Προς το περιεχόμενο

PHILIPS DVP-5140 Firmware

frid4y

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Κατάφερε κάνεις τίποτα παιδιά ? Έχω και εγώ το πρόβλημα με τους ελληνικους υπότιτλους θα είμουν υπόχρεος αν κάποιος κατάφερνε να το λύσει. Zavlaka σε εσένα στηρίζομαι :) Να΄σαι καλά

Δημοσ.

Εδώ είναι ένα mod firmware που έχει

- 3 διαφορετικά fonts για τους υπότιτλους (άσπρα γράμματα με μαύρο περίγραμμα σε διάφανο φόντο)

- φορτώνει όλους τους υπότιτλους (max=10) ανεξάρτητα αν έχουν το ίδιο όνομα με το avi αρχείο ή όχι.

http://userxp.tripod.com/dvp5140_12.zip

(αν το link δεν δουλεύει κάντε copy-paste)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το δοκίμασα εγώ χρειάστηκε να κατεβάσω τους υπότιτλους πιο χαμηλά και οι υπότιτλοι εμφανίζοντε σε μενα μόνο όταν είναι το ίδιο όνομα ακριβώς με την ταινία. Όχι οτι με πειράζει αυτό. Κατά τα άλλα είναι άψογα. Σε ευχαριστώ πολύ. :)

Δημοσ.

φορτώνει τους υπότιτλους αλλά μόνο αν έχουν το ίδιο ακριβώς όνομα με την ταινία. Δεν με πειράζει όμως εμένα αυτό. Υπάρχουν διαφορετικές επιλογές για μεγαλύτερους υπότιτλους σε αυτή την έκδοση και αν ναι πως γίνεται?

Δημοσ.

Από το μενού του DVD. Πας νομίζω στα Preferences (δεν πρέπει να παίζει καμία ταινία) και επιλέγεις απο το "DivX Subtitles" μία από τις τρεις επιλογές (Standard, Europe kai Cyrilic νομίζω) - δεν τα θυμάμαι ακριβώς και δεν έχω το player στο γραφείο.

Δημοσ.

geia sas paidia

katevasa kai ego to arxeio me tous ellinikous ypotitlous alla einai kapos psila kai den fainontai kai poly kathara (einai kapos imidiafanes) mipos kapoios apo esas tous exei kanei edit gia na fainontai kalytera?

Δημοσ.
Το δοκίμασα εγώ χρειάστηκε να κατεβάσω τους υπότιτλους πιο χαμηλά και οι υπότιτλοι εμφανίζοντε σε μενα μόνο όταν είναι το ίδιο όνομα ακριβώς με την ταινία. Όχι οτι με πειράζει αυτό. Κατά τα άλλα είναι άψογα. Σε ευχαριστώ πολύ. :)

Μπορεις να εξηγησεις πως τουσ κατεβασες γιατι εχω προσπαθησει συμφωνα με τις οδηγιες και δεν εχω καταφερει τιποτα.

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα...

Σκεφτομαι να αγορασω ενα Divx player το οποιο να υποστηριζει και ελληνικους υποτιτλους.Βλεπω οτι για το συγκεκριμενο εχετε καταφερει να βγαλετε custom firmware.Αν καποις εχει την διορθομενη τελικη εκδοση ας κανει ενα κοπο να την ανεβασει για να μπορεσουν να την κατεβασουν και αλλοι κατοχοι.....

Ευχαριστω εκ των προτερων

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Γεια σας παιδια!!!

Γνωρίζει κανείς αν το συγκεκριμένο DVD παίζει και δισκάκια Double Layer?? Δεν αναγράφεται στις δυνατότητες του αλλά και κανείς δεν δίνει σίγουρη απάντηση. Θα ήθελα να γνωρίζω, πριν το αγοράσω γιατί μετά .....! Αν το έχει δοκιμάσει κάποιος ας απαντήσει.

Ευχαριστω!!

• 1 χρόνο αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...