Kleidaras81 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 zavlakas, σε ευχαριστω και εγω με την σειρα μου!!!!!!!!!
jorge1383 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Κατάφερε κάνεις τίποτα παιδιά ? Έχω και εγώ το πρόβλημα με τους ελληνικους υπότιτλους θα είμουν υπόχρεος αν κάποιος κατάφερνε να το λύσει. Zavlaka σε εσένα στηρίζομαι Να΄σαι καλά
UserXP Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Εδώ είναι ένα mod firmware που έχει - 3 διαφορετικά fonts για τους υπότιτλους (άσπρα γράμματα με μαύρο περίγραμμα σε διάφανο φόντο) - φορτώνει όλους τους υπότιτλους (max=10) ανεξάρτητα αν έχουν το ίδιο όνομα με το avi αρχείο ή όχι. http://userxp.tripod.com/dvp5140_12.zip (αν το link δεν δουλεύει κάντε copy-paste)
caveneo Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Δοκίμασε κανείς το παραπάνω. Θα το δοκίμαζα εγώ αλλά δεν είναι δικό μου το dvd player.
jorge1383 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Το δοκίμασα εγώ χρειάστηκε να κατεβάσω τους υπότιτλους πιο χαμηλά και οι υπότιτλοι εμφανίζοντε σε μενα μόνο όταν είναι το ίδιο όνομα ακριβώς με την ταινία. Όχι οτι με πειράζει αυτό. Κατά τα άλλα είναι άψογα. Σε ευχαριστώ πολύ.
caveneo Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Τί εννοείς ότι κατέβασες τους υπότιτλους πιο χαμηλά; Πως το κάνεις αυτό; Είναι λειτουργία του DVD player;
UserXP Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 @jorge1383, το δοκίμασες με διαφορετικό όνομα και δεν σου φόρτωνε τους υπότιτλους; @caveneo, όχι δεν είναι λειτουργία του player. Για το πως να κάνεις edit ένα firmware δες στην προηγούμενη σελίδα http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?p=1339221
jorge1383 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 φορτώνει τους υπότιτλους αλλά μόνο αν έχουν το ίδιο ακριβώς όνομα με την ταινία. Δεν με πειράζει όμως εμένα αυτό. Υπάρχουν διαφορετικές επιλογές για μεγαλύτερους υπότιτλους σε αυτή την έκδοση και αν ναι πως γίνεται?
UserXP Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Από το μενού του DVD. Πας νομίζω στα Preferences (δεν πρέπει να παίζει καμία ταινία) και επιλέγεις απο το "DivX Subtitles" μία από τις τρεις επιλογές (Standard, Europe kai Cyrilic νομίζω) - δεν τα θυμάμαι ακριβώς και δεν έχω το player στο γραφείο.
chrissyg Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 geia sas paidia katevasa kai ego to arxeio me tous ellinikous ypotitlous alla einai kapos psila kai den fainontai kai poly kathara (einai kapos imidiafanes) mipos kapoios apo esas tous exei kanei edit gia na fainontai kalytera?
chrissyg Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Το δοκίμασα εγώ χρειάστηκε να κατεβάσω τους υπότιτλους πιο χαμηλά και οι υπότιτλοι εμφανίζοντε σε μενα μόνο όταν είναι το ίδιο όνομα ακριβώς με την ταινία. Όχι οτι με πειράζει αυτό. Κατά τα άλλα είναι άψογα. Σε ευχαριστώ πολύ. Μπορεις να εξηγησεις πως τουσ κατεβασες γιατι εχω προσπαθησει συμφωνα με τις οδηγιες και δεν εχω καταφερει τιποτα.
billypan Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Παιδια καλησπερα... Σκεφτομαι να αγορασω ενα Divx player το οποιο να υποστηριζει και ελληνικους υποτιτλους.Βλεπω οτι για το συγκεκριμενο εχετε καταφερει να βγαλετε custom firmware.Αν καποις εχει την διορθομενη τελικη εκδοση ας κανει ενα κοπο να την ανεβασει για να μπορεσουν να την κατεβασουν και αλλοι κατοχοι..... Ευχαριστω εκ των προτερων
ioannis21 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Γεια σας παιδια!!! Γνωρίζει κανείς αν το συγκεκριμένο DVD παίζει και δισκάκια Double Layer?? Δεν αναγράφεται στις δυνατότητες του αλλά και κανείς δεν δίνει σίγουρη απάντηση. Θα ήθελα να γνωρίζω, πριν το αγοράσω γιατί μετά .....! Αν το έχει δοκιμάσει κάποιος ας απαντήσει. Ευχαριστω!!
vasbill Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 ρε παιδια εχω και εγω το ιδιο dvd philips dvp5140 θα μπορουσατε να ξανανεβασετε το link ?? Ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.