Προς το περιεχόμενο

νεο pc

monokeros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα.... εδω και 2 χρονια δεν εχω ασχοληθει με τα pc γιατι εχω ενα ibook me mac os x και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.....

ομως δεν μπορω να το εχω συνεχεια ανοιχτο για να κατεβαζω και δεν μπορω να τρεχω απαιτητικα προγραμματα οπως photoshop...

...θελω να παρω ενα pc με 500e (περιπου) δεν με ενδιαφερουν τα παιχνιδια....

οποτε σκεφτηκα να παρω τον καινουριο dual 2 core 6300 και μια απλη μητρικη με καρτα γραφικων και καρτα ηχου(ωστε να εχω λιγοτερα εξοδα).....

επισης, θα βαλω 1 γβ ραμ και 250 γβ σκληρο δισκο....

μπορειτε να μου προτεινετε μια μητρικη και ραμ που να μην εχει προβληματα συμβατοτητας ;;; και η καρτα γραφικων(ενσωματωμενη) τι αναλυση περιπου θα εχει ;;;(εχω μια sony bravia lcd 19 ")

ευχαριστω

Δημοσ.

οκ ευχαριστω παιδια :D :D ... κατι τελευταιο... το e-shop δεν κανει ατοκες δοσεις

υπαρχει καποιο καταστημα στο νετ που να εχει αυτη τη δυνατοτητα ;;;

με τους καινουριους επεξεργαστες, θα υπαρχει προβλημα αν αφηνω το η/υ ανοιχτο για μερες ;;;

Δημοσ.

θα το παρω απο το eshop ...εχει δοσεις με 0.5 % καθε μηνα...(10 ε παραπ βγαινουν) οσα θα μου επαιρνε το πλαισιο για να το συναρμολογησει !!!!

και ξαναρωταω, θα μπορω να εχω τον η/υ ανοιχτο για μερες ;;; η θα εχω προβλημα ;;; αυτο με ενδιαφερει περισσοτερο....

Δημοσ.

Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα με τον υπολογιστή ακόμα και αν τον αφήσεις ανοιχτό για εβδομάδες. Απλα κλείνε την οθόνη όταν δεν τον χρησιμοποιείς και όποτε βρίσκεις ευκαιρία κάνε κάνα restart και κάνα καθάρισμα ( με πρόγραμματα τύπου Ccleaner και RegistryMechanic ). Αν πάρεις και κάνα UPS είσαι μια χαρά.

Δημοσ.

egw file mou ena pc pou to esteisa komati komati monos mou apo apominaria dld oxi ta kalitira k no name ta pio pola to exw gia katebastiri uptime 5minies +

(episimano ta pramata einai ta xeirotera k palia) ara min fovase gia problimata an ta komatia pou 8a pareis den sou bgoun elatomatika den 8a exeis kanena problima

apla na exeis sto mialo sou na kratas kanena backup tou tipou fotografia tou sklirou ana takta diastimata giati i skliroi einai pou 8a fane f8ora

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...