PATRINOS06 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 re paidia h aporia mou einai poly aplh.koitaga times se ena hlektroniko magazi (eskemena den to anaferw)kai den xerw pou na katalhxw..den einai thema xrhmatwn alla poio tha me voithisei perissotero sth douleia pou to thelw.ayto pou thelw einai 4 PC (kai argotera mporei kai 6) na moirazontai mia ADSL syndesh kai na yparxei ena asyrmato diktyo metaxy toys. (1 ap'tous 4 pou yparxoun hdh tha xrhsimopoithei san server,oloi trexoun WIN XP HOME SP2)eyxaristw poly gia to xrono sas. me endiaferei omws kai na mathw tis ousiastikes diafores apo pleyras texnologias.oti mathainei kaneis kalo einai......eyxaristw kai pali
x_vagos_x Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Φιλαράκι, επειδή κι εγώ κάτι τέτοιο θέλω να κάνω στο σπίτι, έχω μια απορία... Τι είναι το Access - Point ??? ( Η ερώτηση μου μάλλον είναι θεόχαζη αλλά θα το εκτιμούσα αν απαντούσατε... )
PATRINOS06 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 den ithela na th dwsw thn istoselida alla:http://www.e-shop.gr/PER_lan_modems.phtml
x_vagos_x Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 ΟΚ, δεν παίζει ρόλο αυτό ( κατάλαβα γιατί έκανες το παρόν post )... Μήπως μπορεί να μου απαντήσει κανείς ;
Vatos_locos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 nomizw (an kanw la8os dior8wste me xwris ntomates) oti gia na doulepsei to asirmato diktio xriazete ena access point alios oles i wifi cards den epikinwnoun opws me ta crosscable sto lan diladi xwris access pion wifi yiok etsi nomizw panta alla mia poli kali epilogi einai http://en.wikipedia.org kante anazitisi me lima to access pion k meta router na deite tis diafores tous
Finn Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Σχεδόν όλοι οι routers που προσφέρουν και ασύρματο δίκτυο είναι και access points (up to 60 pcs for example). Της linksys to WAG354G είναι ένας απο αυτούς. Access point πέρνεις στην περίπτωση που έχεις απλό ρουτεράκι και θες να του δώσεις και ιδιότητες ασύρματου
xippotis Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 αν και λίγο αργά σας απαντώ. το ACCESS POINT είναι μια συσκευή που σας επιτρέπει να συνδέεστε σε ένα δίκτυο ασύρματα(δίκτυο οχι ιντερνετ απαραίτητα). πχ αντι να τραβάμε καλώδια σε όλους τους υπολογιστές κ να βάζουμε ενα switch η hub να τους ενώσουμε, έχουμε το access point και 1 ασύρματη κάρτα σε κάθε pc, και εχουμε τοπικό δίκτυο. οχι ιντερνετ απαραίτητα το ξανατονίζω το ROUTER συνδέεται απομακρυσμένα με τον πάροχο ISP μέσω του πρωτόκολλου PPP (Point-to-Point Protocol) απο το σπίτι μας ή την επιχείρηση. το ADSL MODEM αναλαμβάνει την μετατροπή του σήματος του φορέα σταθερής τηλεφωνίας, απο αναλογικό σε ψηφιακό και αντίστροφα. Υπάρχουν συσκευές στο εμπόριο που περιλαμβάνουν 1 η 2 ή και τα 3 απο τα παραπάνω, δηλαδή αν σου λεει wireless adsl modem/router είναι κ ACCESS POINT και ROUTER και ADSL MODEM, και με αυτή την συσκευή δεν χρειάζεσαι τίποτα άλλο στο σπίτι, συνδέεσαι ασύρματα απο το σπίτι σου στο ιντερνετ, με εμβέλεια σήματος περίπου 30 μετρα(λέμε τώρα..), και είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι φίλε μου. Αν σου λέει adsl modem/router τότε συνδέεσαι ενσύρματα απο το σπίτι σου στο ιντερνετ, και για να συνδεθείς ασύρματα το μόνο που χρειάζεσαι είναι access point. αυτα τα ολίγα..;)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.