Προς το περιεχόμενο

erwtisi gia kataskevi site

ababapanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ime edw kai liges meres stin dimiourgia enos site, apo html den gnorizw kai polla. twra xekinaw me to frontpage kai me voithia kapia vivlia pou ehw agorasei gia to frontpage kai html. omos ehw pelagosei ligo...

iparhei kapio programa pou na sindiazei efkola kai tin tehniki tou drag and drop mazi me hrisi html kodika apo emas?

Δημοσ.

Dreamweaver μπορείς να δουλέψεις και ρίχοντας ματιές στον κώδικα μπορείς να μάθεις και να μπεις στο νόημα.Αλλά καλό είναι να μελετήσεις βιβλία,ακόμα και αν πελαγώνεις.

Δημοσ.

Γιατί στηρίζεσαι στα βιβλία μόνο;Δες τα help files του Dreamweaver. Ασε τα βιβλία σαν τελευταία λύση. Ψάξε λίγο στο διαδίκτυο για tutorials και γενικά για σελίδα που εξηγούν κάποια πράγματα βήμα προς βήμα. Μην πελαγώνεις,για αυτό και εμείς είμαστε εδώ.

Δημοσ.

Σχετικά με το θέμα, θα συμφωνήσω ότι η δουλειά γίνεται απο μόνος σου. Δηλαδή, με tutorials και βοήθεια όπως και samples απο το διαδίκτυο. Ο Dreamweaver είναι ενα εξαιρετικό εργαλείο. Παρ'όλα αυτά κάνε μερικές δοκιμές με Frontpage για να δείς τα βασικά και να καταλάβεις τη βασική φιλοσοφία.

Υ.Γ.: Α, ababapanos, έχεις pm και email απο εμένα. Κοίταξε τα σε παρακαλώ.

Δημοσ.

Για κάποιο review και συγκριτικό δες εδώ:

http://64.233.183.104/search?q=cache:HkW9aBeCb30J:www.sitepoint.com/article/dreamweaver-8-review+dreamweaver+8+dreamweaver+mx&hl=el&gl=gr&ct=clnk&cd=3

Εγώ προτείνω το MX για αρχή. Το Dreamweaver 8 είναι η full extra έκδοση και η πιο νέα. Πάντως πριν κάνεις ο,τιδήποτε, τσέκαρε μερικά tutorials για Frontpage στο διαδίκτυο. Είναι πολύ καλό για αρχή.

Υ.Γ. : Σου ξαναέστειλα pm, έχεις και ενα email στο in.gr email σου. Ίσως είναι στα junk γιατί το έστειλα μέσω hotmail. Απάντησε μου μόλις λάβεις κάτι σε παρακαλώ!

Δημοσ.

ο dreamweaver κατα τη γνωμη μου ειναι πιο πολυπλοκο εργαλειο απο τον frontpage..εγω εμαθα html με frontpage και coffecup html(καπως ετσι αν θυμαμαι καλα) αφου επαιρνα ετοιμα scripts κ λιγο λιγο κοιτωντας ταυτοχρονα τον κωδικα μαθαινα.Παντως δεν θα σου συνιστουσα για αρχη dreamweaver.ειναι ισως το πιο πολυπλοκο εργαλειο αλλα κ το πιο καλο βεβαια για δημιουργια ιστοσελιδων

Δημοσ.

ababapanos, έχω μια συλλογή απο κουμπάκια και διαχωριστικές γραμμές για να φτιάξεις επαγγελματικά site με ωραία εμφάνιση, θα σου τα δώσω εαν θέλεις σε ενα δισκάκι.

EDIT: Για δές και εδώ: http://www.freebuttons.com/

Δημοσ.

Δες λιγο το bluevoda site builder.Κανε μια αναζητηση στο google.Ειναι το μονο που εχω πετυχει που βαζει τις εικονες και οτι θες στο σημειο ακριβως που τα θες εσυ

Δημοσ.

Φίλε αλαβαμπάνε μη χάνεις χρόνο και κάνε την αρχή σωστά.

Άκου τη συμβουλή του freakystyley και ξεκίνα με τα απλά html tutorials στο http://www.w3schools.com . Χρησιμοποίησε notepad για αρχή για να καταλάβεις τη βασική φιλοσοφία της html.

Μετά κατέβασε το dreamweaver και ασχολήσου μαζί του, μετά βρές έτοιμα script javascript, flash buttons κτλ για να δείς πως μπαίνουν κτλ.

Αν ξεκινήσεις πρώτα από το DW και τα έτοιμα, δεν θα μάθεις ποτέ να κάνεις σωστή δουλειά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...