Προς το περιεχόμενο

DJ Console Mk2

jakeduth

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

tha ithela na rwtisw gia to parakatw kati...exw laptop alla exi mia karta ixou kai opotexrisimopoio virtual dj paizei ena tragoudi kai gia na to mixaro me ena allo den mporw na to akousw ksexorista enw paizei to allo,para mono an akoustoun mazi.to DJ Console Mk2 sou parexei ti dinatotita na akous to epomeno kommati enw paizei to arxiko xwris na akougontai tautoxrona kai na kaneis etsi kanli mixi...elpizw na katalabenetai ti rwtaw...euxaristw...

Δημοσ.

To DJ console είναι μεν χρήσιμο, αλλά μόνο για εκείνους που ασχολούνται επαγγελματικά. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να αγοράσεις μια κάρτα ήχου PCMCIA και αυτή σαφώς θα είναι καλύτερη απο αυτή που έχει το laptop σου. Βάζεις λοιπόν αυτή ως main και για να κάνεις preview το επόμενο τραγούδι χρησιμοποιείς αυτή που έχει το laptop. Επειδή τη Δευτέρα θα αγοράσω εγώ 2η κάρτα για τον ίδιο σκοπό, όπου ρώτησα μου είπαν να μην αγοράσω usb2 κάρτα ήχου, γιατί θα έχει καθυστέρηση στο preview. Μια usb έχει περίπου 54 ευρώ (πλαίσιο) και η audigy PCMCIA περίπου 105 (πλαίσιο). Σε συμφέρει η πιο ακριβή, γιατί έχει και έξοδο 7.1.

Ελπίζω να σε βοήθησα. Happy mixing!

Δημοσ.

tha ithela na rwtisw kati gia to Hercules Dj console to opoio k exw....exasa omws to vivlio tou k tha ithela na mou peite pou tha syndesw enan enisxiti ti enisxiti k an ginete!??mporw na syndesw enan yamaha clubato oxi teliko....750 w an kanali.an katalavainete poion lew.k pou pisw apo to hercules??

Δημοσ.
To DJ console είναι μεν χρήσιμο, αλλά μόνο για εκείνους που ασχολούνται επαγγελματικά. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να αγοράσεις μια κάρτα ήχου PCMCIA και αυτή σαφώς θα είναι καλύτερη απο αυτή που έχει το laptop σου. Βάζεις λοιπόν αυτή ως main και για να κάνεις preview το επόμενο τραγούδι χρησιμοποιείς αυτή που έχει το laptop. Επειδή τη Δευτέρα θα αγοράσω εγώ 2η κάρτα για τον ίδιο σκοπό, όπου ρώτησα μου είπαν να μην αγοράσω usb2 κάρτα ήχου, γιατί θα έχει καθυστέρηση στο preview. Μια usb έχει περίπου 54 ευρώ (πλαίσιο) και η audigy PCMCIA περίπου 105 (πλαίσιο). Σε συμφέρει η πιο ακριβή, γιατί έχει και έξοδο 7.1.

Ελπίζω να σε βοήθησα. Happy mixing!

dHLADI STO MAGAZI TI THA PAW NA ZITISW NA MOY DWSEI GIA NA PARW AYTO POU MOU PRWTINEIS?PES TO MOU AKRIVWS GIA NA PAW NA TO ZITISW

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...