fwtonio Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2002 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2002 Από την στιγμή που εγκατάστησα τα xp, τα downloads, για τα οποία χρησημοποιώ το flashget, έγιναν λίγο ποιο αργά και η γραφική τους απεικόνηση απέκτησε μορφή καρδιαγραφήματος, με έντονες ανοδικές αλλά και καθοδικές διακημάνσεις (κάτι από χρηματιστήριο δηλαδή) Οσο και αν πείραξα-απενεργοποίησα το περίφημο QoS τίποτα δεν άλλαξε. Διάφορα tweak προγράμματα δοκίμασα αλλα τίποτα... Ενα προγραμματάκι όμως έφτιαξε την κατάσταση με την μία και μάλιστα αυτόματα. Το όνομα αυτού: TweakMaster www.tweakmaster.com . Το συνιστώ σε όσους έχουν το πρόβλημα που είχα και εγώ.
accipio Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2002 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2002 Ποια ρύθμιση επέλεξες από τις 4 έτοιμες (optimization strategy) που έχει; Πάντως εγώ έβαλα την 1η και δεν είδα καμία διαφορά.
fwtonio Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2002 Δοκίμασα τις 3 πρώτες. Η τέταρτη είναι για restore. Μόνο με την 3η δεν είδα διαφορά. Φαντάζομαι οτι έκανες reboot μετά την ρύθμηση. Να επισημάνω ότι η σύνδεσή μου είναι isdn.
Dreamcatcher Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2002 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2002 gia ti ipsous diafora milame me 56k modem? an ine apiroelaxisti pos tha tin katalavoume?tespa egw katevasa to tweakmaster pro me serial kai to dokimazo tora
fwtonio Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2002 Επαναφέρω το θέμα επειδή σε ένα φίλο με WIN98 το ras accelerator είχε καλήτερα αποτελέσματα (ομαλότερη καμπήλη). http://www.wolff-software.de/f_rasaccel_en.html
yannis27gr Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2002 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2002 Pantos paidia se mena h diafora egine anabathmizontas to modem mou se v92 kathos kai o ISP mou yposthrizei to v92 (ACN). Pleon h taxythta ftanei ta 7k, ta opoia einai poly kala gia 56k dial up syndesi. An exete ISP pou yposthrizei to v92, mh xanete xrono!
rebel2000 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2002 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2002 TO SUpraExpress 56e Pro mporei na anavathmistei se V92? Kserei kaneis?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.