pink Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Kαλημέρα. Στο zonealarm δείχνει ότι δέχομαι πάνω από 500 επιθέσεις την μέρα. Είναι normal αυτό το νούμερο; Παραπάνω από τις μισές είναι από το ίδιο ip με αλλαγμένα τα 3 τελευταία ψηφία και το source DNS (που δεν ξέρω τι είναι) κάποιες φορές γράφει: dedicated**.thehideout.net. Ξέρει κανείς κάτι συγκεκριμένο γι αυτό; Οι επιθέσεις αυτές δείχνει ότι είναι όλες στο 1026 και 1027 (τα νούμερα μετά το δικό μου ip). Τι σημαίνει αυτό; Και γιατί μόνο σε αυτά; Και τι να κάνω; Να ανησυχώ ή όχι; Thanks in advance!
asmilon Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 To οτι σου εβγαλε μηνυμα το ZoneAlarm σημαινει οτι σταματησε την "επιθεση" στο μηχανημα σου, οποτε δε εχεις να ανησυχεις για κατι... Δε σημαινει απαραιτητα οτι ειναι κακοβουλη κινηση συγκεκριμενα απεναντι σου, υπαρχουν ποργραμματα που ψαχνουν ΙΡ για να βρουν ευαλωτα μηχανηματα και να τα προσβαλλουν. Εσυ εισαι καλυμμενος απο τετοιες επιθεσεις...
antonisid Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Απο τότε που το εγκατέστησα έχει μπλοκάρει 1.585.426 επιθέσεις..οπότε σκέψου τι γίνεται κάθε μέρα,μην ανυσηχείς φυσιολογικό είναι..
pkoutsias Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Επίσης, το ZoneAlarm πλοκάρει και τα ping που σου κάνει και ο ISP γιατί τα θεωρεί κακόβουλες ενέργειες...Πάντως το νούμερο είναι αρκετά μεγάλο...Εγώ έχω σε 15 μέρες 700 μόνο...Αφού στις βγάζει πάντως να είσαι χαρούμενος :grin:
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Επισης αν κατεβαζεις torrents γεμιζει επιθεσεις, γιατι οταν κλεινεις το torrent διαφοροι χρηστες προσπαθουν ακομα να συνδεθουν και το βλεπει σαν επιθεση.
pink Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Ευχαριστώ όλους για τις διευκρινήσεις. Όχι, σπάνια κατεβάζω torrents και ανησύχησα γιατί διαπίστωσα ότι τα περισσότερα ip είναι παρεμφερή, διαφορετικά δεν θα έδινα σημασία. Το neotrace express ξέρει κανείς αν δείχνει πόλεις στην Ελλάδα; Γιατί οποια ip έχω δοκιμάσει, μου δείχνει Αθηνα-Καλλιθέα και την εταιρεία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.