stimuli Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Γνωρίζει κανείς πως γίνεται; Έχω 8 link, θέλω να κάνει αυτόματο refresh ανά 3 δευτερόλεπτα π.χ
asmilon Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Mε Internet Εxplorer δε νομιζω να γινεται φιλε μου :-? Μπορεις να δοκιμασεις τον Firefox και το extension ReloadEvery που κανει αψογα την δουλεια που θελεις, το χρησιμοποιω καθημερινα και μου εχει λυσει τα χερια ;-)
mihalakis Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 εγώ χρησιμοποιώ opera και έχω αφήσει στην άκρη IE, mozilla. Στον οπερα κάνοντας δεξί κλικ στη σελίδα μπορείς να καθορίσεις εσύ κάθε πότε θα κάνει αυτόματα ανανέωση χωρίς να χρειαστεί να προσθέσεις κάποιο extension όπως στον mozilla. Αν θέλεις δοκίμασέ τον.
x_vagos_x Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Βρε mihalakis μπας και παίρνεις ποσοστά από την OPERA Corp. και την διαφημίζεις συνέχεια... Και κάτι offtopic για να μην ανοίγω νέο topic : ο mozilla παθαίνει κάτι αν του βάλεις καμιά 10αριά extensions? όσων αφορά την ταχύτητα...
asmilon Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Μια εναλλακτικη προτεινει ο mihalakis και καλα κανει αφου του δουλευει και το προτιμαει... x_vagos_x απλα αν φορτωσεις πολλα extension τον firefox θα σου αργει λιγο να ξεκινησει την πρωτη φορα επειδη τα φορτωνει, απο εκει και περα δε εχεις καποια καθυστερηση στην ταχυτητα, μονο την ευελιξια που σου προσφερουν τα extension που επελεξες ;-)
mihalakis Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δεν έκανα και καμία διαφήμιση στον όπερα...Απλά μέχρι τώρα με καλύπτει πλήρως και πιστεύω οτι είναι αυτό που χρειάζεται ο stimuli. Έχω γράψει και για άλλους καλά πράγματα και μέχρι τώρα αναισθησία πλήρης....ουτε μια επιταγή, ουτε μια κατάθεση, τίποτα....πού πάει ο κόσμος μας....
alkisg Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Στον IE μπορεί να γίνει με bookmarklet, δηλαδή να γράψεις στη γραμμή διευθύνσεων javascript:void(a=function(...) ...κτλ... settimeout(a...)) Αλλά θέλει λίγο ψάξιμο για να το συντάξεις. Ένα απλό bookmarklet είναι το javascript:alert('test'), αν το επικολλήσεις στη γραμμή διευθύνσεων βγάζει απλά ένα διάλογο.
Japan Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 dokimase ton slimbrowser http://www.flashpeak.com doulevei pano stin mixani tou ie kai exei afto pou thes kathos kai polla alla kaloudia.
advantix Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Avant Browser κάθετε πάνω από τον IE. Και έχει αυτό που θέλεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.