...:)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...