monokeros Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 καλησπερα.... εδω και 2 χρονια δεν εχω ασχοληθει με τα pc γιατι εχω ενα ibook me mac os x και ειμαι πολυ ευχαριστημενος..... ομως δεν μπορω να το εχω συνεχεια ανοιχτο για να κατεβαζω και δεν μπορω να τρεχω απαιτητικα προγραμματα οπως photoshop... ...θελω να παρω ενα pc με 500e (περιπου) δεν με ενδιαφερουν τα παιχνιδια.... οποτε σκεφτηκα να παρω τον καινουριο dual 2 core 6300 και μια απλη μητρικη με καρτα γραφικων και καρτα ηχου(ωστε να εχω λιγοτερα εξοδα)..... επισης, θα βαλω 1 γβ ραμ και 250 γβ σκληρο δισκο.... μπορειτε να μου προτεινετε μια μητρικη και ραμ που να μην εχει προβληματα συμβατοτητας ;;; και η καρτα γραφικων(ενσωματωμενη) τι αναλυση περιπου θα εχει ;;;(εχω μια sony bravia lcd 19 ") ευχαριστω
Vatos_locos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 poli kali sin8esi gia ta leuta tis orma tis anepifilakta
monokeros Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 οκ ευχαριστω παιδια :D ... κατι τελευταιο... το e-shop δεν κανει ατοκες δοσεις υπαρχει καποιο καταστημα στο νετ που να εχει αυτη τη δυνατοτητα ;;; με τους καινουριους επεξεργαστες, θα υπαρχει προβλημα αν αφηνω το η/υ ανοιχτο για μερες ;;;
Vatos_locos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 den nomizw atokes k 8elei opws dipote pistotiki
monokeros Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 θα το παρω απο το eshop ...εχει δοσεις με 0.5 % καθε μηνα...(10 ε παραπ βγαινουν) οσα θα μου επαιρνε το πλαισιο για να το συναρμολογησει !!!! και ξαναρωταω, θα μπορω να εχω τον η/υ ανοιχτο για μερες ;;; η θα εχω προβλημα ;;; αυτο με ενδιαφερει περισσοτερο....
Aleksiss Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα με τον υπολογιστή ακόμα και αν τον αφήσεις ανοιχτό για εβδομάδες. Απλα κλείνε την οθόνη όταν δεν τον χρησιμοποιείς και όποτε βρίσκεις ευκαιρία κάνε κάνα restart και κάνα καθάρισμα ( με πρόγραμματα τύπου Ccleaner και RegistryMechanic ). Αν πάρεις και κάνα UPS είσαι μια χαρά.
Vatos_locos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 egw file mou ena pc pou to esteisa komati komati monos mou apo apominaria dld oxi ta kalitira k no name ta pio pola to exw gia katebastiri uptime 5minies + (episimano ta pramata einai ta xeirotera k palia) ara min fovase gia problimata an ta komatia pou 8a pareis den sou bgoun elatomatika den 8a exeis kanena problima apla na exeis sto mialo sou na kratas kanena backup tou tipou fotografia tou sklirou ana takta diastimata giati i skliroi einai pou 8a fane f8ora
S2Katana Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Nαι φυσικα και θα μπορεις. Απλα βαλε και κανα προγραμμα παρακολουθησης θερμοκρασιων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.