frid4y Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Αναζητώ firmware gia to PHILIPS DVP-5140 DVD PLAYER ώστε να παίζει ελληνικούς υπότιτλους στα DivX. Δεν το έχω αγοράσει ακόμη οπότε δεν έχω να σας δώσω πληροφορίες για ποιό firmware έχει αλλά είμαι από τα άτομα που ψάχνουν πρίν αγοράσουν. Αν δεν υπάρχει ακόμα firmware για το συγκεκριμένο μοντέλο έχει κανεις να μου προτείνει κάποιο άλλο καλό DivX Player εξίσου καλό με το Philips? Έχω επίσης και το DVP-3010 από το οποίο έχω μείνει πάρα πολύ ευχαριστημένος από την Philips στο συγκεκριμένο μοντέλο της. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
zavlakas Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δεν υπαρχει ακομα αλλα κατι μπορει να γινει...
Kleidaras81 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Καλημέρα, έχω πάρει και εγώ το DVP-5140 και έχω το ίδιο πρόβλημα με τους υπότιτλους. Προστοπαρον έχω περάσει το Firmware που είχες φτιάξει για το DVP3040 μετονομάζοντας το και δουλεύει πολύ καλά εκτός από την ποιότητα της γραμματοσειράς που εμφανίζει στους φακέλους πχ ενός cd, και κανα δυο λειτουργίες στο setup. Μήπως μπορεί να γίνει κάτι με το κανονικό Firmware? Ευχαριστώ προκαταβολικά!!!!
zavlakas Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Καλημέρα, έχω πάρει και εγώ το DVP-5140 και έχω το ίδιο πρόβλημα με τους υπότιτλους. Προστοπαρον έχω περάσει το Firmware που είχες φτιάξει για το DVP3040 μετονομάζοντας το και δουλεύει πολύ καλά εκτός από την ποιότητα της γραμματοσειράς που εμφανίζει στους φακέλους πχ ενός cd, και κανα δυο λειτουργίες στο setup.Μήπως μπορεί να γίνει κάτι με το κανονικό Firmware? Ευχαριστώ προκαταβολικά!!!! Aυτο που εκανες ηταν πολυ επικινδυνο και εισαι πολυ τυχερος που δεν "πεθανε" ο player... Θα φτιαξω μια εκδοση για το DVP5140 μεσα στις επομενες μερες...
Kleidaras81 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Το καταλαβαίνω αλλά με έτρωγε να το κάνω…. πάντος τέλος καλό όλα καλά. Ευχαριστώ και πάλι γιατί αν δεν υπήρχαν και κάποια "παιδιά" σαν εσένα και περιμέναμε από την εταιρία να βγάλει αναβάθμιση σωθήκαμε.
caveneo Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Και εγώ παρήγγειλα το συγκεκριμένο DVD Player από Δευτέρα θα το πάρω στα χέρια μου. Περιμένω με ανυπομονησία το firmware. Φίλε zavlakas πως τα κάνεις αυτά τα μαγικά;; Θα ήθελα να μάθω και εγώ. Και κάτι ακόμη λίγο άσχετο. Έχω και ένα DVD-Player Packard Bell DVD DivX 450 Pro. Που υποστηρίζει ogg,nero digital και όλα τα άλλα τα γνωστά. Έχω πρόβλημα με τους υπότιτλους srt τους ελληνικούς. Τα βγάζει κινέζικα. Μήπως έχεις zavlakas και λύση για αυτό;
zavlakas Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Δεν ειχα αρκετο χρονο τον τελευταιο καιρο... Θα προσπαθησω να βγαλω κατι μεσα στο σαββατοκυριακο....
xlv650 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Εχω και εγω ακριβως το ιδιο προβλημα με το dvp5140. Εχω αναβαθμισει τo firmware απο version 17 σε 19 αλλα τίποτα. Περιμενω και εγω με ανυπομονησια να κυκλοφορησει το αρχειακι. Ευχαριστω εκ' των προτέρων
agoraki_23 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 zavlakas to firmware το βγαλες για το player?
zavlakas Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Δεν βρηκα χρονο να ασχοληθω... Η διαδικασια ειναι απλη.... Περιγραφεται εδω... http://baffab.free.fr/lecteurdvd/MTK_en.html Τα απαραιτητα προγραμματα ειναι διαθεσιμα εδω... http://personal.inet.fi/cool/mediatek/programs/index.html http://newage.mpeg4-players.info/mt1389/tools/tools.html Το οriginal firmware ειναι διαθεσιμο εδω... http://www.p4c.philips.com/files/d/dvp5140_12/
xlv650 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 εχω κολλήσει στο ποιο απο τα πεντε fonts στο osd > osd 1 visuals > Fonts πρεπει να αντικαταστήσω και δεν μπορω να βρω πουθενα πληροφοριες για αυτο. Βοήθεια!!!!
caveneo Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Και εγώ σε αυτό έχω κολλήσει και μετά πιο κάτω έχει ένα ακόμη στάδιο που αναφέρει ότι θέλει ψάξιμο.
zavlakas Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Το 5140 εχει 3 επιλογες για τους Mpeg4 υποτιτλους, οριζομενες απο το menu... Αυτες οι 3 επιλογες αντιστοιχουν στα fonts 3(03-04),4(05-06) και 5(07-08 )... Υπαρχει η δυνατοτητα ειτε για επιλογη διαφορετικων codepages(οπως ειναι στο εργοστασιακο), ειτε για διαφορετικο font size....
xlv650 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 zavlaka ευχαριστω πολυ. εισαι αρχηγοπουλο!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.