kostan Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Καλησπέρα, χάλασε ο φορτιστής του φορητού μου HP Compaq Business Notebook NX7000 και είμαι σε αναζήτηση καινούργιου, γνωρίζετε κάποιο μαγαζί που μπορώ να αγοράσω; Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostan Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δόθηκε απάντηση στο ερώτημα σε άλλο φόρουμ : http://techteam.gr/index.php?showtopic=80954 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
21century Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Παντως οι φορτιστες ποσο εχουν για τους φορητους περιπου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostan Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Από Infoquest ο φορτιστής για το φορητό μου περίπου 70€ πλέον ΦΠΑ, αν και η ιστοσελίδα της HP για τα ανταλλακτικά αναφέρει ότι κοστίζει 50$ (περίπου 39€), μόνο που δεν το στέλνουν Ελλάδα και σε κατευθύνουν στην Infoquest, αυτό κάνει και το κέντρο εξυπηρέτησης πελατων της HP Ελλάδος, σου δίνουν το τηλέφωνο των πωλήσεων της Infoquest !!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.